Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

PlayStation Network: Ειδήσεις/Απορίες

More
19 May 2014 13:03 #144804 by Λάμπης Φλ.
Εδω και καιρο προσπαθω να μπω online με το ps3 αλλα ειχα προβληματα οπως αδειο lobby στο gta v για παραδειγμα..μετα απο λιγο εμαθα οτι εχω nat type 3 δηλαδη strict...ξερει κανεις έναν ευκολο τροπο για να αλλαξω το nat type μου ωστε να μπορω να παιξω online?

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
19 May 2014 19:02 #144815 by Γιώργος
Ξεκινας με το portforward.com/networking/stati ... tion-3.htm

Κανεις static IP για το PS3. Μόλις τελειώσεις, κανεις και το απαραιτητο port forwarding.
(το παρακατω link)

portforward.com/english/applicat ... n_Network/

Επιλέγεις το μοντελο και την μαρκα του ρουτερ σου απο την λιστα και ακολουθεις τις οδηγιες για να κανεις port forwading στο PS3.

Voila! NAT type 2! :wink:

More
19 May 2014 19:07 #144816 by Jester
Φίλε labis2 η αλλαγή του NAT Type γίνεται μέσω των ρυθμίσεων του router. Οπότε μέσω στον browser του υπολογιστή σου θα πρέπει να πληκτρολογήσεις την απαραίτητη διεύθυνση που θα σε οδηγήσει στις ρυθμίσεις του router σου κι εκεί να "ανοίξεις" τα απαραίτητα TCP και UDP ports που χρησιμοποιούνται από τις online υπηρεσίες του PS3. Γενικά η απάντηση του προηγούμενου φίλου είναι spot on, οπότε ακολούθα ό,τι σου προτείνει. Απλά σαν έξτρα πληροφορία σου παραθέτω το αντίστοιχο, "επίσημο" post της Rockstar .

Τempora mutantur et nos mutamur in illis

More
30 May 2014 11:48 #145196 by Κωνσταντίνος Χαραχλάνης
Στις 2 Ιουνίου και για έξι ώρες το PlayStation Network θα έχει maintenance. Πιο συγκεκριμένα για τις ώρες 14:50 μέχρι 20:30 δεν θα μπορείτε να συνδεθείτε στο account σας οπότε κοιτάξτε να το κάνετε πιο νωρίς ώστε να έχετε την δυνατότητα να παίξετε Online τα games σας.
PSN offline: 2/6/2014

More
17 Jun 2014 13:14 #145806 by Βαγγελης
Καλημερα σε ολους,σκοπευω να αγορασω απο μια αγγελια το metal gear solid the legacy collection.Το ατομο που το πουλαει αναφερει πως το παιχνιδι του το εχουν φερει απο Αγγλια(σφραγισμενο),αλλα στο κουτι αναφερει πως εινα ''REGION FREE USA VERSION''Τωρα απ,ότι ξερω,το πακετο περιλαμβανει τα mgs 1 και vr missions τα οποια πρεπει να κατεβασεις απο το playstation network.Μετα απο ψαξιμο που εκανα ειδα οτι ο κωδικος μαλλον δεν θα λειτουργησει σε ευρωπαικο account και θα πρεπει να φτιαξω αμερικανικο και να τα κατεβασω απο εκει.Μπορει καποιος φιλος να εξηγησει αν αυτο ισχυει 100%,γιατι δεν μπορω να κανω αγορα χωρις να ειμαι σιγουρος οτι μπορω να χρησιμοποιησω τον κωδικο.

More
29 Jun 2014 05:13 #146167 by Μάνος Γρυπάρης
Φτιαχνεις αμερικανικο account. Δες αυτο το αρθρο:
www.nowgamer.com/features/217633 ... games.html

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
24 Aug 2014 14:48 - 24 Aug 2014 14:49 #148454 by Μάνος Γρυπάρης

Επίθεση από hackers στο PSN

Ύστερα από τον Απρίλιο του 2011, 3 χρόνια και κάτι μήνες μετά, η Sony δέχεται ξανά επίθεση στο PlayStation Network!
bit.ly/psnhacked

Αυτή τη στιγμή δεν φορτώνει η λίστα φίλων, ενώ το PlayStation Store είναι down (διαρκές loading και στο τέλος μια μπλε οθόνη).
Μένει να δούμε τι θα κάνει η Sony τις επόμενες ώρες και να μάθουμε καταρχήν αν έχει επηρεαστεί η προσωπική ασφάλεια των accounts μας.

Τελικά τα protections της Sony και τα συνεχόμενα maintenance που έκανε (έχει να κάνει κάτι μήνες έκτακτο maintenance απ' όσο θυμάμαι) πιθανόν να μην απέδωσαν. Τουλάχιστον αν δεν έχουν κλαπεί κωδικοί θα έχουμε μια πρόοδο. Αν όχι μηδαμινή. Θα μάθουμε σε λίγες ώρες. Θα ξαναζήσουμε άραγε σκηνικά με το PSN Offline όπως το 2011?

Πάντως με το λανσάρισμα του Xbox One σε 26 χώρες τον Σεπτέμβριο η Microsoft παίζει και να τρίβει τα χέρια της με την συγκεκριμένη εξέλιξη καθώς δεν είχε ποτέ τόσο μεγάλο πρόβλημα (όσο το σημερινό ή του 2011).

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)
Attachments:
Last edit: 24 Aug 2014 14:49 by Μάνος Γρυπάρης.

More
24 Aug 2014 15:04 #148456 by Γιάννης Πετρόχειλος
Τραγική είδηση τη στιγμή που άρχισε να ζητάει λεφτά για καλύτερη εμπειρία! Ντροπή!

More
24 Aug 2014 20:02 #148487 by Donnie Darko
Τον ηπιαν κλαρινο εκει στη SONY.Εποχες 2011 παιδια!

Αν δεν με βρίσκετε στο Facebook η σε κανά σουβλατζίδικο ε τότε θα είμαι μέσα στο Site :) :) :)
ΥΓ:Έχω μόνο Facebook,skype,twitter,youtube :)

More
24 Aug 2014 21:12 #148491 by Alex
Τουλάχιστον παίζει να μας χαρίσουν κανένα παιχνιδάκι όπως τότε? :cheer: :cheer: