Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Gamebook

More
14 Jun 2010 16:04 #73863 by Μαρία Ρογδάκη
Και νέα στήλη έχουμε και νέο άρθρο στη στήλη!

Οι Social Gamers ζουν ανάμεσά μας. Κάνουν ...παιχνίδι στο Facebook, είναι κατά κανόνα γυναίκες και αποτελούν κομμάτι μιας βιομηχανίας εκατομμυρίων δολαρίων. Ποια έκανα τα Social Games τόσο δημοφιλή; Η αίσθηση ότι ο κόσμος του game υπάρχει και εξελίσσεται και χωρίς εσένα, οι τρόποι με τους οποίους το σύστημα σε επιβραβεύει αν επιστρέφεις συχνά, οι ατελείωτες ειδοποιήσεις που σου υπενθυμίζουν να παίξεις κ.α.

Η ...εισαγωγή στον κόσμο του Social Gaming, αλλά και τα 25 πιο δημοφιλή παιχνίδια στο Facebook αυτή τη στιγμή εδώ

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
18 Jun 2010 14:45 #74127 by Μαρία Ρογδάκη
Replied by Μαρία Ρογδάκη on topic Gamebook
Το νέο παιχνίδι της Zynga, το FrontierVille το έχει παίξει κανείς; Πώς σας φαίνεται;

Λανσαρίστηκε πριν καμιά βδομάδα και μέχρι στιγμής δείχνει καλό, αν και έχει τα προβλήματά της ακόμα η Beta. Καλύτερα γραφικά (τα γνωστά καρτουνίστικα) από τα προηγούμενα παιχνίδια της Zynga και ένα gameplay Που συνδυάζει σχεδόν όλα τα προηγούμενα παιχνίδια της εταιρίας.

To review του είναι εδώ .

More
23 Jun 2010 16:35 #74385 by Frank
Replied by Frank on topic Gamebook
Δεν μπορω να κανω comment στο review (FrontierVille) οποτε το κανω εδω.

Κατ αρχην, πολυ καλο review αναλυτικοτατο και κατατοπιστικοτατο !!
Το ξεκινησα σημερα το παιχνιδι και το εχω λιωσει ηδη αρκετα. Συμφωνω για τα Θετικα και Αρνητικα που επισημαίνεις, απλα να τονισω 2-3

Το συστημα ενεργειας ειναι κουραστικο εως απαραδεκτο δλδ φτανεις 0 ενεργεια, δεν εχεις χρημα να αγοράσεις φαγητο με κανεναν τροπο και απλα περιμενεις να γεμίσει η ενεργεια για να συνεχισεις να κανεις 3-4 κινησεις ...

Οσο για το παραθυρο που πεταγεται ειναι πιο σπαστικο και απ τα φιδια ...

Τελος αυτο με το να ταιζεις τα ζωα και να μαζευεις τους καρπους δεν μπορει να συνδιαστει με το να καθαρίσεις το χωραφι απο χορτα, δεντρα κλπ ... καθε 5 λεπτα οι κοτες πεινανε ημαρτον !!! περιμενω για 3-4 energy και συνεχως τα καταναλωνω εκει, μαλλον πρωτα επρπε να ξεχωρισω και μετα να την δω κτηνοτροφος ...

Γενικα το θεωρω απ τα καλυτερα παιχνιδια του fb, δεν τα εχω δοκιμασει και ολα, αλλα περαν απ το Fifa που λιωνω αυτον τον καιρώ σιγουρα προσθετω και το συγκεκριμένο στην λιστα. Εχει αυτο το κατι στο σεναριο, που σε τραβαει, αξιζουν συγχαρητήρια στην zygna για το δημιούργημα και μακαρι να βελτιωσει συντομα οπως μπορει το energy system ...

More
25 Jun 2010 03:20 #74420 by Μαρία Ρογδάκη
Το σύστημα ενέργειας είναι όντως εκνευριστικό, έχει τη λογική του να σε κάνει να επιστρέφεις συχνά στο παιχνίδι. Αυτός είναι ο στόχος των fb games έτσι κι αλλιώς, το προτιμούν από το να παίζεις πολύ ώρα μαζεμένη (για να σε βάζουν να αγοράσεις ενέργεια και με την πιστωτική σου κάρτα). Αν ανέβεις μερικά επίπεδα και αρχίσεις να φυτεύεις πιο ακριβούς καρπούς (πχ σιτάρι) θα έχεις αρκετό φαγητό για να αγοράσεις ενέργεια αρκετές φορές μέσα στη μέρα. Επίσης, μια και ανέφερες τις κότες (και εγώ είχα απελπιστεί στην αρχή) μόλις μεγαλώσουν (νομίζω χρειάζονται μια δεκαριά ταΐσματα για πλήρη ανάπτυξη) πεινάνε με πολύ μικρότερη συχνότητα. Θα σου έλεγα επίσης με τα πρώτα σου πέταλα να αγοράσεις ένα άλογο, αποδίδει 5 ενέργεια. Άλλο ένα κόλπο για να γίνονται oi δουλειές είναι να προσλαμβάνεις φίλους να τις κάνουν. Μπορείς να προσλάβεις 2 κάθε 12 ώρες. Προτίμησε τους φίλους με μεγαλύτερο popularity, για καλύτερες απολαβές. Επίσης η επίσκεψη στους φίλους (μια φορά τη μέρα) σου δίνει ενέργεια και αν θερίσεις τα χωράφια τους (ή ποτίσεις) έχεις drops φαγητό.

Ελπίζω να βοήθησα ;)

More
25 Jun 2010 15:22 #74429 by Frank
Γενικα ολα τα ζωα χρειαζονται συνεχεια φαγητο, αλλα πλεον ειδα δεν παθαινουν τιποτα εαν τα αφησω, και γι αυτο εχω αρκετο καιρω να τα ταισω αφου καθαριζω χορτα πετρες κλπ με σκοπο να βρω τα αντικειμενα που χρειαζονται για τα collections και για το general store.
Δυστυχως εχω καταναλωσει ολα τα πεταλα, πριν προλαβω να παρω το αλογο ... Ναι βαζω συνεχεια φιλους αλλα και παλι υπαρχει τοση πολυ δουλεια που δεν βγαινει ... ναι και το αλλο με τις επισκεψεις κατανταει απ τα καλυτερα κομματια του παιχνιδιου καθως δεν χρειαζεσαι ενεργεια και κερδιζεις τσαμπα χρημα-φαγητο ...

εξακολουθω πάντως να τσαντιζομαι με το συστημα ενεργειας γιατι το μια ενεργεια καθε 5 λεπτα ειναι πολυ κουραστικο ειδικά οταν θες να τελειωσεις με δουλεια που χρειαζεται 5+ ενεργειες ... θα μπορουσαν να ειχαν κατι στο market που να εδινες χρημα και οχι φαγητο η πεταλα για να ανεβαινει ...

και κατι ακομα, το general store ισως και να μην το χτισω ποτε με τους ρυθμους που παω καθως χρειαζομαι ακομα 11/15 αντικειμενα, στα χορτα δεν βρησκω τιποτα, οι φιλοι δεν στελνουν τιποτα ... επισης ενα λαθος του παιχνιδιου εδω ...

More
26 Jun 2010 01:21 #74463 by Μαρία Ρογδάκη

Frank16 wrote: ..μπλα -μπλα

και κατι ακομα, το general store ισως και να μην το χτισω ποτε με τους ρυθμους που παω καθως χρειαζομαι ακομα 11/15 αντικειμενα, στα χορτα δεν βρησκω τιποτα, οι φιλοι δεν στελνουν τιποτα ... επισης ενα λαθος του παιχνιδιου εδω ...

Δεν πρόκειται να βρεις κομμάτια για το General Store πουθενά στο χάρτη σου. Αυτό είναι από τα άσχημα του παιχνιδιού -ή σου τα στέλνουν φίλοι ή τα αγοράζεις. Δοκίμασε να κάνεις ένα Post (εγώ τα σιχαίνομαι, δεν κάνω ποτέ) ή στείλε εσύ δώρα στους φίλους σου, με την ελπίδα να λάβεις κάτι. Επίσης δοκίμασε να τα βάλεις στη wishlist σου, νομίζω αυτό με βοήθησε πιο πολύ από τις άλλες λύσεις. Τελευταία επιλογή, αν απελπιστείς, κάνε μου ένα add ](*,) (fb στο forum profil μου).

More
26 Jun 2010 01:44 #74466 by Frank
1) το post το συχαινομαι απιστευτα αν φτασω σε σημειο να το κανω κοβω το παιχνιδι
2) τα εχω ηδη στην wishlist αλλα τπτ
3) στελνω καθημερινα δωρα αλλα ειτε δεν στελνουν τιποτα πισω ειτε στελνουν κατι ακυρα ... 1 μονο χρήσιμο εχω παρει απο χτες-προχτες
4) εχεις request :wink:

madicta wrote: Αυτό είναι από τα άσχημα του παιχνιδιού

και σε σημειο που θες να προχωρησεις ωστε να ερθει το τερι, αν ξαναγινει και παρακατω για λιγοτερο σημαντικο λόγο παιζει να το σταματησω νωρις το παιχνιδι ...

More
27 Jun 2010 17:40 #74519 by Μαρία Ρογδάκη

Frank16 wrote: Aν ξαναγινει και παρακατω για λιγοτερο σημαντικο λόγο παιζει να το σταματησω νωρις το παιχνίδι ...

Δε θέλω να σε τρομάξω, αλλά όλα τα κτήρια για να χτιστούν θέλουν εργαλεία. Εγώ έχω κολλήσει τώρα με το παιδί, γιατί για να γεννηθεί πρέπει να ολοκληρώσεις μια αποστολή που θέλει κάτι άλλες %$#$# ](*,)

Παρεμπιπτόντως, το "δίδυμό" του, το FarmVille, το χει παίξει κανείς; Φαντάζομαι ναι, το 1% του πληθυσμού της Γης είναι στη φάρμα! Εγώ έπαιζα περίπου μέχρι το Πάσχα, αλλά μετά με κούρασε όσο δεν πάει και το άφησα.

More
27 Jun 2010 18:44 #74524 by Lalo007
Replied by Lalo007 on topic Gamebook
εγω επαιζα πριν κανενα μηνα fishville και treasure island.το fishville καταντησε βαρετο,ενω το treasure island σπαστικο,οπως αναφερατε λογω της ενεργειας....ετσι δεν μπηκα καν στον κοπο να ξεκινησω παρομοια παιχνιδια με ενεργεια,οπως το farmville.παρολα αυτα το 90% των επαφων μου ασχολειται με αυτο. :bduh: :bduh: :bduh: :bduh: ](*,) ](*,)

More
29 Jun 2010 17:24 #74644 by Μαρία Ρογδάκη

Lalo007 wrote: εγω επαιζα πριν κανενα μηνα fishville και treasure island.το fishville καταντησε βαρετο,ενω το treasure island σπαστικο,οπως αναφερατε λογω της ενεργειας....ετσι δεν μπηκα καν στον κοπο να ξεκινησω παρομοια παιχνιδια με ενεργεια,οπως το farmville.παρολα αυτα το 90% των επαφων μου ασχολειται με αυτο. :bduh: :bduh: :bduh: :bduh: ](*,) ](*,)

To Farmville δεν έχει ενέργεια :D Δες το review εδώ αν θέλεις