Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.
Please Log in or Create an account to join the conversation.
Πέρνω ασύρματα πάντα. Εξάλου φωρτίζουν με καλώδιο που το συνδέεις στην κονσόλα οπότε δν υπάρχει λόγος να πάρει κάποιος χειριστήριο με καλώδιο. Αυτά ήταν εποχή ps2Είχα πάρει στο παρελθόν και εγώ από κατάστημα της περιοχής μου το Doubleshock 4 με καλώδιο όχι ασύρματο και το συμπέρασμα που έβγαλα ήταν ότι κάθε 10 λεπτά (με το ρολόι) έκανε αποσύνδεση και σύνδεση χωρίς λόγο από την πρώτη στιγμή που συνδέθηκε στην κονσόλα (PS4 Fat) και την ίδια μέρα το επιστρέφω στο κατάστημα και παίρνω άλλα 3 για δοκιμή και το αποτέλεσμα ακριβώς το ίδιο και έτσι έγινε επιστροφή χρημάτων.
To Hori Mini που είχα πάρει πριν 4 χρόνια δεν μου έβγαλε ποτέ πρόβλημα καθώς έχει πιστοποίηση από την Sony και είναι συμβατό και στο PS3 που το είχα δοκιμάσει.
Το doubleshock 4 που έχω είναι ασύρματο....
Απλά εγώ το έχω συνδεδεμένο συνέχεια σε καλώδιο usb....
Μπορώ αν θέλω να παίξω χωρίς καλώδιο...
Πάντως σε κάποια φάση ενώ δεν έπαιζα σήμερα (ήμουν σε pause screen) και το είχα συνδεδεμένο αποσυνδέθηκε μόνο του και έπρεπε να το κάνω επανεκκίνηση με συνδετήρα για να επαναλειτουργήσει. Μου το ξαναέκανε και χθές, όταν είχα επιλέξει abort memory.
Αν δω πως γίνεται ενοχλητικό, θα αγοράσω γνήσιο.
Χρίσημο. Θα το έχω υπόψιν μου αν μου συμβή κάτι παρόμιο.edit Στις ρυθμίσεις το έχω σε χρήση καλωδίου usb για αυτό.Θα πρέπει να βάλω χρήση bluetooth αν θέλω χωρίς καλώδιο.
Δεν φταίει το χειριστήριο.
Αυτό πιστεύω γίνεται επιδή δν έχει σταματήσει η παραγωγή του ps4 ακόμα και όπως δηλώσαν θα συνεχείσουν να βγάζουν. Το δέυτερο το είχα πάρει 60 ευρώ. Ίσως χρειαστεί να πάρω και μιά καβάτζα αλλά πιό φτηνό κάποια στιγμή.Πάντως τα γνήσια κάνουν 70-80 € ...μεγάλο το κόστος ! Το μόνο θετικό είναι η εγγύηση.
Και να φανταστεί κανείς βγήκε το PS5 και θα έπρεπε να είχε πέσει η τιμή.