Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Battlefield: Bad Company 2

More
29 Jan 2010 12:54 #68362 by Βαλάντης
Λοιπόν καλημέρες..Με μια λέξη μόνο θα περιγράψω το παιχνίδι, ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ..Ένα μισαωράκι μου ήταν αρκετό να βγάλω απ' τις πάνες των μωρών και να τις βάλω πάνω απ' την καρέκλα που καθόμουν για να μην λερώσω..Το Σάββατο που θα ξενυχτίσω ελπίζω να δω περισσότερα πράγματα και λεπτομέρειες και να γράψω περισσότερα..

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
29 Jan 2010 16:04 #68363 by Κωνσταντίνος Κουτσούμπας
Εχεις καποιο preview ή παιζεις την online beta?

More
29 Jan 2010 16:26 #68365 by Βαλάντης

Freak wrote: Εχεις καποιο preview ή παιζεις την online beta?

Έπαιξα χθες βράδυ μετά τις 1:00 beta..Καθυστέρησε λίγο να κατέβει μιας κι είναι 1,42 gigabyte και γινότανε χαμός αλλά άξιζε ο κόπος και με το παραπάνω..Απίστευτα γραφικά, αν και χθες είχε πολύ lag, δεν πρόλαβα να δω τι ρυθμίσεις είχε(δεν με πολυνοιάζει να πω την αλήθεια), απίστευτο ήχο(δεν το 'χω ξανακούσει αυτό σε παιχνίδι, σκάει η οβίδα δίπλα σου και για δέκατα ακούς μόνο ένα σφύριγμα) και γενικά μου φάνηκε ένα μιξ γκριλ από BF2-MW2-Crysis δηλαδή ΚΟΡΥΦΗ..Ένα παράπονο μόνο, δεν έχει ξάπλα οπότε οι φίλοι sniper ίσως ξενερώσουν λίγο..Μακάρι στην κανονική έκδοση να το φτιάξουν..Νομίζω πως θα είναι το παιχνίδι της χρονιάς, τουλάχιστον.. :icon bow: :icon bow: ..

More
29 Jan 2010 18:15 #68370 by Μπάμπης Χαραλάμπους
Διαθέσιμη η Beta!
Πράγματι η Beta είναι διαθέσιμη, μπορείτε να την κατεβάσετε σε ενα απο τα site εδώ . Δεν την εχω κατεβάσει ακομα για να πω εντυπώσεις, πιθανότατα το Σαβ/κο.

Δείτε και το τελευταίο gametrailer:

[youtube:1d70emli]
[/youtube:1d70emli]

Επικό ετσι;

I am you and you are me. Carry that with you wherever you go. Thank you, my friend. From here on out, you're Big Boss.

More
29 Jan 2010 21:14 #68376 by Κωνσταντίνος Κουτσούμπας
H αληθεια ειναι πως απο την beta στο PS3 τα συμπερασματα μου ειναι ακριβως τα ιδια. Το BC2 ειναι πολυ ανωτερο σε γραφικα αλλα και σε gameplay. Το εχω πει και στην εκπομπη πολλες φορες, πως οι δυνατοτητες που σου δινει η ΕΑ στο πεδιο της μαχης ειναι απλα απεριοριστες. Οχηματα, καταστροφες, χαμος, τακτικες, ολα παιζνουν ρολο στην εκβαση της μαχης.

Συν το γεγονος οτι τα γραφικα αυξανουν την ενταση και την ευχαριστηση, μιας και το ματι μας απολαμβανει ολες αυτες τις λεπτομερειες που θελουμε να δουμε σε ενα πολεμο.

More
30 Jan 2010 02:06 #68389 by ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΛΥΒΙΩΤΗΣ
Πραγματικα ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ!!!Συμφωνω απολυτα με τον Valolthrass!!Ειναι το παιχνιδι της χρονιας!!!Το εχω ήδη προπαραγγειλει.Λογικα θα φτιαχτουν τα οποια bug εχει οπως αυτο που ανεφερε και ο Βαλαντης. =D>

More
30 Jan 2010 15:50 #68403 by Κωνσταντίνος Κουτσούμπας
Καλα το παιχνιδι της χρονιας θα ειναι το God of War 3 ή το Gran Turismo 5. Το Bad Company 2 παει ανετα για FPS της χρονιας και της διετιας μη σου πω. Γιατι οτι και να κανει το Call of Duty, οι περιπετειες του Vietnam δεν προκειται να συγκινησουν κανεναν απολυτως.

More
31 Jan 2010 16:57 #68433 by Μάνος Γρυπάρης
Battlefield: Bad Company 2 demo σε Xbox 360 και PC

Όσοι έχετε Xbox 360, μπείτε στο Xbox Live για να κατεβάσετε την beta έκδοση του Battlefield: Bad Company 2. Ειναι για όσους έχουν Gold account ομως. Οσοι δεν ειστε συνδρομητες θα περιμενετε εως τις 25 Φεβρουαριου!
Όσοι έχετε PC, μπορειτε να λαβετε το beta key απο εδω: www.esl.eu/gr/bfbc2/Beta/

Στις 4 Φεβρουαρίου, το demo θα ειναι διαθέσιμο και στο PS3 στο PS Network.

Στο παιχνιδι θα μπορειτε να παιξετε μεχρι 24 χρηστες (32 στο PC) αναλαμβάνοντας τον Αμερικάνικο ή τον Ρωσικό στρατό. Η beta έχει 5 οχήματα εδάφους και 3 αέρος.

Το Battlefield: Bad Company 2 θα κυκλοφορήσει στα καταστήματα στις 4 Μαρτίου 2010. Αν το παραγγείλετε σε Limited Edition με pre-order (από τώρα) δεν θα έχετε κανένα επιπλέον κόστος.

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε το site www.battlefield.com
Twitter : twitter.com/OfficialBFBC2 .

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
08 Feb 2010 17:34 #68574 by Μάνος Γρυπάρης
Battlefield: Bad Company 2 preview

Παίξαμε την beta και καταγράψαμε εντυπώσεις, σε ένα από τα καλύτερα FPS της χρονιάς.

[youtube:33mchfoe]
[/youtube:33mchfoe]

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
25 Feb 2010 17:08 #68916 by Μπάμπης Χαραλάμπους
Καλύτερο το Bad Company 2 στο PC

Η EA έβγαλε στην δημοσιότητα ένα video και όπου εξηγεί διάφορα πράγματα που αφορούν το BC2 στο PC.

Στο βίντεο θα δείτε:
Βελτιωμένο σύστημα φίλων: Με το νέο σύστημα φίλων, θα μπορείτε να βρίσκετε τους φίλους σας και τα clan member σας πολύ πιο εύκολα, να βλέπετε σε πιο server είναι και να κάνετε join μαζί τους.
Dedicated Servers: Θα μπορείτε να επιλέξετε εσείς σε πιο server θέλετε να μπείτε είτε ψάχνοντας χειροκίνητα ή μέσω της χρήσης διάφορων φίλτρων.
Autopatching: Όταν θα συνδέεστε σε κάποιο server, το παιχνίδι από μόνο του θα ψάχνει για διαθέσιμα update, και θα τα εγκατηστεί την ώρα που εσείς παίζετε. Αυτό βολεύει ιδιαίτερα καθώς δεν θα χρειάζεται να ψάχνετε από εδώ και από εκεί για patches.
Εύκολη επιλογή όπλων: Στο νεο Bad Company 2 τα όπλα σας δεν θα τα κάνετε scroll down για να τα επιλέξετε αλλα θα απλόνονται όλα στην οθόνη για να τα βλέπετε και να τα κανετε κλικ ευκολότερα (λογικό).
Αποτελεσματικότερη χρήση των squad: Η διαχείριση των squad θα είναι ευκολότερη και όλες οι εντολές θα πραγματοποιούνται μέσω ενός ειδικού παραθύρου.
Unlocked Frame Rate: Πολύ σημαντική προσθήκη για τους PC Gamers. Με άπλα λόγια αυτό σημαίνει πως αν έχετε στην κατοχή σας ένα δυνατό pc το παιχνίδι δεν θα τρέχει (παραδείγματος χάρη) στα 30 fps αν αντέχει να "δώσει" παραπάνω.
Ανάλυση: Θα μπορείτε να επιλέξετε μια από τις πολλές αναλύσεις που υπάρχουν (για οθόνες 4:3 και 16:9) άλλα και να επιλέξετε να παίζετε σε 2 οθόνες (ή και παραπάνω) ταυτόχρονα.
Horizon Based Ambient Occlusion: Αυτή η επιλογή αφορά τα πολύ δυνατά PC καθώς με αυτί την επιλογή βελτιώνονται πάρα πολύ τα γραφικά που αφορούν την φύση. Το νερό οι ηλιαχτίδες, τα δεντρά και γενικα οτι εχει σχεση με την φύση δείχνει να ζωντανεύει. Σε συνδυασμό με μια κάρτα γραφικών DirectX 11 το αποτέλεσμα θα είναι εντυπωσιακό.
Υποστήριξη περισσότερων παικτών: Περισσότεροι παίκτες σε σχέση με την έκδοση των κονσολών (32 αντί για 24)

[center:17u7l0vd][youtube:17u7l0vd]
[/youtube:17u7l0vd][/center:17u7l0vd]

Από οτι φαίνεται η Dice δεν εχει ξεχάσει τι θα πει PC Gaming και το αποδείχνει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

I am you and you are me. Carry that with you wherever you go. Thank you, my friend. From here on out, you're Big Boss.