Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.
bond wrote: γενικα νομιζω οτι το wii αρεσει το πρωτο καιρο αλλα μετα απο 2 μηνες το παρατανε οι περισσοτεροι και το ξανανοιγουν οταν εχει κανα καλο παιχνιδι .για αυτο θα σου προτεινα αν σου αρεσει αυτος ο χειρισμος να παρεις το kinect με xbox 360 στα 300 € ή το move με πσ3 στα 380 €
Please Log in or Create an account to join the conversation.
oliaphoto wrote: αραγε σκεφτομουν το wii τελικα ειναι καλο;εχω ακουσει αριστες κριτικες και χαλια..εγω παντως που επαιξα λιγο οταν ειχα παει public μου αρεσε παρα πολυ και το θελω οπωσδηποτε..
Leo wrote: Δεν νομίζω το PS3 να ξεπεράσει το Xbox 360... Με την καμία όμως... Πόσο μάλλον τώρα που μπήκε στο παιχνίδι και το Kinect...
rafor wrote: Δεν ειναι απολυτο.Βεβαια εαν συγκρινουμε τα HD γραφικα με αυτα(τα γραφικα ) του wii οπου ειναι παρομοια κονσολα με το move και ακομα πουλαει ειδικα στο εξωτερικο, τοτε το move εγγυαται πολλα.Απο εδω και περα το kinect ειναι εκπληκτικο , που ομως μεχρι στιγμης εχει αναπτυξει τιτλους casual gamers.Ομως ενας casual gamer , δεν θα κατσει να παρει το kinect , εκτος αμα εχει ηδη xbox και παλι ...