Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.
Counter-Strike |
|
7 | 24.1% |
Call of Duty |
|
22 | 75.9% |
Total number of voters: 5 | |||
Only registered users can participate to this poll |
8@no$ wrote: Ενα επιχειριμα πολυ σημαντικο για μενα γιατι απορω που συζηταμε για δυο τετοια παιχνιδια(τεσπα)...Στο cs δεν μπορεις να στοχευσεις...Ενω στο COD μπορεις.Μπορει να μην ειναι πολυ πυστικο επειχηρημα αλλα ειναι ενα πολυ σημαντικο.Για μενα το cs μου φαινεται πολυ λιψο για να σταθει διπλα στο COD...
Please Log in or Create an account to join the conversation.
TheReaper wrote: ΤΙ ΛΕΕΙ? Καλά ας μην το συνεχίσουμε, δεν υπάρχει λόγος να τσακωνόμαστε τώρα για δυο παιχνίδια.
TheReaper wrote: Εμένα πάντως το CoD με αφήνει αδιάφορο κι έτσι ό,τι και να λέτε δεν πρόκειται να με μεταπείσει πως είναι καλύτερο από το CS.
TheReaper wrote: Κι αν θετε να ξέρετε, υπάρχουν παίχτες που κάνουν συνεχόμενα heads.
TheReaper wrote: Και δεν υπάρχει μόνο ένα είδος online.
TheReaper wrote: Όσο για τη στόχευση, αν κουβαλάς το ΑΚ47 φυσικό είναι να το κρατάει στο στομάχι. Έχεις πιάσει ποτέ να δεις το βάρος του;(ΡΕΑΛΙΣΜΟΣ)
TheReaper wrote: Και για να σας προλάβω, όχι δεν είμαι τρομοκράτης, αλλά γνωρίζω κάποιους στην αντιτρομοκρατική(ένας συγγενής) και μια φορά είχα πιάσει τέτοιο όπλο.
TheReaper wrote: Δεν είναι το usp στο στομάχι, εκεί νομίζεις πως βρίσκεται. Δηλαδή στο CoD όταν αλλάζεις από machine gun σε pistol η κάμερα ανεβοκατεβαίνει;
TheReaper wrote: Τεσπα, ο καθείς όπου τον βολεύει κάθεται. Εγώ πάντως προτιμώ το CS γιατί και πιο σταθερό χειρισμό έχει και πιο διασκεδαστικό το βρίσκω(ειδικά στο Zombie, Hero Modes και στο Quake Style το λιώνω!) και έχει αναδείξει περισσότερες αξιόλογες ομάδες(κοιτάξτε και το topic που έχω δημιουργήσει γι' αυτό 0.
BigBoss wrote: Δεν εχει βαθος σε καποιο τομεα.