- Thank you received: 0
Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.
Please Log in or Create an account to join the conversation.
georgios78\ wrote: Θα ανακοινώσουν και κανένα Mass effect για PC και θα γελάω. Θέλουν τόσο απελπισμένα να στηρίξουν τα vista που θα καταστρέψουν το xbox πάνω που πάει να ξεπεταχτεί.
Sir_A_K\ wrote: Αν δεις την πρακτική της Microsoft στο Halo θα καταλάβεις ότι έχουν βρει τη συνταγή... Πρώτα σβήνει το παιχνίδι στο Xbox και λίγο πριν βγει η συνέχεια το κυκλοφορούν λίγο φτιαγμένο σε γραφικά και για PC οπότε τα τσεπώνουν διπλά... Ο Bill Gates είναι μεγάλος μάστορας στο να τα μαζεύει από παντού...
Tilion\ wrote:
IloveCONSOLES\ wrote: Πωπω! Μυαλο! Που το θυμασε? Θυμασε και για τον καθε ενα μας απο κατι?
Οχι ομως! Το πηρε ο κολλητος μου πρωτα και με εχουν πιασει νευραααααααααααααααααααααα!
Όμως τουλαχιστον μου το δανεισε για μια μερα.....
Τουλάχιστον τωρα ξερω τι παιρνω!
Ζεις το παιχνιδι!!!
Όλα κι όλα !!! Στη μνήμη είμαι ελέφαντας...
Άντε, μόλις το πάρεις ειδοποίησέ μας για να σου ευχηθούμε τα καλορίζικα !!!
IloveCONSOLES\ wrote:
Tilion\ wrote:
IloveCONSOLES\ wrote: Πωπω! Μυαλο! Που το θυμασε? Θυμασε και για τον καθε ενα μας απο κατι?
Οχι ομως! Το πηρε ο κολλητος μου πρωτα και με εχουν πιασει νευραααααααααααααααααααααα!
Όμως τουλαχιστον μου το δανεισε για μια μερα.....
Τουλάχιστον τωρα ξερω τι παιρνω!
Ζεις το παιχνιδι!!!
Όλα κι όλα !!! Στη μνήμη είμαι ελέφαντας...
Άντε, μόλις το πάρεις ειδοποίησέ μας για να σου ευχηθούμε τα καλορίζικα !!!
Ήταν να το πάρω σε δυο εβδομάδες όμως...θα το πάρω ή αυριο ή μεσα στην εβδομάδα!!! Χωρις πολλα πολλα ομως.. Το Base Pack. Wii + Wii Remote + Wii Nunchuck + Wii Sports!!!
Θα σε κρατήσω ενήμερο!
Αυτο κι αν είναι πονεμένη ιστορία για την Sony!profitis\ wrote: Σκεφτείται όμως το βασικότερο, οτι δηλαδή τα κέρδη απο μία κονσόλα δεν ειναι το hardware της αλλα κυρίως τα δικαιώματα για τα παιχνίδια και οι ίδιοι οι τίτλοι που η Sony θα βγάλει για την κονσόλα της!