Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Medal of Honor (PC, PS3, Xbox 360) (2010)

More
17 Oct 2010 22:16 #81953 by Ιβάν
Για να διαβάσετε το review που έχει γράψει ο Μάνος Γρυπάρης για το Medal of Honor κάντε κλικ ΕΔΩ .

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
17 Oct 2010 22:50 #81955 by Νικόλαος-Χρήστος Κόγγος
Θα ήθελα να ρωτήσω ρε παιδιά αν υπάρχει διαφορά στα γραφικά μεταξύ single palyer και multiplayer μιας και από ότι θυμάμαι χρησιμοποιούνται δύο διαφορετικές μηχανές γραφικών.

PC user forever !!!

More
19 Oct 2010 11:00 #82152 by dfk_7677

Nikos-PC wrote: Θα ήθελα να ρωτήσω ρε παιδιά αν υπάρχει διαφορά στα γραφικά μεταξύ single palyer και multiplayer μιας και από ότι θυμάμαι χρησιμοποιούνται δύο διαφορετικές μηχανές γραφικών.

Χωρίς να έχω παίξει το game, αλλά από ότι έχω διαβάσει, υπάρχει διαφορά μεταξύ του multi και του single.

[center:1k6ewvpz]
[img

[img
[/center:1k6ewvpz]

More
19 Oct 2010 14:39 #82160 by Ιβάν

dfk_7677 wrote:

Nikos-PC wrote: Θα ήθελα να ρωτήσω ρε παιδιά αν υπάρχει διαφορά στα γραφικά μεταξύ single palyer και multiplayer μιας και από ότι θυμάμαι χρησιμοποιούνται δύο διαφορετικές μηχανές γραφικών.

Χωρίς να έχω παίξει το game, αλλά από ότι έχω διαβάσει, υπάρχει διαφορά μεταξύ του multi και του single.

Θέλεις να πεις πως το multiplayer είναι καλύτερο από την πλευρά των γραφικών σε σχέση με το single?

More
19 Oct 2010 19:37 #82177 by Χρήστος Γκουρμπάτσης
ετσι ειναι παιδια...το multi εχει αλλα γραφικα απο το single και κατα τη γνωμη μου καλυτερα

More
19 Oct 2010 20:34 #82182 by Alex
Δεν ξέρω ρε παίδες πολύ μία από τα ίδια...
Ούτε τα γραφικά δεν το σώζουν (που διάβασα πιο πρίν οτι είναι σαν του Bad Company 2... Καμία επαφή...)
Τόσος ντόρος για λίγα πράγματα. Δε λέω ότι δεν είναι καλό και ευχάριστω...
Απλά είναι άδικο να γίνεται τέτοιος ντόρος γι αυτό το παιχνίδι και κάτι άλλα (βλέπε metro 2033) να τα τρώει η μαρμάγκα.
Μάλλον επειδή έχεις ρώσους και δε σκοτώνεις καημένους αβγανούυς...

Intel i7 940 ASUS A6T-Deluxe Corsair DDR3 1333Mhz 12GB 2xSapphire 5870 1GB OC Vapor-X Crossfire OCZ 120GB Revodrive Coolermaster Cosmos RC-1000 Topower PowerBird 1100W Full Modular
EIZO S2401W 24'' TFT

More
20 Oct 2010 12:25 #82195 by dfk_7677
Η Electronic Arts ανακοίνωσε χτες (19/10) ότι το Medal of Honor κατέλαβε την 1η θέση στις πωλήσεις στη Μ. Βρετανία. Σε μόλις 5 μέρες από την κυκλοφορία του παιχνιδιού στις ΗΠΑ και 2 μέρες στην Ευρώπη και την Ασία, έχει πουλήσει περισσότερα από 1,5 εκατομμύρια κομμάτια.

Η EA επίσης ανακοίνωσε ότι το παιχνίδι θα αναπτυχθεί με την κυκλοφορία ενός νέου mode για το multiplayer το οποίο θα κυκλοφορήσει στις 2 Νοεμβρίου. Το νέο αυτό mode που ονομάζεται Clean Sweep είναι ένα mode εξόντωσης των αντιπάλων όπου οι παίκτες πρέπει να βασιστούν στο δικό τους skill και τις ικανότητες των συμπαικτών ώστε να επικρατήσουν των αντιπάλων. Το νέο mode θα παίζεται σε 2 νέα map (Bagram Hangar και Khyber Caves) όπως και σε επανασχεδιασμένες εκδόσεις των δημοφιλών Diwagal Camp κα Kabul City. Το mode Clean Sweep θα είναι διαθέσιμο στις 2 Νοεμβρίου από το Xbox LIVE™ Marketplace και το PlayStation Network για τους κατόχους Medal of Honor με Online Pass.

[youtube:qp0wr8ei]
[/youtube:qp0wr8ei]

[center:1k6ewvpz]
[img

[img
[/center:1k6ewvpz]

More
20 Oct 2010 15:12 #82198 by Χρήστος Γκουρμπάτσης

mordred wrote: Δεν ξέρω ρε παίδες πολύ μία από τα ίδια...
Ούτε τα γραφικά δεν το σώζουν (που διάβασα πιο πρίν οτι είναι σαν του Bad Company 2... Καμία επαφή...)

φιλε μαλλον δεν εχεις παιξει multiplayer γιαυτο το λες...το medal εχει καλητερα γραφικα απο το bc2

More
20 Oct 2010 18:34 #82219 by Alex
Στο multi μόνο; Γιατί χρησιμοποιεί άλλη engine?

Intel i7 940 ASUS A6T-Deluxe Corsair DDR3 1333Mhz 12GB 2xSapphire 5870 1GB OC Vapor-X Crossfire OCZ 120GB Revodrive Coolermaster Cosmos RC-1000 Topower PowerBird 1100W Full Modular
EIZO S2401W 24'' TFT

More
20 Oct 2010 20:43 #82224 by Μπάμπης Χαραλάμπους

mordred wrote: Στο multi μόνο; Γιατί χρησιμοποιεί άλλη engine?

Ναι. Την Unreal Engine 3 για το single και την Frostbite για το multi.

I am you and you are me. Carry that with you wherever you go. Thank you, my friend. From here on out, you're Big Boss.