Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

World of Warcraft:Mists of Pandaria

More
24 Aug 2012 14:58 #111408 by eliminator
World of Warcraft με 75% έκπτωση!

Μέχρι την Δευτέρα.

Διαβάστε περισσότερες πληροφορίες

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
29 Aug 2012 16:28 #111607 by eliminator
World of Warcraft: Patch v5.04

Το νέο update μας ανοίγει την όρεξη.

More
30 Aug 2012 22:33 #111666 by Φίλιππος Δαουκόπουλος
Καλά στις φωτό γίνεται της αρκούδας το κάγκελο!!!! :P
έχω ήδη περάσει το patch και παίζω trial!!! Σύντομα λέω να πάρω και κάρτα αν και υποσχέθηκα στον εαυτό μου πως δεν θα ξανακυλήσω στα "ναρκωτικά"!!! :)

More
03 Sep 2012 23:31 #111825 by Φίλιππος Δαουκόπουλος
Παίζοντας τις τελευταίες ημέρες την 5.0.4 έχω να πω πως είναι μεγάλες οι αλλαγές που έκανε η Blizzard. Κλασσικά, θα έχουμε φτου και απτην αρχή για τα items όταν πάμε με το καλό 90 αλλά αυτή η υπεραπλούστευση των talents και των specs μπερδεύει ακόμα πιο πολύ. Δεν μου είχε αρέσει η αλλαγή απο την 3 (wrath) στην 4 με την δυσκολία να κάνεις hybrid spec αλλα εδώ δεν υπάρχουν καν πόντοι να βάλεις!!! Ούτε talent tree ούτε τίποτα. Θα μου πείτε ότι το ξέρατε αυτό.
Προσωπικά όμως στην κλαση που έχω Mage σχεδόν είναι στάνταρ το που θα βάλεις τα talents. Κάντε και μια αναζήτηση στο δίκτυο για του λόγου το αληθές.
Η απλοϊκότητα βέβαια δεν είναι κακή όταν λειτουργεί σωστά και αποδοτικά το μοντέλο κάτι που θα φανεί όμως στο μέλλον, ειδικά και μετά την κυκλοφορία του MoP, μια και όλοι ξέρουμε πως συνέχεια αλλάζουν οι αποδόσεις spell και classes.

Αυτό που με χάλασε για άλλη μια φορά (είχε γίνει και με το cata) είναι που αλλάζουν ουσιαστικά την φιλοσοφία, τον τρόπο που παίζεις πχ με τον Mage.
Τώρα πλέον το rotation έχει εξαληφθεί ουσιαστικά με την έννοια ότι έχεις ένα στανταρ μαγικό και περιμένεις πότε θα κάνει proc το καλό.
Πχ ο fire mage που βασίζεται εξολοκλήρου στο DoT του Living Bomb και στο Pyroblast πλέον κάνεις fireball μέχρι να βγεί το πρώτο proc, το Heating UP, ώστε να κάνεις το inferno blast Crit (που πάντα κάνει σε αυτήν την περίπτωση) και να μπορέσεις να κάνεις instant το Pyroblast, το πιο δυνατό σου spell (γιατί αν περιμένεις να κάστάρεις το Pyro ζήσε μαι μου να φας τριφύλλι που λέει και η παροιμία!). Κοινώς, γινόμαστε έρμαια των μηχανισμών του παιχνδιού και δεν καθορίζουμε εμείς πως θα κινηθούμε. Περιμένω βέβαια και άλλες βελτιώσεις γιατί ο μάγος είναι πολύπλευρος και μπορεί να βοηθήσει και με άλλους τρόπους ( cc κλπ) όποτε δεν απογοητεύομαι τελείως.
Έχοντας παίξει όμως με Frost στο Lich King, αναγκάστηκα να αλλάξω σε fire στο cata τώρα βλέπω ότι όλα ακολουθούν την λογική του arcane.
Βαράς με ένα spell (Fireball) ρίχνεις το DoT (Living Bomb) στην αρχή και περιμένεις πότε θα μπορέσεις να κάνεις τα δύο ισχυρά μαγικά (Inferno Blast -> Pyroblast). Το combustion έχει τρελό CD (1 λεπτό!!!) για να το θεωρήσω σοβαρό!!!
Αυτά προς το παρόν, έπεται συνέχεια αφου δούμε και τις αλλαγές όταν κυκλοφορήσει το expansion.

More
04 Sep 2012 01:01 #111828 by Γιώργος Λόλας
Όσο πάει η Blizzard το καταστρέφει το παιχνίδι...

Θυμάμαι όταν ακόμα το WoW ήταν στα χαρτιά, συζητούσαμε με φίλους μου για το τι θα φτιάξει ο καθένας. Όταν δύο από εμάς είπαμε να φτιάξουμε rogue, δεν υπήρξε κανένα πρόβλημα. Γιατί; Επειδή το WoW διαφήμιζε τη διαφορετικότητα των χαρακτήρων ακόμα και του ίδιου class μέσω των τριών talent trees που έχει το καθένα.

Και έρχεται τώρα η Blizzard να αφαιρέσει ένα από τα καλύτερα στοιχεία αυτού του κουρασμένου από κάθε άποψη παιχνιδιού. Ναι, υπήρχαν παράπονα συνέχεια για άχρηστα talents, αλλά το να αφαιρέσεις τελείως ένα ολόκληρο σύστημα από το παιχνίδι, δε λύνει το πρόβλημα, απλά δείχνει ότι δε θέλεις να ασχοληθείς.

Θα μπορούσε κάλλιστα να δανειστεί στοιχεία από το Rift, όπου μπήκαν τα preset builds που επιλέγεις από την αρχή και το παιχνίδι σε οδηγεί για το ποια talents να επιλέξεις ανάλογα με το build-ρόλο που έχεις επιλέξει (μπορείς πάντα να αλλάξεις γνώμη και να βάλεις τα points όπου θες).

More
04 Sep 2012 04:11 #111835 by Γιάννης Σφηνιάς
Sorry μάγκες αλλά θα διαφωνήσω μαζί σας. Τις αλλαγές στα talents τις θεωρώ καλές. Μέχρι τώρα, από τη στιγμή που διάλεγες το spec σου, υπήρχε μόνο ένας συγκεκριμένος τρόπος να διαλέξεις τα talents σου ώστε να είχες την υψηλότερη δυνατή απόδοση σε damage, healing ή tanking ενώ hybrid προσωπικά έχω να δω από vanilla. Τώρα κάνεις τις επιλογές σου σύμφωνα με πως θέλεις να παίζεις εσύ, ενώ μπορεί να χρειαστεί σε διάφορες περιστάσεις να κάνεις αλλαγές στα talents για θέματα ευκολίας. Κανείς δεν πρόκειται να σου πει "Βάλε εκεί πόντους για να κάνεις περισσότερο damage", τα περισσότερα talents πια έχουν ποιο utility χαρακτήρα.

Όσο για τα skills και τα procs τα βλέπω θετικά. Φίλε aliengoa, θα προτιμούσες ένα σταθερό rotation όπου θα πατούσες συνέχεια 1,2,3,4,5 ή να spamάρεις pyroblast; Το όλο σύστημα με τα priorities και τα procs είναι αυτό που ξεχωρίζει τον καλό παίκτη από τον μέτριο. Να ξέρεις ποια συγκεκριμένη στιγμή να κάνεις ποιο συγκεκριμένο spell για περισσότερο damage. Το ίδιο μοτίβο ακολουθούν τα περισσότερα classes. Φυσικά, κανείς δεν σε εμποδίζει να παίξεις όπως θέλεις αλλά spamάρωντας living bomb και pyroblast δεν θα βγάλεις το μέγιστο δυνατό damage.

Προσωπικά πάντως το expansion αυτό ενδέχεται να είναι το αγαπημένο μου, και γιατί μου αρέσει πολύ το ασιατικό του στυλ αλλά πιο πολύ γιατί ο (main) shaman μου θα λάμψει όσο ποτέ άλλοτε!

More
04 Sep 2012 13:01 #111842 by Φίλιππος Δαουκόπουλος
Δεν θέλω να ξέρω πότε πρέπει να πατήσω το σωστό κουμπί! Είναι ακριβώς σαν να σου λέω πατα το 1,2,3 με την σειρά. Σου λέω τι να κάνεις δηλαδή.
Εγώ θέλω να έχω την ελευθερία μου. Στο Lich king την είχες ως ένα βαθμό. Δεν χρειζόταν να είσαι arcane για να βγάλεις dps στο ICC. Εγώ ήμουν frost. (δες τα rotation και των τριών spec, σαν ίδια δεν σου μοιάζουν λες και άλλαξαν ονόματα στα spells!....)

Ποτέ δεν μου άρεσε το rotation και η λογική του, το μάθαινα όμως γιατί μέσω αυτού μάθαινα την κλάσση και πια είναι τα καλά μαγικά.

Κάνεις λάθος εδώ όμως γιατί το rotation πλέον (απο το cata) το έχεις για να κάνεις max dmg αλλα δεν χρειαζόνταν να παίζεις έτσι ακριβώς πχ εγώ στο wrath έπαιζα με frostfire bolt και συνέχισα με τον ίδιο τρόπο την ώρα που οι άλλοι κάνανε arcane. Επίσης, πρακτικά καταργούνται major spells όπως το pyroblast γιατί δεν σε συμφέρει να χάσεις το proc ή να κάνεις πολύ ώρα casting.
Δηλαδή θέλεις δεν θέλεις πρέπει να παίξεις με ένα μοτίβο και πλέον το να έχεις το spec που θέλεις είναι ακόμα ποιο δύσκολο.

Άλλο όμως το απλοϊκό και αλλο το να μην διαλέγεις τίποτα. Καταρχήν παίζω RPG που σημαίνει ότι ο μάγος μου θέλω να διαφέρει έστω και αν θυσιάσω λίγο dps.
Ειδικά τώρα για αυτούς που παίζουν pvp που είναι οι επιλογές; Που είχαν μεγάλη διαφορά. Όπως έγραψα και παραπάνω ήδη απο το cata δεν μου άρεσαν οι αλλαγές. Μπορεί να σε μπέρδευαν, μπορεί να είχε πολλούς πόντους αλλα είχε ενδιαφέρον, μου άρεσε να ανακαλύπτω τις διαφορές. Οχι να τα πάρω έτοιμα. Τώρα αν κάποιοι αρέσκονταν στο να παίρνουν έτοιμα rotation και builds απο το ιντερντετ, τι να πω προφανώς δεν ήθελαν να το παίξουν σαν rpg.

Θυμάμαι σε ενα hc στο Lich King μπήκε ένας Holy Paladin σαν dps και οι υπόλοιποι των κορόιδευαν αλλα όταν έκανε το μεγαλύτερο dps όλοι το βούλωσαν. Το άτομο δλδ πήρε ένα spec ξεκάθαρα healer και το χρησιμοποιούσε σαν dps. Και το κατάφερε επειδή "έπαιξε" με τα talents. Τώρα αυτό δεν γίνεται. Το αναφέρω για να δείτε πια είναι η διαφορά των talents με το σήμερα όχι ότι θα ήθελα να το κάνω κιόλας.
Πρέπει να δοκιμάσω και τον DK μου για να βγάλω πιο ασφαλή συμπεράσματα.
Και κάτι τελευταίο, δείτε και το Diablo 3 πώς το ξεκινήσαν και τί έκαναν αν και έχει τελείως διαφορετικό προσανατολισμό.

More
04 Sep 2012 13:44 #111846 by eliminator
World of Warcraft: Mists of Pandaria preview

Όλες οι αλλαγές του νέου expansion της Blizzard.

More
12 Sep 2012 17:38 #112152 by eliminator
Mists of Pandaria: 85-90 Leveling Guide

Για να φτάσετε γρήγορα στο level 90.

More
24 Sep 2012 20:06 #112504 by Μιχάλης Μητρόπουλος
Ποιος θέλει unboxing????

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: