Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Ποιο είναι το καλύτερο FPS όλων των εποχών?

More
31 Aug 2006 15:18 #18768 by Χριστόφορος
ΟΚ guys έφτασε επιτέλους η ώρα να αναδείξουμε το καλύτερο fps ever.Τα fps(ή αλλίως first pesron shooter) έιναι ο πιο απαιτητικός κλάδος των games ιδίως στους υπολογιστές.Πάρ'όλα αυτά πολλοί πιστεύουν πως τα fps αξίζουν μόνο στα computers,κυρίως λόγω χειρισμού(για μένα είναι θέμα συνήθειας).Τέλοσπάντων κυρίες και κύριοι έφτασε η ώρα.Σκεφτείτε,αποφασίστε και μιλήστε.Ποιό είναι το καλύτερο fps ever;

PSN: personGR

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
31 Aug 2006 20:44 #18776 by Σπύρος Κλαουδάτος
Τρομακτικα δυσκολη αποφαση. Οσο απιστευτο και αν σας φαινεται, για μενα το fear ειναι το καλυτερο που εχω παιξει ποτε. Καταφερε κατι πολυ απλο και ταυτοχρονα πολυ δυσκολο. Να κανει την καθε μαχη να ειναι τελειως διαφορετικη, να ειναι μια διαφορετικη προκληση για τον παικτη. Λογω και εκπληκτικου ΑΙ, το πιστολιδι σε αυτο το παιχνιδι ειναι η απολυτη ικανοποιηση. Μια ικανοποιηση που δεν εχω νιωσει σε αλλο fps, ουτε καν στο halo 2.

More
31 Aug 2006 20:55 #18780 by Χριστόφορος

Terminator\ wrote: Τρομακτικα δυσκολη αποφαση. Οσο απιστευτο και αν σας φαινεται, για μενα το fear ειναι το καλυτερο που εχω παιξει ποτε. Καταφερε κατι πολυ απλο και ταυτοχρονα πολυ δυσκολο. Να κανει την καθε μαχη να ειναι τελειως διαφορετικη, να ειναι μια διαφορετικη προκληση για τον παικτη. Λογω και εκπληκτικου ΑΙ, το πιστολιδι σε αυτο το παιχνιδι ειναι η απολυτη ικανοποιηση. Μια ικανοποιηση που δεν εχω νιωσει σε αλλο fps, ουτε καν στο halo 2.

Πλάκα,πλάκα το F.E.A.R. όντως ξεπέρασε πολλά παιχνίδια του είδους.Το μειονέκτημα του είναι το γραμμικό gameplay(μόνο πιστολίδι έχει δυστυχώς)ενώ οι απαιτήσεις του με τα features όλα στο maximum ξεφεύγουν κάπως.Εγω ειλικρινά δεν μπορώ να αποφασίσω(γι'αυτό άλλωστε δημιούργησα το topic).Πάντως δύο fps μου αρέσουν φανατικά:το πρώτο 3D metroid prime καθώς και το ΗΑLO.Και τα δύο γιατί κανείς δεν περίμενε πως θα έχουν τέτοια επιτυχία.

PSN: personGR

More
10 Oct 2006 23:54 #20796 by DrC
Paidia emena san FPS mou aresei poli to James Bond Nightfire giati sindiazei polla prammata. San kanoniko FPS tha protimoua to Call of Duty 2.

More
11 Oct 2006 00:08 #20800 by Σπύρος Κλαουδάτος
Eλα ρε συ, το Nightfire δεν ηταν τιποτα το ιδιαιτερο. Ενα Bond ηταν απιστευτο fps και αυτο ηταν το Goldeneye.

More
11 Oct 2006 00:19 #20802 by Γιώργος Πάσχος
Συμφωνω με το bond και ειδικα στα multiplayer,
και μην ξεχνατε ουτε το F.E.A.R ουτε και εγω δεν ξερω τι αλλο ειναι καλυτερα απο το DOOM (και δεν εννοω το 3 το οποιο ειναι μαπα αλλα το γνωστο σε ολους μας) :twisted:

More
11 Oct 2006 00:32 #20804 by DrC
paidia eimai JB Fan ...

to Goldeneye itan Add On sto Half Life to 1 to opoio an kai to exo den exo kataferei na to paikso akoma

Omos to Multi tou NightFire exei fasi!

More
11 Oct 2006 13:20 #20822 by Σταύρος
Πολλα και διαφορα FPS μου αρεσαν αρκετα...Αλλα προσωπικα αυτο που με διασκεδασε και ελιωσα ποιο πολυ ηταν το Dume Nukem 3d

More
More
01 Dec 2006 13:47 - 01 Dec 2006 15:32 #23055 by Mitropoulos Kostis
Ποιο θεωρειτε ότι είναι το καλυτερο FPS?
Last edit: 01 Dec 2006 15:32 by Mitropoulos Kostis.