Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Lineage 2

More
24 May 2009 21:40 #53313 by thanasis
Replied by thanasis on topic Lineage 2
eixa paei prosfata sto plaisio alla den eixe katholou lineage...exeis na mou proteineis kapio magazi???

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
24 May 2009 22:05 #53320 by Μπάμπης Χαραλάμπους
Μα το lineage προσφερεται δωρεαν, γιατι να το αγορασεις το DVD? Το μονο που εχεις να αγορασεις ειναι μια καρτα της ncsoft ( tinyurl.com/GW-Lineage2 ) και να κατεβάσεις το παιχνιδι απο την επισημη σελιδα της ncsoft ( www.lineage2.com/pds/pds_client.html ) δυστηχως τις περισσοτερες φορες το download κοβεται (συνηθως οταν εχεις χαμηλη ταχυτητα στο ADSL σου) αν παρατηρησεις προβλημμα μπορω να σου δωσω καποια αλλα link για να το κατεβάσεις. Αυτα! :wink:

I am you and you are me. Carry that with you wherever you go. Thank you, my friend. From here on out, you're Big Boss.

More
24 May 2009 22:12 #53323 by Μάνος Γρυπάρης
Επρεπε να ρωτήσεις τον πωλητή να σου πει σε ποιο Πλαίσιο έχει ή να ζητήσεις να στο φέρουνε.
www.e-shop.gr
www.ebw.gr

Πάρε τηλέφωνο πρώτα όμως και συννενοήσου.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
25 May 2009 10:40 #53338 by thanasis
Θα ρωτησω στο πλαισιο για αυτο που μου ειπες και θα δω και τα link και θα σας πω...
Ευχαριστω πολυ...

More
30 Jun 2009 20:29 #55294 by Ρωμανός Βογιατζής
File to lineage2 einai dorean......sinepos mporis na to katevasis tsampa kai nomima ite apo torrent ite apo rapidshare ite apo to episimo site.....min spatalisis ta lefta sou na to agorasis........!!!!!!!!!!!!

More
30 Jun 2009 20:32 #55295 by thanasis
ναι παιδια οκ το κατεβασα... :D

More
02 Jul 2009 19:30 #55561 by Ρωμανός Βογιατζής
Μάνο δεν γίνετε τέτοιο πράγμα μπορείς όμως να φτιάξεις μονο σου υπότιτλους και να τους βάλεις για περαιτέρω άμα ενδιαφέρεσαι κανε pm!!!!!!!!

xa0x0ax0a0xa0xa0xa0x κορυφαίο αρθράκι έλιωσα στα γέλια !!!!!!!

More
04 Sep 2009 00:18 #59971 by peri100
Replied by peri100 on topic Lineage 2
Παιδια εχετε κανα νεο για το αν θα βγει gracia 3???Κατι ειχα ακουσει στην εκπομπη users αλλα δεν ηταν σιγουρο.Ευχαριστω εκ των προτερων :wink: :wink:

More
04 Sep 2009 00:24 #59972 by Ρωμανός Βογιατζής

peri100 wrote: Παιδια εχετε κανα νεο για το αν θα βγει gracia 3???Κατι ειχα ακουσει στην εκπομπη users αλλα δεν ηταν σιγουρο.Ευχαριστω εκ των προτερων :wink: :wink:

Εγώ είχα πει πως θα βγει στο μέλλον....(ο aposperitis μου το είχε πει αλλα δεν βλέπω στο internet πουθενά να γράφετε τίποτα τέτοιο....!)

More
04 Sep 2009 01:27 #59995 by peri100
Replied by peri100 on topic Lineage 2

Van Basten7 wrote:

peri100 wrote: Παιδια εχετε κανα νεο για το αν θα βγει gracia 3???Κατι ειχα ακουσει στην εκπομπη users αλλα δεν ηταν σιγουρο.Ευχαριστω εκ των προτερων :wink: :wink:

Εγώ είχα πει πως θα βγει στο μέλλον....(ο aposperitis μου το είχε πει αλλα δεν βλέπω στο internet πουθενά να γράφετε τίποτα τέτοιο....!)

Nαι οντως απο σενα το ειχα ακουσει :P :P:P .Κριμα παντως τωρα τωρα ας περιμενουμε το lineage3(υπαρχει βεβαια κ το aion αλλα επισης υπαρχουν κ οι πανελληνιες φιλε μου vanbasten θα με καταλαβαινεις πιστευω αλλα που θα παει θα περασουν:P:P) :cool: :cool: