Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Lineage 2 Servers

More
27 Sep 2005 01:01 #3353 by Μάνος Γρυπάρης
Διορθώθηκε το πρόβλημα που υπήρχε με τον BnB Server. Τώρα δώσαμε το σωστό link:
www.gamesradio.gr/modules.php?na ... #dldetails

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
09 Dec 2005 18:19 #6515 by panagiotis
Replied by panagiotis on topic Lineage 2 Servers
xreiazete kai to oficial cd gia na paikseis ston server tou bnb?

More
09 Dec 2005 19:25 #6517 by Μάνος Γρυπάρης
Όχι. :? Αλλά για ένα τέτοιο παιχνίδι το οποίο δεν απαιτεί μηνιαία συνδρομή εγώ πιστεύω ότι αξίζει τον κόπο να το πάρει κάποιος αυθεντικό. Έχει πέσει και αρκετά η τιμή του πλέον.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
15 Dec 2005 03:13 #6719 by Constantine Doulkas
Paidia... Official rules... Den exete paiksei L2 an den exete paiksei Official. De lew oti den einai kalo to game stous servers aytous apla.. Official, allh fash!! Tespa, dyo ksenoi servers me psila rates einai:

www.st0rmgaming.com
www.isogames.com

Kai oi dyo thelei na exoun full updated to client tou official opote, an exete to client apo allo server (px BnB 'h NW 'h e-Global) kante ena auto-update prwta... Ayta ta liga

Oh Quam Sancta...
Quam Serena...
Quam Benigna...
Quam Amoena...
Oh Castitatis Lilium...

More
17 Mar 2006 20:01 #10222 by Δημήτρης Μπαλαγιάννης
Προτείνω ΚΑΡΓΑ τον Eternal Sin. Είναι τρομερός. Να σκεφτείτε ότι έπαιξα μόνο μία εβδαμάδα και πήγα 62 lvl. Πρώτα πρέπει να κάνετε register. Εάν θέλετε να τον κατεβάσετε πhγαίντε στο εξής link: www.es-l2.com/?cat=5 . Τέλος (υποτίθεται ότι έχετε έναν server ήδη εγκατεστημένο γιατί πρέπει να κάνετε κάποιες αλλαγές ) κατεβάζετε το autopatcerBETA από το link .

Οδηγίες εγκατάστασης:1) Κάνετε αντιγραφή-επικόλληση στον ήδη υπάρχοντα server που έχετε στην επιφάνεια εργασίας.
2) Διαγράφετε τον φάκελο system από τον νέο φάκελο και όποια αρχεία-φάκελοι είναι παρεμφερή με τον server που ήδη έχετε(εγώ π.χ. στον bnb διέγραψα το update και κάποια με όνομα bnb).
3) Κάντε extract τα αρχεια του patcher στο φάκελο που αντιγράψατε και μετά τρέχτε το αρχείο LineageII που είναι στον φάκελο που αντιγράψατε.
4) Θα κάνει update και όταν τελειώσει πηγαίνετε (εννοείται στον φάκελο που αντιγράψατε) στον φάκελο System και πατήστε διπλό κλικ στο εικονίδιο l2(είναι μία μπλε εικόνα που γράφει Linage II).

ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΤΕ ΣΤΟΝ ETERNAL SIN. Μάλιστα κάντε μου pm αν θέλετε. Το nickname μου είναι Tektonistis!!!

More
25 Mar 2006 21:56 #10525 by Δημήτρης Μπαλαγιάννης
Θα πει κανένας από εσάς απόψεις για τον Eterrnal? ’ντε κατεβάστε τον. ΣΚΙΖΖΖΖΖΖΕΙ σαν server.

More
26 Mar 2006 02:32 #10536 by Orestis Domis
Replied by Orestis Domis on topic Lineage 2 Servers
An se mia bdomada ftaneis 62 lvl den nomizw na spernei toso... isa isa pou xanei to noima tou to paixnidi...

More
26 Mar 2006 18:07 #10545 by Γιώργος
Replied by Γιώργος on topic Lineage 2 Servers
O Kastien είναι ξεχωριστός sever σαν αυτούς που αναφέρετε παραπάνω??Πού μπορώ να τον βρω?Και αυτό που είπε ο Spiritcrusher είναι σωστό...όταν στο Diablo II φτύνεις αίμα για να φτάσεις τα 30lvl το να φτάνεις 62lvl σε μια βδομάδα και να έχεις 4-5 χαρακτήρες με τέτοια lvl είναι "ελεϊνό"

More
26 Mar 2006 18:39 #10546 by Δημήτρης Μπαλαγιάννης
Ναι ρε παιδιά δεν λέω αλλά ατόμα καμμένα σαν εμένα που παίζουν 6 ώρες την ημέρα τις καθημερινές και σχεδόν 12 τα σαββατοκύριακα ε που θα πάει σε μία εβδομάδα 62 lvl. Μάλιστα τώρα το έχω ψιλοκόψει και πήγα σε 2 εβδομάδες 65. Για ξανασκεφτείτε το :mrgreen: :wink: :lol: :!:

More
26 Mar 2006 18:40 #10547 by Δημήτρης Μπαλαγιάννης
Τουλάχιστον δοκιμάστε τον και αν δεν σας αρέσει πετάξτε τον. ΠΑΙΧΝΙΔΙ είναι όχι στόχος ζωής.