Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.
Please Log in or Create an account to join the conversation.
Νομίζω με το βάζε βγάζε θα χαλάσεις τις επαφές. Αν το laptop σου έχει bluetooth, καλύτερα πάρε bluetooth ακουστικά για να μην τα ταλαιπορείς.Έπαθα τρελή πλάκα μιλάμε !
Σήμερα τυχαία αφηρημένος όπως ήμουν ξανασύνδεσα τα ακουστικά στο χειριστήριο και ο ήχος ακουγόταν τέλεια...
Μια φτιάχνει, μια χαλάει...
Κανονικά τα συνέδεα στην τηλεόραση και σήμερα τα έβγαλα για να ακούσω μουσική στο laptop...καθώς έβαλα να παίξω πάλι PS4, όπως ήμουν αφηρημένος τα συνέδεσα στο χειριστήριο και δεν είχα πάρει χαμπάρι.
Τώρα που τελείωσα το παιχνίδι, κατάλαβα τι είχε γίνει.
Νομίζω με το βάζε βγάζε θα χαλάσεις τις επαφές. Αν το laptop σου έχει bluetooth, καλύτερα πάρε bluetooth ακουστικά για να μην τα ταλαιπορείς.Έπαθα τρελή πλάκα μιλάμε !
Σήμερα τυχαία αφηρημένος όπως ήμουν ξανασύνδεσα τα ακουστικά στο χειριστήριο και ο ήχος ακουγόταν τέλεια...
Μια φτιάχνει, μια χαλάει...
Κανονικά τα συνέδεα στην τηλεόραση και σήμερα τα έβγαλα για να ακούσω μουσική στο laptop...καθώς έβαλα να παίξω πάλι PS4, όπως ήμουν αφηρημένος τα συνέδεσα στο χειριστήριο και δεν είχα πάρει χαμπάρι.
Τώρα που τελείωσα το παιχνίδι, κατάλαβα τι είχε γίνει.
50 ευρω πάλι καλά να λες. Εδώ του ps5 κάνει απο 70-90 ευρώ και είδα κάτι περίεργα χειριστήρια 200 ευρώ. Ελπίζω να πέσουν οι τιμές σε όλα αυτά.Τον Μαϊο έλεγα πως λειτουργεί περίφημα αλλά χάλασε ο ήχος εντελώς.Ήδη από την πρώτη μέρα αγορά της κονσόλας που χύθηκε Coca Cola εμφάνιζε σημάδια προβλήματος στον ήχο.
Πλέον είμαι με doubleshock αλλά αυτό το οποίο μου κάνει εντύπωση είναι πως εν έτη 2023 , το dualshock κοστίζει 50 € , και μιλάμε για ένα παλιό μοντέλο κονσόλας.
Βέβαια κυκλοφορεί Dualsense Edge με κόστος 250 € , για να καταλάβετε γιατί νούμερα μιλάμε, αλλά εφόσον πουλάει και τα τεμάχια είναι περιορισμένα, το κόστος κατασκευής υψηλό , λογικό.