Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Τι να πεις?Ανήλικoi παίζουν games για ενηλικους...!

More
01 Sep 2009 15:21 - 01 Sep 2009 15:59 #59668 by Ρωμανός Βογιατζής

Manos wrote: Η κατάσταση είναι έτσι. Ακριβώς ανάποδη.
Οι παππούδες θα παίξουνε κανένα Pirates με το οποίο μεγαλώσανε. Η κανένα LittleBigPlanet γιατί τους θυμίζει εκείνο το καμμένο platform με το οποίο είχανε λιώσει στον Commodore 64/Spectrum κτλ.

Τα γραφικά, τη βία κτλ. θα την παίξει ο πιτσιρικάς. Και μόνο που ξέρει ότι δεν κάνει για την ηλικία του, αυτό θα τον πορώσει ακόμη περισσότερο. Θυμάστε όταν ήμασταν στο Γυμνάσιο και μπαίναμε στα ουφάδικα κάθε νησιού, παρότι δεν επιτρεπότανε για την ηλικία μας? :wink:

Καλά ok και εγώ δεν ήμουν παναγια έχω κάνει....τελοσπάντων απλά το ανέφερα σαν θέμα....!Residen Evil 3 έπαιξα 11 χρονων και GTA 3 στα 10 η 11 δεν θυμάμαι....!Πωπω θυμήθηκες τα ουφάδικα...! 8O 8O 8O

Καμένο σουβλάκι είσαι ΈΛΕΟΣ κάθεσαι και παίζεις LBP...!
Last edit: 01 Sep 2009 15:59 by Ρωμανός Βογιατζής.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
01 Sep 2009 15:46 #59669 by Chris Zotos

Nikolis wrote: Με βλέπω από τώρα όταν ο εγγονός μου θα παίζει το κάθε καμμένο παιχνίδι της εποχής του, εγώ να λιώνω ακόμα με Baldur's Gate 2 :mrgreen:

Χαχα! Θεικό.. Να παίζει ο εγγονός το καμένο της εποχής του και εσύ ως παππούς να λιώνεις ακόμα με το παιχνίδι του παππού σου! XD
Κακίααααα.. :P

More
01 Sep 2009 15:56 #59670 by Νικολής Ασημάκης

More
01 Sep 2009 17:07 #59685 by Stathis Yannacopoulos
Τα πράγματα έχουν αλλάξει για τις μικρές ηλικίες. Στο clan που ήμουνα (day of defeat source - fps) έμπαινε καμμιά φορά o 7χρονος ανηψίος κάποιου παιδιού ο οποίος έπαιζε με τον καιρό εξαιρετικά. Μάλιστα πολλές φορές μιλούσε στο mic και τρελενόντουσαν οι άλλοι. Το πιτσιρίκι έπαιζε φοβερά για την ηλικία του και μάλιστα το dod που είναι απο τα δυσκολότερα fps. Να δείτε τρέλες φάσεις να τον ρωτάω τι θέλεις να σου φέρει ο άγιος Βασίλης και να μου λέει το call of duty.
Η αλήθεια είναι οτι αυτά τα παιχνίδια γουστάρουν οι πιτσιρικάδες ( και λέω γενικά για 15 και κάτω) όπως και εγώ πχ στην ηλικία τους γούσταρα κάποια platform αλλα το Doom το έλιωνα.

More
01 Sep 2009 17:44 #59688 by Μπάμπης Χαραλάμπους
Τώρα που το ξανασκέφτομαι ανήλικος είμαι ακόμα! :roll:

17....

:mrgreen:

I am you and you are me. Carry that with you wherever you go. Thank you, my friend. From here on out, you're Big Boss.

More
01 Sep 2009 21:56 #59710 by Ρωμανός Βογιατζής

BigBoss wrote: Τώρα που το ξανασκέφτομαι ανήλικος είμαι ακόμα! :roll:

17....

:mrgreen:

Ναι αλλα πολλά games είναι 15+ και 16+ αλλα άλωνα είσαι 17 και να παίζεις για games +18 και άλλο να είσαι 10 και να παίζεις 18+ :P !