- Thank you received: 0
Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.
Please Log in or Create an account to join the conversation.
Milkman14 wrote: Μερικες λεξεις που αναφερονται στο παραπανω αρθρο μου εχουν μινει μεχρι και σημερα .Ειναι καλο αυτο??
BigBoss wrote:
Milkman14 wrote: Μερικες λεξεις που αναφερονται στο παραπανω αρθρο μου εχουν μινει μεχρι και σημερα .Ειναι καλο αυτο??
Δεν θα το ελεγα. Αυτο σημαινει οτι πάσχεις απο οξεια καμμενιτιδα. Και μπορει να καταντησεις σαν ayto [youtube:2m388f3w][/youtube:2m388f3w]
Άσχετο. Ξέρει κανείς αν υπάρχει κάποιο site στο οποίο να χρησιμοποιείς αυτό το βίντεο κι από κάτω να βάζεις ότι υπότιτλους θες ώστε να φτιάχνεις τα δικά σου βίντεο? Καταλαβαίνετε τι εννοώaposperittis wrote: Αυτο το παιδακι με ειχε εμπνεύσει για το βίντεο που ειχα κανει για το warhammer!!!
Θα πρέπει να κατεβάσεις τους τελευταίους drivers της κάρτας γραφικών σου. Ελπίζω μόνο να την σηκώνει το laptop σου.evedio wrote: Λοιπόν...εχω νεα...βρήκα μια συνδεσούλα (μη φανταστείτε..pstn είναι κ παλι καλά να λεμε)και προσπαθώ να τρέξω το πολυπόθητο L2...Μου βγάζει ενα παραθύρι που λέει να ενεργοποιήσω το AGP κατι που δεν ξερω τι ειναι αλλα προφανώς βρισκεται στην καρτα γραφικων...Ψαχνω στις ιδιοτητες της καρτας μου αλλα οι ρυθμισεις ειναι στα ελληνικα και οπως καταλαβαινετε ολοι δεν καταλαβαινω ποια ρυθμιση ειναι για το AGP...help δεν αντεχω αλλο τα νευρα μου...και ακριβως επειδη ο vaio εκανε πανω απο μισο μισθο στραβωνω ιδιαιτερα που μου βγαζει την πιστη για να παιξω το αγαπημενο μου παιχνιδι...ελεος plz help guys...PLZ...