Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Battlefield 1943

More
23 Jul 2009 23:31 #57288 by Ρωμανός Βογιατζής
Μάνο στα μαγαζιά θα βγει???εγώ κατέβασα το demo...αλλα δεν έχω πιστωτική να το πάρω από το PlayStation Store....δεν βάζετε στους users άμα μπορείτε κάνα διαγωνισμό με batllefield ???? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
23 Jul 2009 23:56 #57289 by Mellberg7
Replied by Mellberg7 on topic Battlefield 1943
Πρπσωπικη μου αποψη ειναι οτι αξιζει τα λεφτα του παρολο που εχει μονο 4 πιστες(θα βγουν κ αλλες σαν downloadable content στο xbox live κ στο psstore).Επισης μην ξεχνατε οτι μπορεις να εισαι απλως στρατιωτης(πεζος) η να οδηγας οχηματα ξηρας,βαρκες ακομα κ αεροπλανα.Επιπλεον εχει κ καλα γραφικα.Κ τελευταιο κ πιο σημαντικο δεν εχει καθολου lag(μπορει σπανιες φορες να εχει ελαχιστο)κ μπορεις να βρεις ευκολα lobby σε αντιθεση με αλλα γνωστα παιχνιδια που εχουν κ lag κ εχουν κ προβληματα στα server τους.

More
24 Jul 2009 12:42 #57315 by Μπάμπης Χαραλάμπους
Προσθήκη νέου είδους παιχνιδιού!
Πλέον εκτός απο το γνωστό mode, conquest μπορείτε να μάχεστε και στους αιθέρες με την νεα προσθήκη! Το νεο mode λέγεται air superiority οπου εκει πρέπει να κατακτήσετε τις βάσεις του αντιπάλου μόνο με την χρήση αεροπλάνων. Αυτό το mode βρίσκεται και στις 2 κονσολες γιατι εφτασαν και οι δυο τους τα 43 εκατομύρια kills. Ετσι λοιπόν, μπείτε στην θέση του πιλότου και ισοπεδώστε τα ΟΛΑ!! :armata crazy:

I am you and you are me. Carry that with you wherever you go. Thank you, my friend. From here on out, you're Big Boss.

More
24 Jul 2009 15:10 #57337 by Μάνος Γρυπάρης

Van Basten7 wrote: Μάνο στα μαγαζιά θα βγει???εγώ κατέβασα το demo...αλλα δεν έχω πιστωτική να το πάρω από το PlayStation Store....δεν βάζετε στους users άμα μπορείτε κάνα διαγωνισμό με batllefield ???? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Οχι.
Να πας να παρεις χρεωστικη που δεν εχει συνδρομη και δεν σε χρεωνει. βαζεις 30 ευρω και τελος.
Ρωτατε και τους γονεις σας, ελεος. :roll:

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
24 Jul 2009 15:17 #57339 by Ρωμανός Βογιατζής

Manos wrote:

Van Basten7 wrote: Μάνο στα μαγαζιά θα βγει???εγώ κατέβασα το demo...αλλα δεν έχω πιστωτική να το πάρω από το PlayStation Store....δεν βάζετε στους users άμα μπορείτε κάνα διαγωνισμό με batllefield ???? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Οχι.
Να πας να παρεις χρεωστικη που δεν εχει συνδρομη και δεν σε χρεωνει. βαζεις 30 ευρω και τελος.

I am a !!!!!!!

More
24 Jul 2009 17:17 #57358 by Mellberg7
Replied by Mellberg7 on topic Battlefield 1943

Manos wrote:

Οχι.

Επιπλεον αν το εχει καπιος φιλος σου μπορεις να του ζητησεις το e-mail του κ τον κωδικο του και να το κατεβασεις τσαμπα

More
29 Jul 2009 10:46 #57547 by ALIEN
Replied by ALIEN on topic Battlefield 1943
Προσωπικά το αγόρασα!
Αξίζει μέχρι τελευταίο λεπτό τα χρήματά του.
Έχω παίξει πολλές ώρες.
Το συστείνω με κλειστά μάτια.

Wii, DSLite, PSP 3004, PS3, PC
No Girlfriend!

More
22 Aug 2009 15:38 #58712 by Μπάμπης Χαραλάμπους
Νέα για το Battlefield 1943
Αν και δεν ειναι και τόσο ευχάριστα

Η Dice ανακοίνωσε πως υπολόγισαν λάθος τον χρόνο που πίστευαν πως θα χρειαστούν για να φτιάξουν την εκδοση του Batllefield 1943 για τα PC. Ετσι τελίκα αντι να κυκλοφορίσει το παιχνίδι μέσα στο Σεπτέμβρη θα κυκλοφορίσει το πρώτο τετράμηνο του 2010.

Επίσης, είπαν πως δεν κατασκευάζουν άλλους χάρτες ή κάποιο πρόσθετο περιεχόμενο για το BF1943 καθώς είναι αφοσιωμένοι στην εξελιξη του νέου τους παιχνιδιού του Battlefield: Bad Company 2 .

I am you and you are me. Carry that with you wherever you go. Thank you, my friend. From here on out, you're Big Boss.

More
22 Aug 2009 15:52 #58714 by Ρωμανός Βογιατζής
oh, my god ακόμα δεν βγάλανε το game αυτοί και το παράτησαν....πιστεύω πάντως πως παιδιά θα βγάλουν άλλες πιστες un-official !!!!

More
22 Aug 2009 17:04 #58724 by Stathis Yannacopoulos
pc gets screwed again. Δεν πειράζει έρχεται το mw2 και να δω μετά ποσοι θα ασχοληθούν με την αρπαχτή τους.