Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Battlefield Heroes: Τζάμπα παιχνίδι από την EA!

More
18 Feb 2008 02:10 #40636 by Μάνος Γρυπάρης
Η νέα έκδοση του Battlefield θα είναι ένα “Play 4 Free” καρτουνίστικο shooter. Το Battlefield
Heroes είναι ο πρώτος μεγάλος τίτλος της EA που προσφέρεται δωρεάν και θα μπορεί να γίνει download από αυτό το καλοκαίρι κι έπειτα μέσω του επίσημου site του ( www.battlefield-heroes.com ).

Το παιχνίδι θα περιέχει ένα σύστημα αντιστοιχίας μέσω του οποίου θα βρίσκονται αντιμέτωποι χρήστες ίδιων ικανοτήτων (ώστε αν π.χ. είστε αρχάριος να αποφύγετε αναμετρήσεις με guru του είδους και το αντίστροφο). Με αυτό τον τρόπο το παιχνίδι θα γίνει πιο δίκαιο. Το development έχει αναλάβει η Dice και το μελλοντικό κέρδος (για να καλύψουμε και τα τρέχοντα έξοδα όπως αντιλαμβάνεστε) θα έρθει από τις διαφημίσεις και τις μικροσυναλλαγές των χρηστών. Το πόσο καλό θα είναι τελικά το συγκεκριμένο freeware πακέτο του Battlefield θα το μάθουμε σε λίγους μήνες.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
18 Feb 2008 17:28 #40676 by o poutsoklis
makari to epomeno bhma ths ea na einai "peiramatika" na "anoi3ei" kai ton kwdika!!
sobara twra, akoma kai o bill gay exei paradex8ei thn anwterothta tou free/open source ws development process. (asxeta me tis m#l#kies pou leei o ballmer. outws 'h allws otan o stevie anoigei to stoma tou, _mono_ m#l#kies leei!)

epishs, na pros8esw se auta pou eipe o manos oti h dice einai h gnwsth mas digital illusions (uparxei kapoios pou na mh 8umatai ta pinball dreams/fantasies/illusions??? mono kai mono h mousikh tou olof gustaffson apotelei akoma standard sugkrishs me shmerinous titlous!)

poutsoklis -- microsoftex: the road to hell is full of good intentions

More
25 Mar 2008 16:59 #41455 by Μάνος Γρυπάρης
Βγήκε και το 1ο τρέιλερ:

Τα γραφικά όπως θα παρατηρήσετε θυμίζουν τα Worms σε...ανθρώπινη έκδοση!

[img
[img
[img

(George M. Cohan)

More
19 Apr 2008 20:26 #41731 by Μάνος Γρυπάρης
Η Open Beta είναι γεγονός.

Μπείτε στο www.fileplanet.com ή στο www.ign.com για να κατεβάσετε το παιχνίδι καθώς και beta keys! Αναμένουμε εντυπώσεις :D

[img
[img
[img

(George M. Cohan)

More
20 Apr 2008 01:44 #41746 by Vassilis
Δεν μπορώ να το βρώ πουθενά, Μάνο, μίπως θα μπορούσες να μου στείλεις το ακριβές Link οπου θα βρώ το download?

More
31 Jul 2008 23:14 #45302 by Μπάμπης Χαραλάμπους
Η ΕΑ ανακοίνωσε πως η κυκλοφορία του Battlefield Heroes αναβάλλεται και έτσι οι παίκτες θα πρέπει να περιμένουν μέχρι το 2009 για να το προμηθευτούν. Η είδηση που προέρχεται δια στόματος του CEO της εταιρίας John Riccitiello, αναφέρει πως ο λόγος της καθυστέρησης οφείλεται σε δικτυακά θέματα στα οποία έχει επικεντρώσει η εταιρία την προσοχή της, αν και απέφυγε να πει μια ακριβή ημερομηνία διάθεσης. Αξίζει να σημειωθεί πως το Battlefield Heroes θα είναι μια δημιουργία, την οποία οι παίκτες θα μπορούν να προμηθευτούν μέσω internet και μάλιστα δωρεάν, ενώ οι online αναμετρήσεις της αναμένεται να προσφέρουν τη γνωστή ποιότητα της σειράς.

I am you and you are me. Carry that with you wherever you go. Thank you, my friend. From here on out, you're Big Boss.

More
31 Jul 2008 23:22 #45309 by Vassilis
θα δίνουν beta keys καθε εβδομάδα.

More
31 Jul 2008 23:24 #45312 by Μπάμπης Χαραλάμπους
Edit:Message Deleted

I am you and you are me. Carry that with you wherever you go. Thank you, my friend. From here on out, you're Big Boss.

More
01 Aug 2008 02:03 #45320 by Petros
καλά αυτη η EA ποσα Battlefield πρέπει να βγάλει ; σε λίγο θα δούμε
BattleField : Ancient
BattleField : Aliens vs predator

Η δεν ξέρω εγώ τι !

STEAM: TheGamerUrsoEAOrigin: TheGamerUrso
UPlay: GamerUrso Battle.net: GarfangGR

More
01 Aug 2008 03:01 #45330 by Vassilis
Χαχα, ναι αλλά πρέπει να παραδεχτής οτι είναι φοβερή σειρά, αν και νωμίζω οτι υπάρχει Battlefield: ancient :lol: