Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.
Please Log in or Create an account to join the conversation.
Καποια στιγμη θα βγει και σε PC απ' οτι ειδαΑκόμα ενας βιασμός μιας ιστορικής σειράς παιχνιδιών.. infinite ammo, replenish health και άλλα κονσολούδικα nooboκαλούδια.. Επίσης μόνο 3 map. Ευχαριστώ δεν θα πάρω.
Panteiakos wrote: Έπαιζα 30 λεπτά trial στο xbox live. Δεν μπορώ να πω οτι είναι κακό αλλά ούτε και ενθουσιάστηκα. Νομίζω οτι ο τραυματισμός διαρκεί αρκετά για να το χαρακτηρήσεις ως ενα "είδος" respawn καθώς μπορεί να τραυμάτιζα εναν και να έπαιρνα το assist kill 1-2 λεπτά μετά. Το απεριόστισμο ammo οκ... ευτυχώς οι grenades ήθελαν ενα λογικό χρονικό διάστημα για replenish οπότε δεν παίζει σπαστικό spam.
Στο pc θα βγεί σε κάτι λιγότερο απο 2 μήνες νομίζω.
Panteiakos wrote: ΒB είμαι σχεδόν σίγουρος οτι πήρα assist μετά απο τουλάχιστον 30-40 sec. Ίσως κάνω και λάθος. Βέβαια έχω την εντύπωση οτι έμενα τραυματίας πάνω απο 10 δευτερολεπτα χαλαρά. Πάντως δεν κατάλαβα τι εννοείς με το full game. Το trial τουλάχιστον στο xbox live σου δίνει την δυνατότητα να παίξεις το full game απλά μόνο για 30 λεπτά. Παίζεις κανονικά με αυτούς που το έχουν full άρα και με τους ίδιους κανόνες.