- Thank you received: 0
Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.
Please Log in or Create an account to join the conversation.
rafor wrote: Κοιτα λιγο και το περιβαλλον και τους παικτες και μετα βγαλε καποιο συμπερασμα.Επισης πες μου ενα παιχνιδι που εχει αναλογα γραφικα(μην πεις το CoD... ).Επισης ειπα πιο πανω , οτι η γνωμη μου δεν χρειαζεται να αντιπροσωπευει κανενα αλλο, εκτος απο εμενα!
Είναι και αυτό αλλά πιστεύω πως η διάρκεια θα είναι μεγαλύτερη, πολύ μεγαλύτερη! Το παιχνίδι έχει καιρό να βγει και συν ότι μπήκε σε MW, οπότε θα έχει μπόλικο πράμα.rafor wrote: Αναλογα απο το σε τι επιπεδο βρισκεσαι...Αμα εισαι αμπαλος .... τοτε θα σου παρει σιγουρα καποιες παραπανω ωρες απο αυτον που ειναι ειτε μαματος ειτε κανονικος!
δεν εχει να κανει. εχω τερματισει Medal of Honor,τα call of duty ωσ το ΜW1,bioshock 1 και κοντευω το 2 ,Wolfenstein και το προσφατο και το παλιο,το Crysis,τα Fear και αλλα.αυτο που θελω να πω ειναι οτι ως fun των FPS αν αντικειμενικα η διαρκεια του campaign ειναι μικρή ή κανονικη.στα προσφατα CoD MW ηταν αντικειμενικα μικρή.rafor wrote: Αναλογα απο το σε τι επιπεδο βρισκεσαι...Αμα εισαι αμπαλος .... τοτε θα σου παρει σιγουρα καποιες παραπανω ωρες απο αυτον που ειναι ειτε μαματος ειτε κανονικος!