Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

PlayStation Network: Ειδήσεις/Απορίες

More
05 Mar 2015 15:40 - 05 Mar 2015 15:41 #157662 by Grigoris
Γνωριζει κανεις γιατι δεν κανει upload ολα μα ολα τα save files που εχεις στη κονσολα σου οταν την βαζεις σε rest mode?

Εννοειτε οτι εχω psn+ συνδρομη και εννοειτε οτι εχω τσεκαρει(Με βαση τις ημερομηνιες του καθε save file) αν κανει upload ολα τα save files ή μερικα και τελικα κανει μερικα οχι ολα.
Last edit: 05 Mar 2015 15:41 by Grigoris.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
07 Mar 2015 14:31 #157722 by Μάνος Γρυπάρης

fits79 wrote: Γνωριζει κανεις γιατι δεν κανει upload ολα μα ολα τα save files που εχεις στη κονσολα σου οταν την βαζεις σε rest mode?

Εννοειτε οτι εχω psn+ συνδρομη και εννοειτε οτι εχω τσεκαρει(Με βαση τις ημερομηνιες του καθε save file) αν κανει upload ολα τα save files ή μερικα και τελικα κανει μερικα οχι ολα.

Περίμενε λίγο το patch 2.5 για να διορθωθεί.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
07 Mar 2015 18:26 #157725 by Grigoris
Να ταν το μονο προβλημα του ps4 καλα θα ητανε ελα ομως που δεν ειναι.

Π.χ. ποιο πριν αναφερα για το προβλημα με τους φακελους unknown που δειχνει τα save files των παιχνιδιων που δεν ειναι εγκατεστημενα στη κονσολα αν εισαι ofline με τη κονσολα.

Και αλλα πολλα.

Να δω ποτε και αν θα διορθωσουν τιποτα απο αυτα στη sony ποια.

Οπως προειπα και σε αλλο τοπικ καλη χρυση η sony αλλα στο θεμα software & online δεν το εχει οσο ο ανταγωνισμος(Microsoft).

More
14 Mar 2015 19:14 #157963 by Πιέρρος Φουστέρης
Hacking 600 δολαρίων σε χρήστη

Ένας χρήστης του Reddit, ονόματι Kadjar, είδε το PSN account του, μαζί με τα 600 ευρώ που είχε μέσα, να hackάρεται από έναν "κλέφτη του Internet". Όταν, όμως, το ανέφερε στο customer support της Sony, δεν είδε κανένα φως, μιας και δεν προσφέρθηκαν να τον βοηθήσουν, λέγοντας πως είναι "πολύ δύσκολο". Απλά, απίστευτα πράγματα από την ιαπωνική εταιρεία. Διαβάστε περισσότερα στη σχετική είδηση!

"Once you've accepted your flaws, no one can use them against you."
"Never forget what you are, the rest of the world will not. Wear it like armor and it can never be used to hurt you."
"Death is so final, whereas life is full of possibilities."
"Most men would rather deny a hard truth than face it."
- Tyrion Lannister

More
12 Aug 2015 00:01 #167457 by Μάνος Γρυπάρης
Στις 18 Αυγούστου το PSN θα βγει offline για μιάμιση ώρα.

06:30 τα ξημερώματα έως 08:00.

Φαντάζομαι κανείς δεν θα παίζει τέτοιες ώρες, ωστόσο απλά το αναφέρουμε.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
27 Aug 2015 16:24 #168107 by Γιώργος Στούμπος
Τι παίζει το τελευταίο καιρό με το PSN; Από προχθές που έχω γυρίσει από διακοπές είναι μια χαρά συνδεδεμένο στo internet, αλλά δεν μπορεί να κάνει sign in καθώς οι servers είναι busy. Το έψαξα λίγο και στο διαδίκτυο και είδα πως το πρόβλημα είναι μεν γενικό αλλά όχι με όλους. Κάποιοι δεν έχουν αντιμετωπίσει τίποτα όλες αυτές τις εβδομάδες, άλλοι ακόμα δεν μπορούν να μπουν και για κάποιους ελάχιστους λύθηκε το πρόβλημα. Η Sony δεν έχει τοποθετηθεί επίσημα επί του θέματος.

More
31 Aug 2015 23:05 #168294 by Πιέρρος Φουστέρης
Φίλε sasukeuchiha94, από ό,τι γνωρίζουμε, δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα. Αν το πρόβλημα υπάρχει ακόμη, κάνε ένα reset το router και στείλε μήνυμα στο support της Sony. Αν μαθευτεί κάτι καινούριο, θα γραφεί είδηση.

"Once you've accepted your flaws, no one can use them against you."
"Never forget what you are, the rest of the world will not. Wear it like armor and it can never be used to hurt you."
"Death is so final, whereas life is full of possibilities."
"Most men would rather deny a hard truth than face it."
- Tyrion Lannister

More
07 Sep 2015 14:03 #168469 by Γιώργος Στούμπος
Τελικά υπήρχε θέμα με ορισμένα modem της HOL. Επικοινώνησα μαζί τους και παρέλαβα ένα νέο μοντέλο και problem solved! :D

More
03 Dec 2015 18:13 #172077 by Βασίλης Σπετσιέρης
Δεν μπορώ να μπω στο ps store από το ps3,μου πετάει μήνυμα για maintenance.Δεν έχω παίξει εδώ και καιρό,οπότε δεν ξέρω αν είναι τωρινό πρόβλημα.Υπάρχει κάποιος που να μπαίνει?Επίσης πριν συνδεθώ,μου έβγαλε μήνυμα για update το οποίο και έκανε επιτυχημένα.

More
03 Dec 2015 19:42 - 03 Dec 2015 19:47 #172089 by Χριστίνα Χριστοδουλίδη
δοκίμασε να το κανεις uninstall και install ξανα το ps store
Last edit: 03 Dec 2015 19:47 by Χριστίνα Χριστοδουλίδη.