Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Counter-Strike VS Call of Duty

Poll: Counter-Strike ή Call of Duty? (was ended 0000-00-00 00:00:00)

Counter-Strike
7 24.1%
Call of Duty
22 75.9%
Total number of voters: 5
Only registered users can participate to this poll
More
25 Oct 2006 17:11 #21488 by Mike S
Όταν λέτε όμως ότι παίζετε CS ποια έκδοση παίζετε ακριβώς?

WeLcoMe To HeLL...

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
25 Oct 2006 17:18 #21489 by L33t H@xx0r
Αφού ξεπέρασα την "μόδα" του Counter-Strike το οποίο ήταν μανιωδώς τρέντυ για κάποια εποχή, μπορώ να πω πως περισσότερο έχω διασκεδάσει με το CoD, και ως Single Player αλλά κυρίως ως Multiplayer εμπειρία. Sieg Heil!

More
08 Nov 2006 00:09 #22077 by Mitsos
Κοιταχτε.
Δεν μπορω να βρω κατι στο cs 1.6 που να με κανει να το επιλεξω αν μπορω εκεινη τη στιγμη να παιξω Cod 2 η το CS Source που δεν καταλαβαινω γιατι εχει υποτιμηθει τοσο.
Τα γραφικα του 1.6 δεν ειναι ικανοποιητικα καθως και το πυροβολω και ησ φαιρα διαπερνα το τοιχο ειναι απλα απωθητικο...

More
20 Apr 2010 12:17 #71013 by Aνέστης Αδαμίδης

stelmour wrote: Το counter strike ειναι μονο multi...μονο και μονο αυτο φτανει για να επιλεξει κανεις το call of duty...που το single του ειναι απο τα καλυτερα FPS που εχουν βγει...προσωπικα επαιξα counter 1-2 φορες και σκυλοβαρεθηκα γιατι εκανα τα ιδια και τα ιδια...δεν εχει καποιο σκοπο το παιχνιδι! Και να σου πω την αληθεια πρωτη φορα ειδα τρομοκρατες που χοροπηδανε για να πυροβολησουν!! Ημαρτον!

Αν θες να παίξεις Counter που δεν είναι multi τότε παίξε το Condition Zero. Στην εγκατάσταση σου περνάει και το Counter Strike Condition Zero: Deleted Scenes, που είναι κάτι σαν story mode. Για μένα το CoD δεν έχει νόημα. Είναι ένα παιχνίδι που έχει ως αποκλειστικό σκοπό του την υπερπροβολή των μεγάλων δυνάμεων του πλανήτη(βλέπε Αμερική-Ρωσία). Ενώ στο Counter δεν υπάρχει τέτοιος "περιορισμός". Είναι μόνο οι καλοί και οι κακοί. Άσε που το Counter έχει αναπτυχθεί μέσα στα χρόνια και έχει γίνει πια αξία. Έχει καλύτερο targeting από το CoD και είναι πιο σταθερό. Για να σκοτώσω κάποιον στο CoD χαλάω σχεδό δύο γεμιστήρες, ενώ στο Counter με 3-4 σφαίρες τον έχω ξεκάνει τον άλλο. Γι' αυτό και για άλλους λόγους εγώ λέω COUNTER STRIKE! :icon bow: :icon bow: :icon bow:
=D> =D> =D>

More
20 Apr 2010 15:11 #71025 by Άγγελος Φασούλης
Call of Duty δαγκωτό! Καταρχάς το Counter Strike δεν έχει campaign, δεν είναι ρεαλιστικό και δεν υπάρχει για PS3! :P

More
20 Apr 2010 15:53 #71032 by Μπάμπης Χαραλάμπους

TheReaper wrote:

stelmour wrote: Το counter strike ειναι μονο multi...μονο και μονο αυτο φτανει για να επιλεξει κανεις το call of duty...που το single του ειναι απο τα καλυτερα FPS που εχουν βγει...προσωπικα επαιξα counter 1-2 φορες και σκυλοβαρεθηκα γιατι εκανα τα ιδια και τα ιδια...δεν εχει καποιο σκοπο το παιχνιδι! Και να σου πω την αληθεια πρωτη φορα ειδα τρομοκρατες που χοροπηδανε για να πυροβολησουν!! Ημαρτον!

Αν θες να παίξεις Counter που δεν είναι multi τότε παίξε το Condition Zero. Στην εγκατάσταση σου περνάει και το Counter Strike Condition Zero: Deleted Scenes, που είναι κάτι σαν story mode. Για μένα το CoD δεν έχει νόημα. Είναι ένα παιχνίδι που έχει ως αποκλειστικό σκοπό του την υπερπροβολή των μεγάλων δυνάμεων του πλανήτη(βλέπε Αμερική-Ρωσία). Ενώ στο Counter δεν υπάρχει τέτοιος "περιορισμός". Είναι μόνο οι καλοί και οι κακοί. Άσε που το Counter έχει αναπτυχθεί μέσα στα χρόνια και έχει γίνει πια αξία. Έχει καλύτερο targeting από το CoD και είναι πιο σταθερό. Για να σκοτώσω κάποιον στο CoD χαλάω σχεδό δύο γεμιστήρες, ενώ στο Counter με 3-4 σφαίρες τον έχω ξεκάνει τον άλλο. Γι' αυτό και για άλλους λόγους εγώ λέω COUNTER STRIKE! :icon bow: :icon bow: :icon bow:
=D> =D> =D>

Deleted Scenes αθλιο story και γενικα αθλιο παιχνιδι το cs. Εχεις παιξει ποτε σου CoD σε Hardcore Mode?

I am you and you are me. Carry that with you wherever you go. Thank you, my friend. From here on out, you're Big Boss.

More
20 Apr 2010 16:08 #71033 by thanasis
Καλα ρε παιδια σιγκρινωνται αυτα τα ιδια παιχνιδια??Μπορει το cs να φτασει την κλαση του COD??ΠΟΤΕ!Δεν γινονται αυτα ρε παιδια.

More
20 Apr 2010 21:17 #71035 by Aνέστης Αδαμίδης
Είσαστε σοβαροί; Παίξτε εσείς CS στο expert και ελάτε να μου πείτε για το Hardcore mode του CoD. Και να σας πω κάτι; Όχι, δεν έχω παίξει Hardcore mode στο CoD γιατί απλά δεν με τραβάει το παιχνίδι ούτε καν να το κοιτάξω! Ενώ στο CS αν παίξω στο expert(πάντα για bots) μπορεί να σκοτώνω κάθε τρεις γύρους ή αφού πρώτα με σκοτώσουν 30 φορές αλλά μου προκαλεί μεγαλύτερο ενδιαφέρον. Δες το κι αλλιώς: στο CoD δεν μπορείς να παίζεις τίποτα άλλο πέραν των αποστολών, στο Counter μπορείς να παίζεις τις ίδιες πίστες αλλά ποτέ δεν ξέρεις τι πρόκειται να γίνει, γιατί πολύ απλά το AI ΥΠΑΡΧΕΙ και κάνει ό,τι θέλει. Μπορεί να ξέρεις ποιο δρόμο θα πάρουν τα bots αλλά ποτέ δεν ξέρεις από που θα την φας! Μη συγκρίνουμε κάτι που έχει ωριμάσει στα χρόνια(CS) με κάτι που όσο και να ωριμάσει θα είναι πάντα το ίδιο(CoD).

More
20 Apr 2010 22:19 #71039 by Μπάμπης Χαραλάμπους

TheReaper wrote: Είσαστε σοβαροί; Παίξτε εσείς CS στο expert και ελάτε να μου πείτε για το Hardcore mode του CoD.

Μας δουλεύεις; Τα bot στο expert ειναι ενα μη φυσιολογικό πραγμα. Σαν να παίζεις με aimbot! Με το που βγεις εξω, οσα ακροβατικα και αν κανεις Headshot, headshot,headshot. Πολυ αληθινο και διασκεδαστικο...ναι

TheReaper wrote: Ενώ στο CS αν παίξω στο expert(πάντα για bots) μπορεί να σκοτώνω κάθε τρεις γύρους ή αφού πρώτα με σκοτώσουν 30 φορές αλλά μου προκαλεί μεγαλύτερο ενδιαφέρον.

Δηλαδη δεν σου προκαλει ενδιαφερον μια μαχη στο internet στο CoD?

TheReaper wrote: Δες το κι αλλιώς: στο CoD δεν μπορείς να παίζεις τίποτα άλλο πέραν των αποστολών, στο Counter μπορείς να παίζεις τις ίδιες πίστες αλλά ποτέ δεν ξέρεις τι πρόκειται να γίνει, γιατί πολύ απλά το AI ΥΠΑΡΧΕΙ και κάνει ό,τι θέλει. Μπορεί να ξέρεις ποιο δρόμο θα πάρουν τα bots αλλά ποτέ δεν ξέρεις από που θα την φας!

Και το online τι ειναι; Δεν ειναι κατι περα των αποστολων; Τις επιλογες που εχει το CoD το CS δεν τις βλεπει ουτε στα πιο τρελα του ονειρα! Team DeathMatch, Free for all, Search and Destroy, Headquarters, Domination και μην ξεχναμε και το xp που εχει που ξεκλειδώνεις βελτιωσεις για τα οπλα του τυπου red dots και scopes κτλ.

Εσυ θεωρεις πιο εξυπνο το AI του παιχνιδιου απο τους παικτες τους πραγματικους; Να μου μιλαγες για αλλο παιχνιδι οκ, αλλα στο CS σιγα το AI! Βαλε 10 ατομα στην poolday να παιξουν. Ουτε οπλα δεν ξερουν να παρουν! Αλλα και να ειχαν το μονο που κανουν ειναι να στηνονται.. Τρομερο! Camping AI.

TheReaper wrote: Μη συγκρίνουμε κάτι που έχει ωριμάσει στα χρόνια(CS) με κάτι που όσο και να ωριμάσει θα είναι πάντα το ίδιο(CoD).

Ως προς τι εχει ωριμασει; Εγω η μονη αλλαγη που ξερω να εχει γινει ειναι απο το 1.6 --> Source . Τα οπλα ειναι ιδια. Ουτε μια προσθηκη στους εξοπλισους. ιδιες πιστες (πρεπει να βγουνε custom maps απο τον κοσμο γιατι η valve δεν μπορει να φτιαξει.) Και η μεγαλυτερη βλακεια που εχω δει σε game αμα βαρας σε στυλ burst mode (μια μια ή δυο δυο τις σφαιρες) κανεις πιο πολυ damge απο οτι θα εκανες με ενα ολοκληρο γεμιστηρα σε full auto. Ρεαλισμος στο full!

I am you and you are me. Carry that with you wherever you go. Thank you, my friend. From here on out, you're Big Boss.

More
20 Apr 2010 22:43 #71041 by thanasis
Ενα επιχειριμα πολυ σημαντικο για μενα γιατι απορω που συζηταμε για δυο τετοια παιχνιδια(τεσπα)...Στο cs δεν μπορεις να στοχευσεις...Ενω στο COD μπορεις.Μπορει να μην ειναι πολυ πυστικο επειχηρημα αλλα ειναι ενα πολυ σημαντικο.Για μενα το cs μου φαινεται πολυ λιψο για να σταθει διπλα στο COD...