Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

World of Warcraft:Mists of Pandaria

More
24 Sep 2012 20:19 #112505 by Φίλιππος Δαουκόπουλος
Έπρεπε ήδη να το είχες βάλει...

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
24 Sep 2012 22:36 #112513 by Άγγελος Φασούλης

More
25 Sep 2012 16:40 #112536 by Χριστιάνα Θάνου
Οι servers άνοιξαν χτές το βράδυ στις 1:00 ώρα Ελλάδας και έγινε χαμός!! Ποτέ δεν έχω ξαναδεί τον Twilights Hammer τόσο γεμάτο! Το lag ήταν τρομερό, όλοι παλεύαν να βρούνε να σκοτώσουν mobs και όλα ήταν σφαγμένα απο τους προηγούμενους.
Τα πρώτα dungeons δεν είναι τόσο εύκολα όσο στην beta γιατί το item level έχει κατεύει στο κανονικό του αλλά αν κανετε quests και πάρετε gear, μπορείτε να τα κάνετε άνετα.
Αν δεν παίξατε την beta και έχετε αποπροσανατολιστεί, διαβάστε το preview του Mists of Pandaria.

Διαβάστε το preview εδώ

More
25 Sep 2012 17:51 #112542 by Χριστιάνα Θάνου
Μπορεί το cinematic που βγήκε πρίν λίγες εβδομάδες να ήταν φαντασμαγορικό αλλά που να δείτε τα cinematics μέσα στο παιχνίδι, έχουν κάνει απίστευτη δουλειλα. Είναι κατά την γνώμη μου τα καλύτερα μετά από τα cinematics του Lich King.
[youtube:1z8loac5]
[/youtube:1z8loac5]

More
25 Sep 2012 23:34 #112557 by Γιάννης Σφηνιάς
Μόνο θετικά έχω να πω προς στιγμή για το Mists of Pandaria. Ωραία και διασκεδαστικά quest, ποικιλία χρωμάτων στις περιοχές και όχι η μονοτονία που υπήρχε πριν, η μουσική υπόκρουση αλλά και τα voiceovers με έχουν κάνει να έχω την ένταση στο full, ενώ για όσους είναι σε PvP server θα χαρούν PvP με την ψυχή τους!

More
26 Sep 2012 00:27 #112561 by Φίλιππος Δαουκόπουλος

Glamorous wrote: Το lag ήταν τρομερό, όλοι παλεύαν να βρούνε να σκοτώσουν mobs και όλα ήταν σφαγμένα απο τους προηγούμενους.

Χα χα τα έλεγα εγώ για τα mobs και να που επιβεβαιώνεται.
Δηλαδή έγινε "της αρκούδας το κάγκελο;"

More
26 Sep 2012 14:04 #112580 by Θοδωρής Κώτσελας

aliengoa wrote: Δηλαδή έγινε "της αρκούδας το κάγκελο;"

χαχαχαχα :D :D

More
26 Sep 2012 23:04 #112607 by Μιχάλης Μητρόπουλος
Αφου το ζητήσατε το unboxing έγινε! Διαθέτει αρκετά καλούδια (υλικά και ψηφιακά) και ένα απίστευτο artbook στην τιμή των 69 ευρώ! Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα εδώ και να μας πείτε την δική σας γνώμη!

More
02 Oct 2012 19:43 #112783 by Χριστιάνα Θάνου
Μέχρι πρότινος είχαμε δει preview για το Mists of Pandaria και leveling guides. Τώρα όμως είναι εδώ έτοιμο για όλους με τους σέρβερ ανοιχτούς! Όπως λένε οι περισσότεροι, το νέο expansion ήρθε για να σώσει την Blizzard μετά από την απαίσια εμπειρία που είχαν οι παίχτες από το Cataclysm. Όλα τα απλούστευσαν, τα τοπία ήταν άσχημα, γενικά το προηγούμενο expansion ξεγύμνωσε το WoW από ότι ήταν ωραίο ενώ το MoP αντιθέτως είναι πιθανόν να ξαναφέρει πολλούς παλιούς συνδρομητές πίσω!
Κατά την γνώμη μου το MoP είναι το πιο διασκεδαστικό expansion ever! Με ανάγκασε να μπω σε τάξη και να κάνω έναν μεγάλο αριθμό από quests( τα οποία μισωωωωώ) και παρόλα αυτά δεν ένιωσα να βαριέμαι καθόλου (οκ μόνο στο 89-90). Το humour σ αυτό το expansion κυριαρχεί και μου θύμισε ελάχιστα το Saints Row the Third που στα καλά καθούμενα συμβαίνουν τα πιο τρελά πράγματα!

Διαβάστε το review εδώ!

More
03 Oct 2012 14:10 #112811 by Βασίλης Βασιλός