Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.
The Creed wrote: Δεν νομιζω να προκαλεσει ζημια στο cd player , απλα θελει λιγο προσοχη , να βαζεις τα cd σιγα σιγα μεσα , και να μην τα σπρωχνεις . Τωρα για τα cd , ζημια μπορει να υπαρξει αν τα βαζεις "ατσαλα" μεσα , να προσεχεις να μην τα σπασεις ή να μην τα γρατζουνισεις . Αλλα γιατι δεν παιζεις τα παιχνιδια ενα ενα ? Αν παιζεις 2-3 παιχνιδια μαζι που ειναι και σχετικα διαφορετικα μεταξυ τους , μπορει να σου χαλασει την εμπειρια των παιχνιδιων
Please Log in or Create an account to join the conversation.
The Creed wrote: Χαχαχαχ ισχυει , το farming μπορει να ειναι κουραστικο καποιες φορες
Blood Prince wrote: Τώρα τελευταία κυρίως όταν έπαιζα Dark Souls Remastered αλλά και μια φορά στο Fifa 19 για δευτερόλεπτα μου εμφάνιζε μπλέ οθόνη και μετά επανερχόταν.Δεν ξέρω που οφείλεται !
Επίσης εγώ παίζω με τα ακουστικά στο Dualshock 4....έχω παρατηρήσει κάτι που μου το έκανε και παλιότερα...κάποιες φορές ο ήχος ακούγεται "αλλοιωμένος ή βραχνιασμένος" και για να το διορθώσω βάζω και ξαναβγάζω τα ακουστικά ή κάνω επανεκίνηση το Dualshock 4.
Παλιότερα είχα πρόβλημα και με είχε εκνευρίσει αρκετά πως δεν μου αναγνώριζε το USB Stick αλλά τελικά δεν ήταν θέμα κονσόλας καθώς βάζω άλλο USB και το αναγνωρίζει άμεσα οπότε τσάμπα ο εκνευρισμός.
TutuOfTutunia wrote: Μου έβγαλε μπλε οθόνη χθες στο Witcher 3
TutuOfTutunia wrote: Θα το παρατηρήσω αύριο που θα παίξω. Πάντως δε μου βγάζει συχνά μπλε οθόνη για να ανησυχώ