Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Gamebook

More
29 Jun 2010 19:58 #74669 by Lalo007
Replied by Lalo007 on topic Gamebook
ναι το ειδα την ωρα που βγηκε.αλλα εχει και αυτο αργους ρυθμους.....αντε να περιμενεις τωρα μεχρι τα μεγαλωσουν τα ζαρζαβατικα.... :mrgreen:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
02 Jul 2010 00:40 #74774 by Frank
Replied by Frank on topic Gamebook
Σχετικα με την συζητηση που ειχαμε παραπανω για το frontierville.

Το παρατησα, ειναι εντελως ανοητο να περιμενεις να παρεις τοσα πολλα δωρα απο "φιλους" για να ολοκληρωσεις μια αποστολη. Ειναι γελοιο, ανουσιο, ασκοπο, απαραδεκτο και πραγματικα το μεγαλυτερο αρνητικο του παιχνιδιου. Κριμας για την zygna στοιχηματιζω οτι το παιχνιδι θα καταληξει σε μεγαλη αποτυχία, εχασα πολλες ωρες απ την ζωη μου περιμενοντας να γεμίσω το energy, αλλα τελικα το προβλημα βρίσκεται στις αποστολες που απαιτουν ΤΟΣΑ πολλα δωρα απο φιλους ...

οι περισσοτεροι δεν καταλαβαινουν τι λεω, αλλα αν ασχοληθειτε με το παιχνιδι θα καταλαβετε ... συμβουλη: μην το κανετε :wink:

More
26 Jul 2010 23:05 #75846 by Lalo007
Replied by Lalo007 on topic Gamebook
Αχ να το διαβαζα αυτο νωριτερα.....Μου βγηκε το λαδι να μαζευω δωρα...Πριν 2 μερες το παρατησα.Δεν υποφεροταν αλλο αυτη η κατασταση....!!!συμβουλη 2:αποφυγετε το παση θυσια. ΠΟΛΥ δυσαρεστη εμπειρια,εκτος αν εχετε πανω απο 300 ενεργους γειτονες.

More
27 Jul 2010 08:03 #75858 by Ιβάν
Replied by Ιβάν on topic Gamebook
Εγώ έπαιζα πολύ παλιά (όχι και πάρα πολύ παλιά) πριν κάνα 2-3 μήνες FarmVille και Mafia Wars κάπως έτσι.

Το σπαστικό ήταν στο πρώτο πως έπρεπε να περιμένεις να μαζέψεις αυτά που φύτεψες και αν δεν το έκανες εγκαίρως θα σου αφαιρούσε μονάδες. Το πρώτο το έπαιζα το προηγούμενο καλοκαίρι, αλλά μετά κόλλησα με Φυλετικές Μάχες.

Το δεύτερο παιχνίδι δεν είχε καν ενδιαφέρον, μόνο "κλικ" έπρεπε να πατάς. Επίσης έπρεπε να περιμένεις να γεμίσει και η ενέργεια.

Το καλύτερο που έχω παίξει στο Facebook είναι το Wild Ones. Αυτό το παιχνίδι το θεωρώ το καλύτερο που υπάρχει στο Facebook. Αυτό το παιχνίδι έχει δράση, διασκέδαση, μπορείς να μιλάς με άλλους (έχω γνωριστεί και με ένα παιδί από εκεί) και κίνηση. Σας προτείνω να το δοκιμάσετε. Αξίζει :No1: