Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.
Panteiakos wrote: Επίσης ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ στο λογισμικό/Κώδικα του παιχνιδιού ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟ. Τα hack ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΑ. Με αυτη την αιτιολόγία άλλωστε γινοντε τα ban σε αυτά τα games γιατί έτσι ΣΤΕΚΕΙ και ΝΟΜΙΚΑ.
Please Log in or Create an account to join the conversation.
glaz_7 wrote: Παιδια οκ,ολοι με πειρατε απο τα μουτρα....απλα θελω να δω πως ειναι γιατι μου προξενησε την περιεργεια......Εσεις που φωναζετε,δεν σασ ετυχε ποτε να θελετε να δοκιμασετε κατι διαφορετικο;;;; η ειστε ολοι αγιοι;;;Δυο χρονια παιζω call χωρις hacks...και αντι να με βριζεται καλο θα ηταν μιας και ειμαι 16 χρονων να προσπαθουσατε να με μεταπισετε με καλυτερο τροπο...
glaz_7 wrote: Και το καπνισμα καταστρεφει τισ ζωες οσων χωρις να καπνιζουν εισπνεουν τον καπνο του αλλουνου που καπνιζει,και μολις του λες να το σβησει σου λεει πως ειναι δικαιωμα του να καταστρεφει τη ζωη του....ενω στην πραγματικοτητα καταστρεφει και τη δικη σου.....Δεν λεω πως αυτο ειναι σωστο αλλα ποσο υποκριτικο οταν καποιος καταστρεφει τη ζωη σου να μην του λες τιποτα και να του λες γιατι σου καταστρεφει το παιχνιδι...γιατι παω στοιχημα οτι ετσι γινεται με παρα πολλουσ απο εσασς...Οποτε για σκεφτειτε λιγο,για ποια πραγματα αξιζει να φωναζει κανεις και για ποια οχι....
glaz_7 wrote: Γιατι το βλεπεις σαν να θελω να κατεστρεψω το παιχνιδι του αλλου; δεν εχω τιποτα μαζι τους απλα θελω να δω πως ειναι να παιζει κανεις με hacks....και πολλες φορες για να καταλαβεις οτι κανεις λαθος πρεπει νε βρεθεις στην λαθος μερια......και εξαλλου πωσ ειμαι σιγουρος εγω οτι δυο χρονια που παιζω χωρις hacks δεν υπυξε καποιος αλλος που να παιζει με αυτα;;;;
glaz_7 wrote: Συμφωνω με ολα αυτα που λες...απλα δεν μου αρεσει ο τροπος αντιμετωπισης,εξου και το παραδειγμα με το καπνισμα....Καταλαβαινω πως αυτο που παω να κανω δεν ειναι σωστο....αλλα εκει ειναι η γοητεια του...να το χρησιμοποιησω καναδυο φορες και μετα να το αφησω.....Και οσο για το κυρηγμα το θεωρω υποκριτικο να κατακρινεις καποιον χωρις να προσπαθεις να τον μεταπεισεις με επιχειρηματα(σαν αυτο που μολις εκανες) ενω σιγουρα εχουν υπαρξει στιγμες που και εσυ ο ιδιος εχεις κανει κατι παρομοιο....
δυστυχως προχθες ηταν ενα βλαμμενο σε PB enabled σερβερ στο COD4 και με κοπαναγε μεσα απο τους τοιχους.. εξακολουθουσα να ειμαι 1ος μεχρι που βαρεθηκε και με επερνε 100% μεσα απο τοιχο πανω στο respawn..BigBoss wrote: Δεν μπορω να μην διαφωνήσω αλλά δεν μπορω και να μην απαντησω στην απορια μια που ΔΕΝ αναφερεται σε παρανομο υλικό. Υπάρχουν εταιρίες που βγάζουν αυτα τα προγράμματα και τα πουλανε μεσω ιντερνετ
Να σου δωσουμε προγραμμα χωρις να πληρώσεις δεν υπάρχει περιπτωση.
σ.σ. ΚΑΝΕΝΑ HACK ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΣΕ SERVER ΜΕ PUNKBUSTER