Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Θέλεις να γίνεις game tester?

More
28 May 2008 22:26 #42782 by Μάνος Γρυπάρης
Ορίστε τι βρήκε ένας ηλίθιος για να κοροϊδέψει τον κόσμο:

www.gametestermasteryguide.com/registertoday/

Θέλεις να γίνεις game tester και να πληρώνεσαι όσο παίζεις?

Ε τότε αγόρασε το βιβλίο μόνο με 35 δολλάρια και θα γίνεις!

Δηλαδή αντί να μας στείλεις τις πληροφορίες με e-mail θα αγοράσουμε το βιβλίο σου για να τις βρούμε?
ΗΜΑΡΤΟΝ ρε Λιακόπουλε της Αμερικής, για πόσο ηλίθιους μας έχεις?

ΥΓ. Άμα ζητούσε τον αριθμό της πιστωτικής μας κάρτας για να μας "καταθέσει" τα χρήματα απ' το game testing, πάω στοίχημα ότι θα έπιανε περισσότερα κορόιδα.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
28 May 2008 22:50 #42784 by vasogr
yparxei tester sthn ellada?

More
29 May 2008 01:12 #42790 by Μάνος Γρυπάρης
To beta testing είναι τσάμπα εδώ και χρόνια. Ειδικά στα MMORPG το beta testing γίνεται ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ! Όταν πρόκειται να βγει ένα MMORPG (βλέπε Age of Conan) η εταιρεία ανοίγει στο τσάμπα τους servers της, ορμάνε όλοι να παίξουν τσάμπα και γράφουν τα προβλήματα του παιχνιδιού στο forum της εταιρείας. Οι εταιρείες πληρώνουν για game testing μόνο λίγα άτομα εντός του στούντιο και ΑΝ! (με φίλους προγραμματιστών την βγάζουν επίσης στο τσάμπα)

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
29 May 2008 15:02 #42805 by Esperos

• a Guest
  • Visitor
  • Visitor
29 May 2008 22:48 #42810 by a Guest
Replied by a Guest on topic Θέλεις να γίνεις game tester?
εγω θελω το WOTLK

More
30 May 2008 05:51 #42813 by kostas

Freak\ wrote: εγω θελω το WOTLK

na hsoun o monos xD

More
30 May 2008 09:33 #42814 by Petros

roronoa\ wrote:

Freak\ wrote: εγω θελω το WOTLK

na hsoun o monos xD

όλοι το περιμένουμε! αλλά εγώ μπήκα και του έριξα μια ματιά αν και δεν μπορούσα να παίξω αλλά μπορούσα να δω τις περιοχές και τα Tallents

STEAM: TheGamerUrsoEAOrigin: TheGamerUrso
UPlay: GamerUrso Battle.net: GarfangGR

More
30 May 2008 11:49 #42821 by Esperos
Τι να μας πει ρε παιδια το WOTLK....Εχετε χαρα που θα μπει αλλος ενας pokemon-you gi o στην παρέα? Ξεχναω το λιώσιμο που εκανα στην arena για να ντυθω full pvp και τελικα να μιάζω με pokemon? Με τα "υπεροχα" μενεξεδια-μωβ-καροτι οπλα και στολές? Ε οχι ας βρουν αλλους! Που βαραγα τον αλλον και εβγαζε λάμψεις, αστραπες και βροντες, μα τι βαραγα? Δυναμιτάκι?
Οτι προσθετει το wow τωρα με το expansion το Conan τα εχει ειδη! Αυτο για μενα τα λεει ολα...

More
30 May 2008 12:24 #42824 by Petros

aposperittis\ wrote: Τι να μας πει ρε παιδια το WOTLK....Εχετε χαρα που θα μπει αλλος ενας pokemon-you gi o στην παρέα? Ξεχναω το λιώσιμο που εκανα στην arena για να ντυθω full pvp και τελικα να μιάζω με pokemon? Με τα "υπεροχα" μενεξεδια-μωβ-καροτι οπλα και στολές? Ε οχι ας βρουν αλλους! Που βαραγα τον αλλον και εβγαζε λάμψεις, αστραπες και βροντες, μα τι βαραγα? Δυναμιτάκι?
Οτι προσθετει το wow τωρα με το expansion το Conan τα εχει ειδη! Αυτο για μενα τα λεει ολα...

Aposperitti δεν μας παρατάς xD Μην παίρνεις την σκοπιά του Fan boy.... Γιατί όλα τα παιχνιδια έχουν να προσφέρουν κάτι ακόμα και το World of warcraft. Επειδή μου τι σπάει να μαλώνουμε για να αποδεικνύουμε ποιο παιχνίδι είναι καλύτερο και ποιο χειρότερο εγώ προτιμώ να μιλάω γενικά και όχι προσωπικά ως Fan-boy.

STEAM: TheGamerUrsoEAOrigin: TheGamerUrso
UPlay: GamerUrso Battle.net: GarfangGR

More
30 May 2008 13:50 #42828 by Esperos
Το γενικά ποτε δεν ηταν ο τυπος μου! Το γενικα σημαινει ειμαι παντου και πουθενά!
Οταν βγαινει κατι καλο παθιαζομαι και το υποστιριζω στο επακρο, αν ειναι μουφα το αποφευγω και το θαβω στο επακρο!
Γιατί ειναι κακο να εισαι Funboy? Εγω διαβαζω τοσα χαζα Post (για μενα!) απο τα fanboy του ποδοσφαιρου που το θεωρω παναθλιο, πουλημενο και εξαθλιομενο και δε ξερω και εγω τι αλλο! Δε παραπονιεμαι ομως ο καθενας με οτι την βρισκει και τον ευχαριστει!
Εσυ ομως ξερω γιατι τσαντιζεσαι, γιατι σας χαλαω την χαρα και σας ξενερωνω που υποτιμαω το γουστο σας! Δε με πειραζει ομως, αφενος γιατι μαρεσει και αφετερου δε φταιω εγω αν σας αρεσουν πραγματα χιλιομασημενα που δεν εχουν πια τιποτα να προσφερουν!