Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.
Please Log in or Create an account to join the conversation.
Οχι, το software δεν προκαλεί βλάβες στο hardware. Αν γινεις πιο συγκεκριμενος και μας στειλεις screenshots με προβλήματα που σου παρουσιάστηκαν τότε θα σε βοηθήσουμε. Αλλα αν χαλασει το hardware, απλά χάλασε.Gewrgios1978 wrote: Καλησπέρα!
Εϊναι ικανή μια βλάβη λογισμικού στο PS4 να προκαλέσει βλάβη στο hardware του PS4, όπως την κάρτα γραφικών ή την κάρτα ήχου του και αν για παράδειγμα προκληθεί η βλάβη-ειδικά στην κάρτα ήχου- γίνεται εύκολα αντιληπτό από τον χρήστη του PS4;
Ευχαριστώ
Gewrgios1978 wrote: Ευχαριστώ πολύ Μάνο. Δεν έχει πάθει κάτι η κονσόλα μου, αλλά ρωτάω θεωρητικά για να ξέρω τι μου γίνεται αν δω τίποτα περίεργο στην κονσόλα μου. Μια δεύτερη ερώτηση, σε παρακαλώ, αν μπορείς να μου απαντήσεις.
Όταν θέλω να βγάλω ένα δισκάκι από το PS4, πατάω κατευθείαν το "Remove Disc", χωρίς να πατάω το "Close Application". Αυτό μπορεί να κάνει κάποια ζημιά στην κονσόλα PS4;
Ευχαριστώ!
Gewrgios1978 wrote: Καλημέρα!
Μια βλάβη στο λογισμικό του PS4, τι συμπτώματα μπορεί να παρουσιάσει στην κονσόλα PS4;
Ευχαριστώ!
Gewrgios1978 wrote: Ίσως να μην διατύπωσα σωστά την ερώτηση. Εννοούσα αν υπάρχει περίπτωση ο χρήστης του PS4 να προκαλέσει μια βλάβη στο λογισμικό του συστήματος PS4 και τι είδους βλάβη μπορεί να είναι αυτή.
Ευχαριστώ!
Gewrgios1978 wrote: Ο διαχειριστής είναι αυτός που έχει πρόσβαση στη δομή του λογισμικού ή εννοείς τον απλό χρήστη;