Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Τι να πεις?Ανήλικoi παίζουν games για ενηλικους...!

More
26 Aug 2009 20:25 - 26 Aug 2009 20:32 #59233 by Ρωμανός Βογιατζής
Πριν μερικές μέρες ήρθε ένα μικρός ξάδελφος μου σπίτι (10χρόνον)και είδε το ιερό μου ps3( μιας και το ακόμα πιο ιερό pc μου δεν το αγγίζει κανεις άλλος από εμενα :P ) και του λέω έλα να σου βάλω ένα παιχνίδι που θα σου αρέσει....του βάζο το litle big planet και μου λέει τι βλακεία είναι αυτή????έμεινα κάγκελο και γυρίζει και μου λέει call of duty έχεις του λέω όχι στο ps3 ....καλά μου λέει το καινούργιο GTA το έχεις???το λέω το 4 μου λέει ναι ....και τι να κάνω αφού άρχισε να φωνάζει του το έβαλα....μετά έμαθα από τον πατέρα του ότι έχει τερματίσει και το Σαν Αντρέας και δεν πιστεύω πως είναι το συγκεκριμένο παιδί αλλα όλα τα παιδιά τις ηλικίας του..... ΕΛΕΟΣ τι να πεις ???? games 18+ σε 10χρονά????
Last edit: 26 Aug 2009 20:32 by Ρωμανός Βογιατζής.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
26 Aug 2009 20:29 #59234 by Μπάμπης Χαραλάμπους
Αν υπολογίσεις ότι εγώ έπαιξα το MGS 8 χρονών.... :oops:

I am you and you are me. Carry that with you wherever you go. Thank you, my friend. From here on out, you're Big Boss.

More
26 Aug 2009 21:00 #59238 by Ρωμανός Βογιατζής
Για αυτό έγινες έτσι...πλακα κάνω και εγώ resident evil 3 σε ηλικία 11 αλλα ... πάνω μου ....!!!

More
01 Sep 2009 12:49 #59636 by GoldString
και εμένα ο bro μου το παίζει gamer ότι καινούργιο game βάζω στο pc πρωτος πρωτος κολοκάθετε!!!

More
01 Sep 2009 13:06 #59640 by giannistrv
δεν θα παει ενας παππους να παιξει call!!! αυτα τα παιχνιδια ειναι για να εθιζουν τα μικρα παιδια που δεν εχουν μετρο!μην ξεχνατε πως σε ολα τα καταστηματα πουλανε παιχνιδια +18 ακομα και σε 5χρονα!!!

More
01 Sep 2009 13:54 #59644 by Μάνος Γρυπάρης
Η κατάσταση είναι έτσι. Ακριβώς ανάποδη.
Οι παππούδες θα παίξουνε κανένα Pirates με το οποίο μεγαλώσανε. Η κανένα LittleBigPlanet γιατί τους θυμίζει εκείνο το καμμένο platform με το οποίο είχανε λιώσει στον Commodore 64/Spectrum κτλ.

Τα γραφικά, τη βία κτλ. θα την παίξει ο πιτσιρικάς. Και μόνο που ξέρει ότι δεν κάνει για την ηλικία του, αυτό θα τον πορώσει ακόμη περισσότερο. Θυμάστε όταν ήμασταν στο Γυμνάσιο και μπαίναμε στα ουφάδικα κάθε νησιού, παρότι δεν επιτρεπότανε για την ηλικία μας? :wink:

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
01 Sep 2009 13:55 #59645 by Νικολής Ασημάκης
Με βλέπω από τώρα όταν ο εγγονός μου θα παίζει το κάθε καμμένο παιχνίδι της εποχής του, εγώ να λιώνω ακόμα με Baldur's Gate 2 :mrgreen:

More
01 Sep 2009 14:23 #59661 by Andr
δηλαδη εγω που παιζω καμια φορα little big planet ειμαι παππους?

More
01 Sep 2009 14:28 #59662 by Νικολής Ασημάκης

kammeno souvlaki wrote: δηλαδη εγω που παιζω καμια φορα little big planet ειμαι παππους?

Εσύ είσαι...... περίπτωση! :mrgreen:

Υ.Γ. Δεν έχω ασχοληθεί με το LBP :P

More
01 Sep 2009 14:30 #59664 by killzoneleader
Που να δειτε τον δικο μου αδερφο! Εχει τερματισει το Dead Space στο Hard και εχει ξεκλειδωσει και ολα τα trophies!!

Ειναι 10 χρονων!!!

Παω βόλτες με το αερόστατο της Corel!!!