Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.
Please Log in or Create an account to join the conversation.
Freak\ wrote: Η Αμερικη το εχει καταστρεψει το PS3! Εκει πατωνει συνεχεια. Παιχνιδια οπως το Valkyria Chronicles δεν εχουν καμια προοπτικη στις Η.Π.Α. Δεν ξερω τι φταιει και δεν εκτιμουν τα καλα παιχνιδια. Προτιμουν πιο πολυ ζομπι και ακροτιριασμους. Γι αυτο και το Gears εχει πετυχει τοσο πολυ.
Freak\ wrote: Θα σου πω εγω το λαθος της Σονυ και θα το αναλυσω εκτενεστερα στη στηλη μου (Console Wars).
1. Ανυπαρκτο Marketing Παιχνιδιων
2. Ανυπαρκτη προωθηση του μεγαλυτερου της οπλου. To PSN ειναι τσαμπα και ειναι για ολους. Η Microsoft μας πρηζει με το Live που παρακαλανε ολοι να βρουν απο διαφορες χωρες καρτες για να ανανεωσουν την συνδρομη τους, ενω η Sony το εχει τσαμπα το gaming και εχει και Ελληνικη υποστηριξη.
Ετσι βλεπεις τη Microsoft να κλανει ΟΛΟΥΣ τους Ελληνες και αντι μερικοι να πεισμωσουν, πανε σαν προβατα που ειναι, παρακαλανε τον καθε Ιταλο, Γερμανο σε forum να τους αγορασει καρτες, να ανανεωσουν τις συνδρομες να να να......
Ασε μας ρε Microsoft. Κανονικα στην τιμη του 360 επρεπε να λεει, 280 ευρω + 70 ευρω για συνδρομη. Και τα themes, pictures και διαφορα αλλα τα πληρωνεις.
Φταιω εγω τωρα που μου την δινουν οι Αμερικανοι? Πες, φταιω?
Κι εγώ αυτό πιστεύω!!! Πολύ ακριβό και το PS3 και τα παιχνίδια του.BeCaUsE\ wrote: isos an den eitan toso akrivo to ps3 leme tora na ginotane kati? min 3exnate pos ekei exei rizes i oikonomiki krisi
profitis\ wrote: Παιδια, όντως ειναι ακριβο το PS3.Τα 400 ευρώπουλα και τα 70 ευρώ που ζητάει ενα καινούργιο παιχνιδι ειναι υπολογίσιμα οχι μονο στην ελλάδα που θέλεις σχεδον ενα βασικο μισθο αλλα και για τις υπόλοιπες χώρες της Ευρώπης.
Απο την άλλη ομως θυμάμαι την sony να αναφέρει σε ανακοινώσεις τις προ διετίας σχεδον, τότε που ηταν στα 600+ η τιμή του εδω στην Ελλάδα, οτι πουλάει με μεγαλη ζημια το PS3 προκειμένου να ανταπεξέλθει τον ανταγωνισμο. Τότε η ζημια πρέπει να ηταν πανω απο 100$ ανα κονσολα. Σιγουρα απο τότε εχει μειωθεί το κόστος παραγωγής αλλα εχει μειωθεί και η τιμή πώλησης. Μάλλον, αν και δεν εχω τίποτα απο στοιχεια στα χέρια μου, πως η Sony εξακολουθει να πουλάει με ζημια και ειναι πραγματικά αδυνατον να ρίξει τη τιμή ωστε να μπει σφήνα στον τομεα των τιμών.