Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Ποιο MMORPG να επιλέξω?

More
05 Jul 2007 11:23 #34672 by Makis
Thanks για τη βοηθεια παιδια αλλαδν βρηκα κατι π να μ αρεσει!Για το wow το σκεφτομαι αλλα δν ξερω τι ακριβως εξοπλισμος χρειαζεται!Τα l7 τα βρισκω αλλα δν ειναι λιγο αργα να αρχισω?Ολοι οι char

<<<<<<<<Wiseved>>>>>>>>>

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
05 Jul 2007 11:44 #34676 by Georgios Liatopoulos
Μπα, δεν είναι αργα. Θα βρείς τόσους έλληνες να σε βοηθίσουν. Το παιχνίδι είναι τόσο στρωτό άλλωστε που θα παίρνεις τα level πολύ γρήγορα. Δεν έχει τυχαία τόση επιτυχία. Πολλοί το βρίζουν. Το παρατάνε και μετά ξανά σε αυτό γυρνάνε. Αν τα γουστάρεις αυτά τα παιχνίδια μην το σκεφτείς. Θα τρως πολύ χρόνο απ τη ζωή σου σε ένα mmo. Γιατί να μην παίζεις το καλύτερο;! Είναι σίγουρα το καλύτερο σε gameplay. Σε γραφικά υστερεί λίγο μόνο. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να παίζει στα περισσότερα pc και να μαζεύει ακόμα περισσότερο κόσμο.

Πάντως σίγουρα δεν είναι φοβερό παιχνίδι. Το κρατάν σε μια λογική δυσκολία και κάνουν συνέχεια προσθήκες που το κάνουν ακόμα πιο ευχάριστο. Απλά είναι καλύτερο από ότι έχει βγει μέχρι τώρα. Μέτριο, άλλα σκέψου πόσο μέτρια είναι τα άλλα.

Το βασικό παιχνίδι θες μόνο και θα παίζεις ένα μήνα τσάμπα. Το expansion θα σου χρειαστεί όταν φτάσεις 60

Στην χειρότερη σε πέντε μήνες θα έχεις πάει 70. Αλλά γιατί να το βιαστείς. Μετά αρχίζει το σοβαρό pvp που είναι το καλύτερο pvp που έχω δει σε mmo. Με πολύ καλά ζυγισμένες αρένες και ωραία rewards.

More
05 Jul 2007 12:28 #34679 by Esperos
Αν δεν έχεις φίλους που παίζουν είδη ξεκίνα στον EXECUTUS που παίζουνε πάααααααρα πολοί έλληνες και μεταξύ άλλων και εγώ θα σε help στην αρχή.... :P με τους ALLIANCE!

More
05 Jul 2007 12:38 #34680 by Georgios Liatopoulos
Για server εγώ προτείνω Silvermoon. Τον είχε προτείνει και η ίδια η Blizzard για Ελλάδα. Επίσης αν σου αρέσει το pvp μην πας Alliance. Πήγαινε με τους Horde. Για να μπεις στην αρένα του pvp σαν alliance περιμένει 15 λεπτά με μισή ώρα. Ενώ στους horde μπαίνεις αμέσως. Πρόσεξε μην φτιάξεις aliance και πας 70 και θες να παίξεις PVP και ξενερώσεις.

Στο Silvermoon στους Horde θα βρεις ένα από τα λίγα καθαρά Ελληνικά horde guild. Τους Greek Horde. Το guild αυτό το έφτιαξα εγώ και ήμουν guild master μέχρι πρόσφατα. Αν το αποφασίσεις και θες οποιαδήποτε βοήθεια για το παιχνίδι στείλε μου message.

More
05 Jul 2007 13:51 #34687 by Makis
Επειδη ειμαι και λιγο ασχετος με αυτα { EXECUTUS ,Silvermoon} αυτοι ειναι free servers?δν θα πρεπει να εχο το πατψη και να εχω και ενα

<<<<<<<<Wiseved>>>>>>>>>

More
05 Jul 2007 13:57 #34690 by Georgios Liatopoulos
Όχι φυσικά. Δεν είναι free. Αυτοί είναι δυο από τους official server του παιχνιδιού. Αφού φτιάξεις account και μπεις με αυτό στο παιχνίδι θα πρέπει να διαλέξεις server για να αρχίσεις να παίζεις

More
05 Jul 2007 14:10 #34691 by Makis
ok!και κατι ακομα.....το γαμε ειναι αυτο ετσι? www.e-shop.gr/show_main.phtml?id=PCG.01255 . το expansion δν το χρειαζομαι?ccount p kano?soz αν οι ερωτησεις μ ειναι ζαζες αλλα δν χερω πολλα απο wow!thanks π απαντας instantly!

<<<<<<<<Wiseved>>>>>>>>>

More
05 Jul 2007 14:24 #34692 by Georgios Liatopoulos
Το expansion δεν το χρειάζεσαι μέχρι το level 60

Account κάνεις στο παρακάτω link
signup.wow-europe.com/menu.html?locale=en_GB

Θα έχει ένα serial number το παιχνίδι. Θα στο ζητήσει στο site. Νομίζω ότι για να παίξεις πρέπει να βάλεις visa ή μια prepaid κάρτα του wow, παρόλο που για τον πρώτο μήνα δεν θα χρεωθεί τίποτα από τα δυο.

More
05 Jul 2007 14:44 #34695 by Makis
ok thx man!8a το παραγγειλω απο το e-shop!8α με βοηθησεις να χπαρο?εχεισ account?

<<<<<<<<Wiseved>>>>>>>>>

More
05 Jul 2007 14:46 #34696 by Makis

georgios78\ wrote: Το expansion δεν το χρειάζεσαι μέχρι το level 60

Account κάνεις στο παρακάτω link
signup.wow-europe.com/menu.html?locale=en_GB

Θα έχει ένα serial number το παιχνίδι. Θα στο ζητήσει στο site. Νομίζω ότι για να παίξεις πρέπει να βάλεις visa ή μια prepaid κάρτα του wow, παρόλο που για τον πρώτο μήνα δεν θα χρεωθεί τίποτα από τα δυο.

prepei na paro prepaird card apo tora?afou einai

<<<<<<<<Wiseved>>>>>>>>>