Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Lineage: Eternal

More
10 Jul 2009 17:01 - 10 Jul 2009 22:53 #56087 by Ρωμανός Βογιατζής
Πρόσφατα βγήκαν πληροφορίες από τα άδυτα τις NcSoft (που τις βρήκα δεν λέω :P ) ότι το Lineage 3 υπολογίζεται να κυκλοφορήσει το 2011 .... επίσης θα περιέχει μια τελείως διαφορετική μηχανή γραφικών που θα κατάπληξη ....!!!!

Lineage3 supposingly 2011 but they change a new developer team recently. Well seems like NCSoft is releasing a new online games every year....

Προφανώς το Game σχεδιάζονταν να βγει νωρίτερα αλλα άλλαξαν ομάδα ανάπτυξης.....!!!!Παρολαυτά θα βγει και άλλο expansio σχετικά σύντομα...!!!

Τώρα ο Van Basten7 like a spy....!!!! :armata tongue: :armata tongue:
Last edit: 10 Jul 2009 22:53 by Ρωμανός Βογιατζής.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
10 Jul 2009 20:45 #56102 by thanasis
Replied by thanasis on topic Lineage: Eternal
ωραια!!!!! :D

More
11 Jul 2009 00:11 #56111 by Petros
Replied by Petros on topic Lineage: Eternal
για να δούμε τη θα φέρουν... άλλα δεν νομίζω να καταφέρει και τίποτα τώρα που υπάρχουν ένα κάρο παιχνίδια στο χώρο τον MMO -.-

STEAM: TheGamerUrsoEAOrigin: TheGamerUrso
UPlay: GamerUrso Battle.net: GarfangGR

More
11 Jul 2009 11:37 #56114 by Esperos
Replied by Esperos on topic Lineage: Eternal
Θα βγει το 2011 όντως ενώ ενημερωθήκαμε πως θα έχει την μηχανή γραφικών Unreal Engine 3.
Τέλος η Seoul Metropolitan Police συνέλαβε κάποιους που προσπαθούσαν να πουλήσουν τον κώδικα του L3 στην μαύρη αγορά!

More
11 Jul 2009 11:50 #56116 by Ρωμανός Βογιατζής
Αυτό με την μαύρη αγορά δεν ξέρω ποσο αξιόπιστη πληροφορία είναι και όσο για την μηχανή γραφικών είναι πολύ νωρίς να μιλήσουμε(για αυτο και δεν δίνω περισσότερες info παρόλο που έχω....)!!!!

More
11 Jul 2009 11:53 #56119 by Esperos
Δε ξέρω τι πήγες έχεις αλλά για να αγνοούσες την μαύρη αγορά μήπως είναι ελλιπείς και κατά συνέπεια αμφιλεγόμενες? Οπότε καλά κάνεις και δεν τα αναφέρεις όλα.
Εγώ παραθέτω την πηγή όπως ακριβώς την βρήκα και την μετέφρασα, δεν θέλει κόπο θέλει τρόπο!

en.wikipedia.org/wiki/Lineage_III

Απλή γρήγορη και αξιόπιστη! :lol:

More
11 Jul 2009 12:10 #56121 by Ρωμανός Βογιατζής
Φιλε στην Wikipedia διάβασα ότι ο Michael Jackson δολοφονήθηκε από τον αδεφό του .....εγώ ότι λέω είναι μέσα από την NcSoft και όχι από διάσπαρτα forum που επισκέπτεσαι....!!!!

More
14 Jul 2009 19:20 #56334 by Esperos
Το γεγονός ότι ο κάθε ένας μπορεί να γράψει στο wiki δεν το κάνει ανακριβές! Γιατί είναι το πρώτο μέσω πληροφόρησης των πάντων και αν κάποιος έγραφε κάτι το αναληθές πολύ απλά θα έβγενε η επίσημη εταιρεία και θα το διέψευδε.
Το wiki ΔΕN είναι forum! Προφανώς δεν το ξέρεις!

Επίσης συνεργάζομαι με την Ncsoft-Βeacon Hellas και ξέρω-δοκιμάζω πρώτος ότι είναι να βγάλουν πριν το βγάλουν. Για αυτό λοιπόν αφού σου έδωσαν πληροφορίες μέσα απο την Ncsoft στείλε μου και εμένα ένα Pm με το ονοματακι αυτου που στα είπε για να ξέρω και εγώ!

"Διάσπαρτα Forum" με έκανες και γέλασα και πραγματικά το είχα ανάγκη!!! :mrgreen:

More
14 Jul 2009 19:25 #56335 by Ρωμανός Βογιατζής
Συγγνώμη ρε φιλε που να ξέρω εγώ με ποιον συνεργάζεσαι να μυρίσω τα νύχια μου?

More
14 Jul 2009 19:28 #56336 by Esperos
Το λεει η υπογραφή μου! Τόσο απλά! "Critical Hit: Η στήλη των RPG στο GW:" Λες να είμαι ο συντάκτης του site μας στα RPG και να είμαι άσχετος? Διάβασες τα review που έχουμε στο site μας? Την μόνιμη στήλη μας? ΜΟΝΟ για rpg γράφω ε αν μη τι άλλο....