- Thank you received: 1
Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.
Καλά ok και εγώ δεν ήμουν παναγια έχω κάνει....τελοσπάντων απλά το ανέφερα σαν θέμα....!Residen Evil 3 έπαιξα 11 χρονων και GTA 3 στα 10 η 11 δεν θυμάμαι....!Πωπω θυμήθηκες τα ουφάδικα...! 8O 8O 8OManos wrote: Η κατάσταση είναι έτσι. Ακριβώς ανάποδη.
Οι παππούδες θα παίξουνε κανένα Pirates με το οποίο μεγαλώσανε. Η κανένα LittleBigPlanet γιατί τους θυμίζει εκείνο το καμμένο platform με το οποίο είχανε λιώσει στον Commodore 64/Spectrum κτλ.
Τα γραφικά, τη βία κτλ. θα την παίξει ο πιτσιρικάς. Και μόνο που ξέρει ότι δεν κάνει για την ηλικία του, αυτό θα τον πορώσει ακόμη περισσότερο. Θυμάστε όταν ήμασταν στο Γυμνάσιο και μπαίναμε στα ουφάδικα κάθε νησιού, παρότι δεν επιτρεπότανε για την ηλικία μας?
Please Log in or Create an account to join the conversation.
Nikolis wrote: Με βλέπω από τώρα όταν ο εγγονός μου θα παίζει το κάθε καμμένο παιχνίδι της εποχής του, εγώ να λιώνω ακόμα με Baldur's Gate 2
Ναι αλλα πολλά games είναι 15+ και 16+ αλλα άλωνα είσαι 17 και να παίζεις για games +18 και άλλο να είσαι 10 και να παίζεις 18+ !BigBoss wrote: Τώρα που το ξανασκέφτομαι ανήλικος είμαι ακόμα!
17....