Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Ποιο MMORPG να επιλέξω?

More
15 Mar 2013 11:36 #121644 by Θοδωρής Κώτσελας
δοκιμασε το World of Warcraft.ειναι το καλυτερο απο ολα.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
16 Mar 2013 05:56 #121684 by kokoubasyo
Καλημερα!!μολις κατεβικε επιτελους το TERA και μαλλον θα πεσει λιωσιμο και ουτε το promotion για gold στο LOL δεν με βλεπω να περνω που το παλευω 2 βδομαδες στο ατιμο το solo q ](*,) !!!anyway :!: θα ηθελα να μου προτεινετε σε ποιον server να αρχισω στο TERA μιας και δεν εχω ιδεα τι παιζει στους servers, που εχει ποιο πολλους ελληνες κλπ!!:))

More
16 Mar 2013 07:29 #121685 by Χριστιάνα Θάνου
Ξεκίνα στον Fraya, εκεί είμαστε οι περισσότεροι από το GameWorld έτσι ώστε αν χρειαστείς teammates ή βοήθεια να βρεις λαό. Εκτός από αυτό, ο συγκεκριμένος server είναι γεμάτος από κόσμο.

More
16 Mar 2013 20:23 #121707 by kokoubasyo
Καλησπερα!Την 1η πατατα δεν αργησα να την κανω!!!κατεβασα το αμερικανικο client-patch και τωρα ειμαι ξανα σε download fash με την φοβερη και τρομερη συνδεση των 2mbps!!!λοιπον και γω freya σκευτομαι να αρχισω μιας και παιζουν και 1-2 φιλαρακια μου απο το facebook εκει...αλλα σκευτομαι και για zenobia που ειναι new και σαν new εχει αρκετα θετικα για μενα οπως τα lvl των αλλων players τα gears και διαφορα τετοια υποθετω!!εσεις τι λετε σχετικα με αυτο...??το μονο που με κανει να δισταζω στον freya ειναι αυτο!!οτι θα ειμαι πολυ πισω και σαν noobakos που το μονο mmo που εχω ασχοληθει ειναι το l2 φοβαμαι οτι θα μεινω πολυ πισω!και κατι αλλο!τι διαφορες υπαρχουν στους pvp με pve σερβερ...γιατι μιας και ειμαι fan των pvp και οχι του φαρμ και των quest τοσο, πιστευω οτι θα μου ταιριαζει καλητερα ενας pvp server εκτος και αν δεν υπαρχουν τρελες διαφορες μεταξυ τους...???:P

More
19 Mar 2013 00:41 #121771 by kokoubasyo
Αρχισα fraya τελικα!εχω κανει archer και ειμαι 14 lvl me onoma Lineron!

More
30 Apr 2013 00:50 #123625 by Κώστας Λάβαρης
Παιδιά βρήκα ένα browser mmorpg το KingsRoad, το οποίο μπορείς να το παίξεις και από το Facebook. Το παιχνίδι είναι αρκετά καλό, και αξίζει να του ρίξετε τουλάχιστον μια ματιά! :wink:

-Πάτρικ με ακούς;
-Όχι, έχει σκοτάδι.

More
17 Oct 2013 14:56 #134147 by rafael kortzis
για σας παιδιά πιο mmorpg προτείνεται να αρχίσω έχω παίξει ηδύ wow , guild wars 2 ,final fadashy , άλλα δεν έχω άτομο να παίξω και τα βαριέμαι προτείνεται κάτι ευχαριστώ για τον χρόνω σας

More
17 Oct 2013 15:13 #134148 by Μάνος Γρυπάρης
Από free: Neverwinter
Από συνδρομητικά: Darkfall

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
20 Oct 2013 01:53 #134277 by Petros

TheWalkingDonut wrote: για σας παιδιά πιο mmorpg προτείνεται να αρχίσω έχω παίξει ηδύ wow , guild wars 2 ,final fadashy , άλλα δεν έχω άτομο να παίξω και τα βαριέμαι προτείνεται κάτι ευχαριστώ για τον χρόνω σας

αφου βαρέθηκες αυτά επειδή είσαι μόνος , τι διαφορά θα έχει κάποιο άλλο; ^^

STEAM: TheGamerUrsoEAOrigin: TheGamerUrso
UPlay: GamerUrso Battle.net: GarfangGR

More
28 Jan 2014 02:04 #139658 by Αποστόλης Αναστασίου

JaCk_RiDeR wrote:

TheWalkingDonut wrote: για σας παιδιά πιο mmorpg προτείνεται να αρχίσω έχω παίξει ηδύ wow , guild wars 2 ,final fadashy , άλλα δεν έχω άτομο να παίξω και τα βαριέμαι προτείνεται κάτι ευχαριστώ για τον χρόνω σας

αφου βαρέθηκες αυτά επειδή είσαι μόνος , τι διαφορά θα έχει κάποιο άλλο; ^^

He got a point :P Έχει ένα δίκιο ο Jack_Rider ...

Consoles are for people who like video games, PCs are for gamers.