Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Lineage: Eternal

More
14 Jul 2009 22:32 #56353 by Ρωμανός Βογιατζής
Ok ρε μάστορα σε πιστεύω....αλλα μπορεί να μην ίσια άσχετος αλλα να μην ξέρεις L2 και να ξέρεις αλλα rpg η να βρήκες τις info καταλάθος.....!!!!

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
15 Jul 2009 14:10 #56390 by Esperos
Replied by Esperos on topic Lineage: Eternal
Lineage έπεζα για τουλάχιστον μια 4τία, ξεκίνησα από BnB-extreme-dios και κατέληξα σε official (Το παράτησα πέρυσι) όπου πλέον μόνο εκεί παίζω το οποιοδήποτε ΜΜΟ.
Δεν βρίσκω τίποτα κατά λάθος και κυρίως δεν βάζω πληροφορίες αν δεν είμαι σίγουρος! Ειδικά το κλέψιμο του κώδικα το ήξερα από πέρυσι, είναι και ο βασικός λόγος που βγήκε το ΑΙΟΝ. Γιατί κανονικά υπολόγιζαν το L3 να βγάλουν αλλά λόγο του συμβάντος το ανέβαλαν και έβγαλαν νέο παιχνίδι.
Δεν είναι κακό να συνειδητοποιείς ότι απλά είχες ελλιπείς πληροφορίες. Εδώ είμαστε για να μαθαίνουμε και όχι να κάνουμε διαγωνισμό ποιος έχει τις πιο πολλές πληροφορίες.

More
15 Jul 2009 14:15 #56392 by Ρωμανός Βογιατζής
Σύμφωνο με αυτά που λες ήμουν Gm στον Bnb στον Xtreme στο Info gate και στον L2 The Hackers :) !!! Λόγω πανελληνιων που έρχονται σε 10 μήνες παίζω μονο official και Inc αυτή τι στιγμή .... παίζω l2 από c1 :) !!!!!

More
15 Jul 2009 14:31 #56398 by Esperos
Replied by Esperos on topic Lineage: Eternal
Άρα ξέρεις από πρώτο χέρι τα χάλια της εταιρείας που αντιπροσώπευες! (ΒnΒ). Είναι η μεγαλύτερη αλυσίδα ηλιθίων που έχω ποτέ γνωρίσει. Απορώ πως κατάφεραν να κάνουν τόσα μαγαζιά με την βλακεία που τους δέρνει. Έκλεβαν τον κόσμο παίρνοντας του λεφτά για private server, οι GM έκαναν διακρίσεις και βοηθούσαν τα "φιλαράκια" τους, σου έκλεβαν account και σε είχαν χεσμένο, το lag δε το συζητάμε........
Και τέλος έδιωξαν εμάς και τον ραδιοφωνικό μας σταθμό όπου τους κάναμε τσάμπα διαφήμιση και μιλάγαμε όλη μέρα για παιχνίδια που τα είχαν στα net τους. Από εκεί ξεκίνησε το GW και άφησε εποχές ιστορικές. Αλλά δεν τους συνέφερε είπαν το ρεύμα που έκαιγε η κονσόλα και τα 2 pc.

ΤΑ 40 ΣΑΡΑΒΑΛΑ-ΞΕΧΑΡΒΑΛΩΜΕΝΑ ΠΟΥ ΤΑ ΟΝΟΜΑΖΑΝ PC ΜΕ ΤΑ ΛΙΓΔΙΑΣΜΕΝΑ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΑ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΚΑΙΓΑΝ ΡΕΥΜΑ!!!!!

Για αυτό τώρα πάτωσαν και το ευχαριστιέμαι, γιατί κάποια στιγμή η μαλακία πρέπει να ανταμειφθεί....

Αυτό ήταν μια παρένθεση αφού επιτέλους βρήκα κάποιον να του τα πω απευθείας έστω και αν δεν ευθύνεται για την τότε εποχή.
Στο θέμα μας τώρα χαίρομαι που το L3 θα βγει το 2011 γιατί θα χαντάκωνε το ΑΙΟΝ.
Τέλος αν βγει όπως μας υπόσχεται η Ncsoft σίγουρα θα κρατήσει το μονοπώλιο για αρκετά χρόνια ακόμα.

More
15 Jul 2009 14:35 #56400 by Ρωμανός Βογιατζής
OMG εσύ μισής τα BnB ....δεν τους αντιπροσωπεύω μιας και έμεινα Gm εκεί μόλις 3ης μήνες ... μιας και δεν υπήρχε καθόλου καλή οργάνωση και πολλά προβλήματα...όσο για τα account και τα υπόλοιπα δεν νομίζω πως επιτρέπεται να μιλήσω....εγώ πάντως δεν βοήθησα κανένα φίλο μου!!!!!Και έκανα σωστά την δουλειά μου.....!!!!Παρεπιμπτόντως δεν με έδιωξαν έφυγα το γιατί, δεν θα το αναλύσω πιο πολύ.....!!!!

More
09 Sep 2009 20:57 #60588 by GoldString
Replied by GoldString on topic Lineage: Eternal
πάει το donate

More
09 Sep 2009 21:16 #60592 by Ρωμανός Βογιατζής

GoldString wrote: πάει το donate

Τι ακριβώς εννοείς ?και τώρα στον official υποτίθεται ότι απαγορεύονται !

More
13 Sep 2009 23:23 #60824 by GoldString
Replied by GoldString on topic Lineage: Eternal

Van Basten7 wrote:

GoldString wrote: πάει το donate

Τι ακριβώς εννοείς ?και τώρα στον official υποτίθεται ότι απαγορεύονται !

σε unofficial παιζω απλος λεω οτι οταν γινετε καποια λλαγη χαλανε μερικα sub