Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.
Counter-Strike |
|
7 | 24.1% |
Call of Duty |
|
22 | 75.9% |
Total number of voters: 5 | |||
Only registered users can participate to this poll |
Please Log in or Create an account to join the conversation.
stelmour wrote: Το counter strike ειναι μονο multi...μονο και μονο αυτο φτανει για να επιλεξει κανεις το call of duty...που το single του ειναι απο τα καλυτερα FPS που εχουν βγει...προσωπικα επαιξα counter 1-2 φορες και σκυλοβαρεθηκα γιατι εκανα τα ιδια και τα ιδια...δεν εχει καποιο σκοπο το παιχνιδι! Και να σου πω την αληθεια πρωτη φορα ειδα τρομοκρατες που χοροπηδανε για να πυροβολησουν!! Ημαρτον!
TheReaper wrote:
stelmour wrote: Το counter strike ειναι μονο multi...μονο και μονο αυτο φτανει για να επιλεξει κανεις το call of duty...που το single του ειναι απο τα καλυτερα FPS που εχουν βγει...προσωπικα επαιξα counter 1-2 φορες και σκυλοβαρεθηκα γιατι εκανα τα ιδια και τα ιδια...δεν εχει καποιο σκοπο το παιχνιδι! Και να σου πω την αληθεια πρωτη φορα ειδα τρομοκρατες που χοροπηδανε για να πυροβολησουν!! Ημαρτον!
Αν θες να παίξεις Counter που δεν είναι multi τότε παίξε το Condition Zero. Στην εγκατάσταση σου περνάει και το Counter Strike Condition Zero: Deleted Scenes, που είναι κάτι σαν story mode. Για μένα το CoD δεν έχει νόημα. Είναι ένα παιχνίδι που έχει ως αποκλειστικό σκοπό του την υπερπροβολή των μεγάλων δυνάμεων του πλανήτη(βλέπε Αμερική-Ρωσία). Ενώ στο Counter δεν υπάρχει τέτοιος "περιορισμός". Είναι μόνο οι καλοί και οι κακοί. Άσε που το Counter έχει αναπτυχθεί μέσα στα χρόνια και έχει γίνει πια αξία. Έχει καλύτερο targeting από το CoD και είναι πιο σταθερό. Για να σκοτώσω κάποιον στο CoD χαλάω σχεδό δύο γεμιστήρες, ενώ στο Counter με 3-4 σφαίρες τον έχω ξεκάνει τον άλλο. Γι' αυτό και για άλλους λόγους εγώ λέω COUNTER STRIKE! :icon bow: :icon bow: :icon bow:
> > >
TheReaper wrote: Είσαστε σοβαροί; Παίξτε εσείς CS στο expert και ελάτε να μου πείτε για το Hardcore mode του CoD.
TheReaper wrote: Ενώ στο CS αν παίξω στο expert(πάντα για bots) μπορεί να σκοτώνω κάθε τρεις γύρους ή αφού πρώτα με σκοτώσουν 30 φορές αλλά μου προκαλεί μεγαλύτερο ενδιαφέρον.
TheReaper wrote: Δες το κι αλλιώς: στο CoD δεν μπορείς να παίζεις τίποτα άλλο πέραν των αποστολών, στο Counter μπορείς να παίζεις τις ίδιες πίστες αλλά ποτέ δεν ξέρεις τι πρόκειται να γίνει, γιατί πολύ απλά το AI ΥΠΑΡΧΕΙ και κάνει ό,τι θέλει. Μπορεί να ξέρεις ποιο δρόμο θα πάρουν τα bots αλλά ποτέ δεν ξέρεις από που θα την φας!
TheReaper wrote: Μη συγκρίνουμε κάτι που έχει ωριμάσει στα χρόνια(CS) με κάτι που όσο και να ωριμάσει θα είναι πάντα το ίδιο(CoD).