Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.
Please Log in or Create an account to join the conversation.
Η δομή των λογαριασμών PSN δεν επιτρέπει την μεταφορά χρημάτων από ένα λογαριασμό σε ένα άλλο, οπότε αποκλείεται να σε έκλεψαν.GremlorD wrote: Καλησπερα.Οπως εχετε μαθει η αγαπητη SONY ειπε οτι δεν εχουν κλαπει τιποτα απο τους λογαριασμους μας στο psn
Θα μιλησω και εγω για το που με εκλεψαν.Ειχα στο psn wallet 12ευρω.Κανω Sign In το πρωι κατα τις 10:30 και τι βλεπω.Ειχα 00,00$.Με εκλεψαν κανονικα.Τη κανω σε αυτη τη περιπτωση;
BoBKiD wrote:
Η δομή των λογαριασμών PSN δεν επιτρέπει την μεταφορά χρημάτων από ένα λογαριασμό σε ένα άλλο, οπότε αποκλείεται να σε έκλεψαν.GremlorD wrote: Καλησπερα.Οπως εχετε μαθει η αγαπητη SONY ειπε οτι δεν εχουν κλαπει τιποτα απο τους λογαριασμους μας στο psn
Θα μιλησω και εγω για το που με εκλεψαν.Ειχα στο psn wallet 12ευρω.Κανω Sign In το πρωι κατα τις 10:30 και τι βλεπω.Ειχα 00,00$.Με εκλεψαν κανονικα.Τη κανω σε αυτη τη περιπτωση;
Όπωσδήποτε άλλαξε τον κωδικό σου, και τσέκαρε τις πρόσφατες συναλλαγές σου αν έχει γίνει κάποια αγορά που να δικαιολογεί τα "χαμένα" χρήματα. Αν δεις κάτι περίεργο στείλε ένα μήνυμα στην SONY και εξήγησέ τους ακριβώς τι σου έχει συμβεί.
snikefriend wrote: Το DDoS Attack δεν είναι είδος επίθεσης που μπορεί να αποσπάσει πληροφορίες! Για όσους δεν γνωρίζουν, είναι απλά η αποστολή πολλών εικονικών αιτήσεων εξυπηρέτησης προς ένα σέρβερ, οι οποίες έχουν ως αποτέλεσμα ο σέρβερ, να είναι ανίκανος να εξυπηρετήσει τις κανονικές αιτήσεις, να πέφτει το bandwidth του και εν τέλει να κάνει restart. Οπότε είναι απίθανο να σου έχουν κλέψει τα χρήματα, θα έλεγα ότι το πιο πιθανό είναι να μη λειτουργεί πλήρως το PS Store! Σε κάθε περίπτωση μπορείς να επικοινωνήσεις με την τεχνική υποστήριξη πάντως!
Gewrgios1978 wrote: Καλησπέρα. Άνοιξα πριν λίγο το PS4 και μου λέει ότι η Sony κάνει maintenance στο PSN. Μόλις ανακοινώθηκε στο Twitter από το Playstation Europe, ότι αντιμετωπίζουν κάποια προβλήματα συνδεσιμότητας στο PSN και στο SEN και ότι το κοιτάνε.
Gewrgios1978 wrote:
Gewrgios1978 wrote: Καλησπέρα. Άνοιξα πριν λίγο το PS4 και μου λέει ότι η Sony κάνει maintenance στο PSN. Μόλις ανακοινώθηκε στο Twitter από το Playstation Europe, ότι αντιμετωπίζουν κάποια προβλήματα συνδεσιμότητας στο PSN και στο SEN και ότι το κοιτάνε.