Sorry μάγκες αλλά θα διαφωνήσω μαζί σας. Τις αλλαγές στα talents τις θεωρώ καλές. Μέχρι τώρα, από τη στιγμή που διάλεγες το spec σου, υπήρχε μόνο ένας συγκεκριμένος τρόπος να διαλέξεις τα talents σου ώστε να είχες την υψηλότερη δυνατή απόδοση σε damage, healing ή tanking ενώ hybrid προσωπικά έχω να δω από vanilla. Τώρα κάνεις τις επιλογές σου σύμφωνα με πως θέλεις να παίζεις εσύ, ενώ μπορεί να χρειαστεί σε διάφορες περιστάσεις να κάνεις αλλαγές στα talents για θέματα ευκολίας. Κανείς δεν πρόκειται να σου πει "Βάλε εκεί πόντους για να κάνεις περισσότερο damage", τα περισσότερα talents πια έχουν ποιο utility χαρακτήρα.
Όσο για τα skills και τα procs τα βλέπω θετικά. Φίλε aliengoa, θα προτιμούσες ένα σταθερό rotation όπου θα πατούσες συνέχεια 1,2,3,4,5 ή να spamάρεις pyroblast; Το όλο σύστημα με τα priorities και τα procs είναι αυτό που ξεχωρίζει τον καλό παίκτη από τον μέτριο. Να ξέρεις ποια συγκεκριμένη στιγμή να κάνεις ποιο συγκεκριμένο spell για περισσότερο damage. Το ίδιο μοτίβο ακολουθούν τα περισσότερα classes. Φυσικά, κανείς δεν σε εμποδίζει να παίξεις όπως θέλεις αλλά spamάρωντας living bomb και pyroblast δεν θα βγάλεις το μέγιστο δυνατό damage.
Προσωπικά πάντως το expansion αυτό ενδέχεται να είναι το αγαπημένο μου, και γιατί μου αρέσει πολύ το ασιατικό του στυλ αλλά πιο πολύ γιατί ο (main) shaman μου θα λάμψει όσο ποτέ άλλοτε!