Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Battlefield Heroes: Τζάμπα παιχνίδι από την EA!

More
29 Apr 2009 19:53 #52427 by Μάνος Γρυπάρης
Η EA Games μοιράζει Beta Keys με το τσουβάλι!

Το www.Gamespot.com δίνει 10.000 την ημέρα

Το www.ComputerandVideogames.com δίνει 100.000 συνολικά οπότε...κάντε κλικ εδώ καλύτερα:
www.computerandvideogames.com/ar ... ?id=213727

Πρώτα κάντε register στο site και μετά login. Οταν παρετε το beta key σωστε το σε notepad. Μετα ακολουθηστε τις οδηγιες του Link, δηλαδη μπειτε στο site της EA και κάντε το beta key Activate.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
30 Apr 2009 16:01 #52439 by Vassilis
Έχω δεύτερο Beta key ο πρώτος ενδιαφερόμενος που θα απαντήσει με quote και κόκκινα γράμματα στο ποστ μου κερδίζει το beta key :P

More
30 Apr 2009 20:33 #52442 by Μπάμπης Χαραλάμπους

Biltrax wrote: Έχω δεύτερο Beta key ο πρώτος ενδιαφερόμενος που θα απαντήσει με quote και κόκκινα γράμματα στο ποστ μου κερδίζει το beta key :P

ΑΠΑΝΤΑΩ!!!!! ΕΚΑΝΑ ΚΑΙ BOLD!!

I am you and you are me. Carry that with you wherever you go. Thank you, my friend. From here on out, you're Big Boss.

More
30 Apr 2009 20:50 #52443 by Vassilis
Πάει το κλειδάκι... Κρίμα που έπεσε στα χέρια αυτουνού! Μπα, πλάκα κάνω, άντε καλές ώρες καψίματος, και πούσε, με μέτρο μην μας πάθεις και τίποτα παιδάκι πάνω στην ακμή! :mrgreen:

More
30 Jul 2009 16:28 #57629 by kiiraklis94
Το έπαιξα και δεν ενθουσιάστικα...
Υπαρχουν αρκετα connection problems...
Οι αντιπαλοι μεχρι να ψοφίσουν σου βγαίνει η πίστη...
Και έχει μόνο capture the flag... επρεπε να έχει και αλλες επιλογές... Deathmatch, Team Deathmatch...κτλ κτλ κτλ...

Rest in hell... as soon as heaven's server is full...

More
28 Jun 2011 22:18 #95088 by Άγγελος Φασούλης
Hackers και στο Battlefield Heroes

Οι LulzSec ξαναχτύπησαν αλλά η EA έσωσε την κατάσταση.

Μέσα στο Σαββατοκύριακο, οι LulzSec πραγματοποίησαν επίθεση στο Battlefield Heroes , το δωρεάν First-Person Shooter της Electronic Arts.

Οι LulzSec έκλεψαν 750.000 λογαριασμούς από το site , που περιελάμβαναν usernames και passwords. Ευτυχώς δεν κατάφεραν να υποκλέψουν τα e-mail ή στοιχεία πιστωτικών καρτών. Στον αντίποδα, η Electronic Arts έλαβε τα μέρη της, έριξε τους servers της και χθες τους επανέφερε πλήρως "καθαρίζοντας" τον server και ορίζοντας νέα συστήματα προστασίας.

Εν μέρει, το χτύπημα αυτό των LulzSec μπορεί να κριθεί ως αποτυχημένο, καθώς η EA έδρασε έγκαιρα. Μένει να δούμε λοιπόν αν κάτι τέτοιο θα επαναληφθεί. Δηλαδή αν οι εταιρείες θα καταφέρουν με καλύτερα συστήματα ασφαλείας να προφυλάξουν τα δεδομένα των πελατών τους επιτυχώς.

Μάνος Γρυπάρης