- Thank you received: 0
Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.
stormare wrote:
Valolthrass wrote: Αν οι τύποι του MW2 δεν φτιάξουν το πρόβλημα με τους dedicated servers, με το που θα σκάσει το BC2 θα τρέξουν όλοι κατα 'κει..Θα έχουν και χίλια δίκια, οι περισσότεροι που ξέρω νοιώθουν προδομένοι απ' την πολιτική της εταιρείας..
Υ.Γ:Thx για το ότι έφτιαξες το βιντεάκι, αλλά ποιά στοιχεία του youtube βάζεις μέσα στις αγκίλες;;
απο τη beta που παιζω μπορω να σου πω οτι το multi του bc2 ειναι αρκετα καλυτερο(ασχετως σερβερς)
Κάτσε να κάνω μια δοκιμή, ευχαριστώ πάντως φίλε για τις οδηγίες χρήσης..BigBoss wrote:
Valolthrass wrote: ποιά στοιχεία του youtube βάζεις μέσα στις αγκίλες;;
Πάς στο Share και παίρνεις το embed link και το κανεις copy. Μετα το κανεις paste στο gameworld και το επιλέγεις. Μετα πατάς το κουμπι youtube από τις επιλογές απάνω και εισαι ετοιμος.
Εδώ ειναι το embed:
Please Log in or Create an account to join the conversation.
Valolthrass wrote:
stormare wrote:
Valolthrass wrote: Αν οι τύποι του MW2 δεν φτιάξουν το πρόβλημα με τους dedicated servers, με το που θα σκάσει το BC2 θα τρέξουν όλοι κατα 'κει..Θα έχουν και χίλια δίκια, οι περισσότεροι που ξέρω νοιώθουν προδομένοι απ' την πολιτική της εταιρείας..
Υ.Γ:Thx για το ότι έφτιαξες το βιντεάκι, αλλά ποιά στοιχεία του youtube βάζεις μέσα στις αγκίλες;;
απο τη beta που παιζω μπορω να σου πω οτι το multi του bc2 ειναι αρκετα καλυτερο(ασχετως σερβερς)
..Έχει βγεί μπέτα για το πισι;;Αν δεν έχει βγεί όποιος είναι στα μέσα και στα έξω ας βάλει μια φωνή όταν το πάρει μυρωδιά μπας και ξαναρίξουμε καμιά πιστολιά..
BigBoss wrote:
Freak wrote: Ξεκινάει η Beta
Κατά πάσα πιθανότητα στις 19 Νοεμβρίου ξεκινάει η Beta του νέου Bad Company 2.
Απορώ πως μου ξεφυγε αυτό! Προλαβένετε δεν προλαβαίνετε να δηλώσετε το ενδιαφέρον σας για ενα beta key.
Αν εχετε PS3 και θελετε να το δοκιμάσετε κάντε ένα κλικ εδώ .
Valolthrass wrote: Δεν το είχα δει φίλε, αλλά έτσι κι αλλιώς δεν έχω κονσόλα, για pc μιλάω αν μπορούμε να βρούμε beta key, πως, που και πότε..