Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

PlayStation Network: Ειδήσεις/Απορίες

More
25 Aug 2014 20:08 #148585 by Χαράλαμπος Οικονόμου
Δευτέρα 25.08.2014 και ώρα 20:07 το store δουλεύει κανονικά, αλλά το Killzone Mercenary μου βγάζει ακόμα που και που μηνύματα αποσύνδεσης.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
25 Aug 2014 21:32 #148596 by Donnie Darko
Καλησπερα.Οπως εχετε μαθει η αγαπητη SONY ειπε οτι δεν εχουν κλαπει τιποτα απο τους λογαριασμους μας στο psn
Θα μιλησω και εγω για το που με εκλεψαν.Ειχα στο psn wallet 12ευρω.Κανω Sign In το πρωι κατα τις 10:30 και τι βλεπω.Ειχα 00,00$.Με εκλεψαν κανονικα.Τη κανω σε αυτη τη περιπτωση;

Αν δεν με βρίσκετε στο Facebook η σε κανά σουβλατζίδικο ε τότε θα είμαι μέσα στο Site :) :) :)
ΥΓ:Έχω μόνο Facebook,skype,twitter,youtube :)

More
25 Aug 2014 22:08 #148599 by Χαράλαμπος Οικονόμου

GremlorD wrote: Καλησπερα.Οπως εχετε μαθει η αγαπητη SONY ειπε οτι δεν εχουν κλαπει τιποτα απο τους λογαριασμους μας στο psn
Θα μιλησω και εγω για το που με εκλεψαν.Ειχα στο psn wallet 12ευρω.Κανω Sign In το πρωι κατα τις 10:30 και τι βλεπω.Ειχα 00,00$.Με εκλεψαν κανονικα.Τη κανω σε αυτη τη περιπτωση;

Η δομή των λογαριασμών PSN δεν επιτρέπει την μεταφορά χρημάτων από ένα λογαριασμό σε ένα άλλο, οπότε αποκλείεται να σε έκλεψαν.
Όπωσδήποτε άλλαξε τον κωδικό σου, και τσέκαρε τις πρόσφατες συναλλαγές σου αν έχει γίνει κάποια αγορά που να δικαιολογεί τα "χαμένα" χρήματα. Αν δεις κάτι περίεργο στείλε ένα μήνυμα στην SONY και εξήγησέ τους ακριβώς τι σου έχει συμβεί.

More
25 Aug 2014 23:18 - 25 Aug 2014 23:18 #148611 by Donnie Darko

BoBKiD wrote:

GremlorD wrote: Καλησπερα.Οπως εχετε μαθει η αγαπητη SONY ειπε οτι δεν εχουν κλαπει τιποτα απο τους λογαριασμους μας στο psn

Η δομή των λογαριασμών PSN δεν επιτρέπει την μεταφορά χρημάτων από ένα λογαριασμό σε ένα άλλο, οπότε αποκλείεται να σε έκλεψαν.
Όπωσδήποτε άλλαξε τον κωδικό σου, και τσέκαρε τις πρόσφατες συναλλαγές σου αν έχει γίνει κάποια αγορά που να δικαιολογεί τα "χαμένα" χρήματα. Αν δεις κάτι περίεργο στείλε ένα μήνυμα στην SONY και εξήγησέ τους ακριβώς τι σου έχει συμβεί.

κοιταξα τις συνναλαγες και δεν βρηκα κατι υποπτο.Τους πηρα τηλεφωνο και μου ειπαν οτι θα το ψαξουν το θεμα αυτο και θα με επικοινωνησουν αν εχουμε νεα!

Αν δεν με βρίσκετε στο Facebook η σε κανά σουβλατζίδικο ε τότε θα είμαι μέσα στο Site :) :) :)
Last edit: 25 Aug 2014 23:18 by Donnie Darko.

More
26 Aug 2014 12:59 #148630 by Γιάννης Πετρόχειλος
Το DDoS Attack δεν είναι είδος επίθεσης που μπορεί να αποσπάσει πληροφορίες! Για όσους δεν γνωρίζουν, είναι απλά η αποστολή πολλών εικονικών αιτήσεων εξυπηρέτησης προς ένα σέρβερ, οι οποίες έχουν ως αποτέλεσμα ο σέρβερ, να είναι ανίκανος να εξυπηρετήσει τις κανονικές αιτήσεις, να πέφτει το bandwidth του και εν τέλει να κάνει restart. Οπότε είναι απίθανο να σου έχουν κλέψει τα χρήματα, θα έλεγα ότι το πιο πιθανό είναι να μη λειτουργεί πλήρως το PS Store! Σε κάθε περίπτωση μπορείς να επικοινωνήσεις με την τεχνική υποστήριξη πάντως!

More
26 Aug 2014 16:04 #148634 by Γεώργιος Λούτος
Καλησπέρα. Άνοιξα πριν λίγο το PS4 και μου λέει ότι η Sony κάνει maintenance στο PSN. Στο Twitter όμως δεν έχω δει κάποια ανακοίνωση για κάποιο maintenance από πλευράς της Sony. Τι γίνεται;;;;;

More
26 Aug 2014 16:08 - 26 Aug 2014 20:52 #148636 by Donnie Darko

snikefriend wrote: Το DDoS Attack δεν είναι είδος επίθεσης που μπορεί να αποσπάσει πληροφορίες! Για όσους δεν γνωρίζουν, είναι απλά η αποστολή πολλών εικονικών αιτήσεων εξυπηρέτησης προς ένα σέρβερ, οι οποίες έχουν ως αποτέλεσμα ο σέρβερ, να είναι ανίκανος να εξυπηρετήσει τις κανονικές αιτήσεις, να πέφτει το bandwidth του και εν τέλει να κάνει restart. Οπότε είναι απίθανο να σου έχουν κλέψει τα χρήματα, θα έλεγα ότι το πιο πιθανό είναι να μη λειτουργεί πλήρως το PS Store! Σε κάθε περίπτωση μπορείς να επικοινωνήσεις με την τεχνική υποστήριξη πάντως!

Επικοινωνησαν και μου ειπαν οτι ετυχε ενα θεμα με τα λεφτα.Ηταν bug και τωρα μου μου βγαζει 12 ευρω πλεον!
[UPDATE 26/8/2014] βλεπω 12 ευρω στο psn το site.Αλλα στη κονσολα δεν πιστωθηκαν!

Last edit: 26 Aug 2014 20:52 by Donnie Darko.

More
26 Aug 2014 16:51 #148640 by Γεώργιος Λούτος

Gewrgios1978 wrote: Καλησπέρα. Άνοιξα πριν λίγο το PS4 και μου λέει ότι η Sony κάνει maintenance στο PSN. Μόλις ανακοινώθηκε στο Twitter από το Playstation Europe, ότι αντιμετωπίζουν κάποια προβλήματα συνδεσιμότητας στο PSN και στο SEN και ότι το κοιτάνε.

More
26 Aug 2014 17:17 #148641 by axilleas papapanagiwtou
όταν το άκουσα και εγώ έμεινα με ανοιχτό το στόμα άλλα οι μεγάλες εταιρίες έχουν και μεγάλες δυσκολίες αυτά τα πράγματα είναι ανάλογα.

More
26 Aug 2014 20:33 - 26 Aug 2014 20:33 #148666 by Γιάννης Πετρόχειλος

Gewrgios1978 wrote:

Gewrgios1978 wrote: Καλησπέρα. Άνοιξα πριν λίγο το PS4 και μου λέει ότι η Sony κάνει maintenance στο PSN. Μόλις ανακοινώθηκε στο Twitter από το Playstation Europe, ότι αντιμετωπίζουν κάποια προβλήματα συνδεσιμότητας στο PSN και στο SEN και ότι το κοιτάνε.

Υπήρχαν όντως προβλήματα με το PS4 Network που φαίνονται να έχουν επιλυθεί! Αν μπορείτε δοκιμάστε τώρα!
Last edit: 26 Aug 2014 20:33 by Γιάννης Πετρόχειλος.