Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.
Please Log in or Create an account to join the conversation.
Vitril wrote: Μιας και όλα τα παιχνίδια που περιμένω προσεχώς (Dark Souls 2, Child of Light, Original Sin, Bound by Flame) έχουν πάει για τέλη Απρίλη στην καλύτερη, σκεφτόμουν κανένα παιχνίδι που να μπορώ να παίξω αυτό το μήνα.
Θα ήθελα ένα RPG με διαλόγους και επιλογές που έχουν επιπτώσεις στον κόσμο και μπορύν να αλλάξουν την πορεία του παιχνιδιού. Το πρόβλημα είναι ότι έχω παίξει τα περισσότερα τέτοια RPG που υπάρχουν (Bioware, Obsidian, CD Projekt, Larian και Troika, Bethesda παιχνίδια τα χω παίξει σχεδόν όλα). Οπότε αν έχει κανένας κάποιο παιχνίδι με αυτά τα χαρακτηριστικά σχετικά άγνωστο να μου προτείνει θα το εκτιμούσα.
Vitril wrote: Θα ήθελα ένα RPG με διαλόγους και επιλογές που έχουν επιπτώσεις στον κόσμο και μπορύν να αλλάξουν την πορεία του παιχνιδιού. Το πρόβλημα είναι ότι έχω παίξει τα περισσότερα τέτοια RPG που υπάρχουν (Bioware, Obsidian, CD Projekt, Larian και Troika, Bethesda παιχνίδια τα χω παίξει σχεδόν όλα). Οπότε αν έχει κανένας κάποιο παιχνίδι με αυτά τα χαρακτηριστικά σχετικά άγνωστο να μου προτείνει θα το εκτιμούσα.