Εγώ προτείνω Zeus. Δεν τον βαριέσαι ποτέ!!!
jimisballjohn wrote: Προτείνω ΚΑΡΓΑ τον Eternal Sin. Είναι τρομερός. Να σκεφτείτε ότι έπαιξα μόνο μία εβδαμάδα και πήγα 62 lvl. Πρώτα πρέπει να κάνετε register. Εάν θέλετε να τον κατεβάσετε πhγαίντε στο εξής link:
www.es-l2.com/?cat=5
. Τέλος (υποτίθεται ότι έχετε έναν server ήδη εγκατεστημένο γιατί πρέπει να κάνετε κάποιες αλλαγές ) κατεβάζετε το autopatcerBETA από το link .
Οδηγίες εγκατάστασης:1) Κάνετε αντιγραφή-επικόλληση στον ήδη υπάρχοντα server που έχετε στην επιφάνεια εργασίας.
2) Διαγράφετε τον φάκελο system από τον νέο φάκελο και όποια αρχεία-φάκελοι είναι παρεμφερή με τον server που ήδη έχετε(εγώ π.χ. στον bnb διέγραψα το update και κάποια με όνομα bnb).
3) Κάντε extract τα αρχεια του patcher στο φάκελο που αντιγράψατε και μετά τρέχτε το αρχείο LineageII που είναι στον φάκελο που αντιγράψατε.
4) Θα κάνει update και όταν τελειώσει πηγαίνετε (εννοείται στον φάκελο που αντιγράψατε) στον φάκελο System και πατήστε διπλό κλικ στο εικονίδιο l2(είναι μία μπλε εικόνα που γράφει Linage II).
ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΤΕ ΣΤΟΝ ETERNAL SIN. Μάλιστα κάντε μου pm αν θέλετε. Το nickname μου είναι Tektonistis!!!
Δε χρειάζεται να κάνεις update ούτε να διαγράψεις το φάκελο system! Κατεβάζεις το patch του server που θέλεις, το κάνεις extract και θα σου βγει ένας φάκελος που λέγεται system. Θα το κάνεις αντικατάσταση στο φάκελο του Lineage 2 με τον ήδη υπάρχοντα φάκελο "system". Μετά θα μπεις μέσα στο system και θα τρέξεις το αρχείο "l2.exe" και είσαι οκ!