Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Hacks για το Call of Duty 4

More
04 Jun 2010 19:53 #73237 by glaz_7
ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΕΧΩ ΤΕΡΜΑΤΙΣΕΙ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΚΑΜΙΑ 20αρια ΦΟΡΕΣ......ΕΧΩ ΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΙ ΑΤΕΛΕΙΩΤΕΣ ΩΡΕΣ ΣΤΟ MULTI. ΕΤΣΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑ ΝΑ ΔΟΚΙΜΑΣΩ ΝΑ ΠΑΙΞΩ ΜΕ HACKS.....
ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΑΥΤΑ.....ΜΗΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΝΑ ΜΕ ΔΙΑΦΩΤΙΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΟΥ ΔΩΣΕΙ ΚΑΝΑ LINK ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΩ ΚΑΝΕΝΑ;;;;;
THANKS

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
04 Jun 2010 19:56 #73238 by Γιώργος Δημόπουλος
Δν τα εμπιστευομαι αυτα απλα σου λεω να ψαξεις προσεκτικα στο youtube αφου ετσι βλεπεις τι κανουν. :wink:

More
04 Jun 2010 20:08 #73240 by RamayaGr

glaz_7 wrote: ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΕΧΩ ΤΕΡΜΑΤΙΣΕΙ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΚΑΜΙΑ 20αρια ΦΟΡΕΣ......ΕΧΩ ΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΙ ΑΤΕΛΕΙΩΤΕΣ ΩΡΕΣ ΣΤΟ MULTI. ΕΤΣΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑ ΝΑ ΔΟΚΙΜΑΣΩ ΝΑ ΠΑΙΞΩ ΜΕ HACKS.....
ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΑΥΤΑ.....ΜΗΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΝΑ ΜΕ ΔΙΑΦΩΤΙΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΟΥ ΔΩΣΕΙ ΚΑΝΑ LINK ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΩ ΚΑΝΕΝΑ;;;;;
THANKS

Συγνομη λιγο ερχεσε σε ενα σιτε με παιχνιδια στα οπια πεζουμε τουρνουα στα παιχνιδη που πεζω και εισε σοβαρος να ζητας cheats ρε ενας admin ελεος με κατη τετοια εχετε καταστρεψει ολα τα online games...........

More
04 Jun 2010 21:15 #73241 by glaz_7
ΡΕ ΦΙΛΕ ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΙΖΕΙΣ ΤΟΥΡΝΟΥΑ......ΕΓΩ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΩ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΔΟΚΙΜΑΣΩ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ;;;;ΣΤΟ ΚΑΤΩ-ΚΑΤΩ SITE ΓΙΑ GAMING ΕΙΝΑΙ.....

More
04 Jun 2010 21:27 #73243 by thanasis

glaz_7 wrote: ΡΕ ΦΙΛΕ ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΙΖΕΙΣ ΤΟΥΡΝΟΥΑ......ΕΓΩ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΩ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΔΟΚΙΜΑΣΩ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ;;;;ΣΤΟ ΚΑΤΩ-ΚΑΤΩ SITE ΓΙΑ GAMING ΕΙΝΑΙ.....

Ναι αλλα απαγορευεται να κανουμε αναφορα σε παρανομο υλικο...Επισης διαβασε τους κανονες και μην γραφεις με κεφαλαια!

More
04 Jun 2010 21:39 #73244 by RamayaGr

glaz_7 wrote: ΡΕ ΦΙΛΕ ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΙΖΕΙΣ ΤΟΥΡΝΟΥΑ......ΕΓΩ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΩ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΔΟΚΙΜΑΣΩ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ;;;;ΣΤΟ ΚΑΤΩ-ΚΑΤΩ SITE ΓΙΑ GAMING ΕΙΝΑΙ.....

Ενα ξερω χαλατε τα παιχνιδια με αυτεσ τις συμπεριφορες σας και εινε κριμα να καταστρεφεισ το παιχνιδη ενως που θελει να παιξει ωραια και καλα και καθαρος και οταν βλεπω ban απο hack στο bf:bc2 το ευχαριστιεμε γτ καθαριζει το παιχνιδη απο ασχετους

More
05 Jun 2010 09:14 #73259 by Βαλάντης
Αυτό που σου λένε φίλε τα παιδιά είναι πως δεν έχει νόημα να κλέβεις σ' ένα παιχνίδι που παίζεις με μοναδικό σκοπό την διασκέδαση..Αν θέλεις να δοκιμάσεις κάτι άλλο αφού το έχεις τερματίσει πολλές φορές πήγαινε π.χ, γράψου σε μια clan και ξεκίνα προπονήσεις και αγώνες..Το να κλέβεις σε κάτι τόσο απλό όπως είναι ένα παιχνίδι, σημαίνει πως είσαι σε λάθος δρόμο..Σίγουρα είναι δικαίωμα σου να κάνεις ότι θέλεις, όμως είναι και δικαίωμα αυτών που σε διαβάζουν και παίζουν καθαρά να σε κριτικάρουν γιατί κλέβοντας εσύ online, στην ουσία κλέβεις τους άλλους που παίζεις μαζί..

More
05 Jun 2010 09:35 #73260 by thanasis

Valolthrass wrote: Αυτό που σου λένε φίλε τα παιδιά είναι πως δεν έχει νόημα να κλέβεις σ' ένα παιχνίδι που παίζεις με μοναδικό σκοπό την διασκέδαση..Αν θέλεις να δοκιμάσεις κάτι άλλο αφού το έχεις τερματίσει πολλές φορές πήγαινε π.χ, γράψου σε μια clan και ξεκίνα προπονήσεις και αγώνες..Το να κλέβεις σε κάτι τόσο απλό όπως είναι ένα παιχνίδι, σημαίνει πως είσαι σε λάθος δρόμο..Σίγουρα είναι δικαίωμα σου να κάνεις ότι θέλεις, όμως είναι και δικαίωμα αυτών που σε διαβάζουν και παίζουν καθαρά να σε κριτικάρουν γιατί κλέβοντας εσύ online, στην ουσία κλέβεις τους άλλους που παίζεις μαζί..

Τι ειπες ρε αρχοντα μολις τωρα... :icon applaud: :icon bow: Συμφωνο 100%

More
05 Jun 2010 12:33 #73263 by Μπάμπης Χαραλάμπους
Δεν μπορω να μην διαφωνήσω αλλά δεν μπορω και να μην απαντησω στην απορια μια που ΔΕΝ αναφερεται σε παρανομο υλικό. Υπάρχουν εταιρίες που βγάζουν αυτα τα προγράμματα και τα πουλανε μεσω ιντερνετ

Να σου δωσουμε προγραμμα χωρις να πληρώσεις δεν υπάρχει περιπτωση.

σ.σ. ΚΑΝΕΝΑ HACK ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΣΕ SERVER ΜΕ PUNKBUSTER

I am you and you are me. Carry that with you wherever you go. Thank you, my friend. From here on out, you're Big Boss.

More
05 Jun 2010 13:43 #73267 by Stathis Yannacopoulos
Noob.. Μάλλον δεν σταυρώνει kill και θέλει hack.. Καλό ban και μάθε να παίζεις μόνος σου γιατί έτσι δεν θα ανεβάσεις ΠΟΤΕ skill.

Κατι την ταπεινή μου άποψη. KAKOΣ του δώσατε λινκ. Κάτι τέτοια τυπάκια χαλάνε την διασκέδαση των true gamers που με ένα mouse και το keyboard τους προσπαθούνε να μάθουνε να παίξουνε.

Επίσης ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ στο λογισμικό/Κώδικα του παιχνιδιού ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟ. Τα hack ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΑ. Με αυτη την αιτιολόγία άλλωστε γινοντε τα ban σε αυτά τα games γιατί έτσι ΣΤΕΚΕΙ και ΝΟΜΙΚΑ.