Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Θέλεις να γίνεις game tester?

More
30 May 2008 14:23 #42830 by Petros

aposperittis\ wrote: Το γενικά ποτε δεν ηταν ο τυπος μου! Το γενικα σημαινει ειμαι παντου και πουθενά!
Οταν βγαινει κατι καλο παθιαζομαι και το υποστιριζω στο επακρο, αν ειναι μουφα το αποφευγω και το θαβω στο επακρο!
Γιατί ειναι κακο να εισαι Funboy? Εγω διαβαζω τοσα χαζα Post (για μενα!) απο τα fanboy του ποδοσφαιρου που το θεωρω παναθλιο, πουλημενο και εξαθλιομενο και δε ξερω και εγω τι αλλο! Δε παραπονιεμαι ομως ο καθενας με οτι την βρισκει και τον ευχαριστει!
Εσυ ομως ξερω γιατι τσαντιζεσαι, γιατι σας χαλαω την χαρα και σας ξενερωνω που υποτιμαω το γουστο σας! Δε με πειραζει ομως, αφενος γιατι μαρεσει και αφετερου δε φταιω εγω αν σας αρεσουν πραγματα χιλιομασημενα που δεν εχουν πια τιποτα να προσφερουν!

Αντιθέτως υποστηρίζω την άποψη σου και εμπιστεύομαι την άποψή σου. Δεν είπα εγώ τίποτα από τα παραπάνω... αυτό που θέλω να πω είναι ότι ολα τα παιχνιδια προσφερουν κάτι απλά πρέπει να το βρεις αυτό το κάτι. ας πουμε αν σου πω ότι πωρώνομαι με το jazz jackrabbit αυτό το παλιό παιχνίδι οι περισσότεροι θα με κριτικάρουν... γιατί είναι πολύ παλιό και τίποτα το ιδιαίτερο.

STEAM: TheGamerUrsoEAOrigin: TheGamerUrso
UPlay: GamerUrso Battle.net: GarfangGR

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
30 May 2008 14:59 #42833 by Esperos
Σε πληροφορω πως μου αρεσει και εμενα παρα πολυ ο Jazz (α ρε τι μου θυμισες τωρα....) το πάλιο ειναι παντα All time classic!

More
30 May 2008 22:56 #42842 by Petros

aposperittis\ wrote: Σε πληροφορω πως μου αρεσει και εμενα παρα πολυ ο Jazz (α ρε τι μου θυμισες τωρα....) το πάλιο ειναι παντα All time classic!

Σου αρεσει το JJ? Σοβαρα; ειναι ενα απο τα αγαπημενα μου! καταφερα να το τρεξω επιτελους στο PC Μου!!
Πάντως Σαν ιστορία το AOC δεν ξεπερνά το WoW. το Warcraft έχει φοβερή ιστορία και είναι ιδανικό για MMO.

More
31 May 2008 11:33 #42857 by Esperos
Αν μιλας μονο στο θεμα ιστοριας για μενα ειναι το ιδιο γιατι το μεν wow βασιζεται σε μια μεγαλη αλλα και καταπλικτικη ιστορια βασισμενη απο τα strategy, ενω το conan στα βιβλια που εχει γραψει ο Howard, η οποια δεν ειναι και μικρη! Για την ακριβεια ειναι το ιδιο τεραστια με του αρχοντα των δαχτιλιδιων, ειναι σα λεμε πως δεν εχει ιστορια το Lotr on line, ειναι δυνατον? Μη κοιτας που εμεις δε την ξερουμε τοσο καλα οσο του wow, γιατι μαθαμε τον conan μονο απο τα κομιξ! Υπαρχει τεραστιο background απο πισω του!

• a Guest
  • Visitor
  • Visitor
31 May 2008 13:38 #42861 by a Guest
Replied by a Guest on topic Θέλεις να γίνεις game tester?
ποσο ειχες φτασει? season 2, season 3?? λεει το PVP η να παω raids? (ειμαι 50lvl)

More
31 May 2008 14:53 #42863 by Esperos
Ε? Δεν καταλαβαινω τι ρωτας Freak! Μιλας για το conan? Ποσα lvl ευτασα στην Beta? Γιατι το αγορασα και παιζω κανονικα τωρα και εχω πιο ξεκαθαρη αποψη για το παιχνιδι τον κοσμο και τους παιχτες του. Αν εχεις απορια σε κατι πες μου! Ειμαι στην δουλια τωρα και νυσταζω αρκετα (χτεσινο ξενυχτι! 50lvl πηγα!!!) για να στροφαρω.... :roll:

Αν αναφερεσε στο wow 70lvl ημουν full pvp, ωραια τα raids αλλα εμενα μου αρεσαν αφανταστα τα pvp!

• a Guest
  • Visitor
  • Visitor
31 May 2008 15:19 #42864 by a Guest
Replied by a Guest on topic Θέλεις να γίνεις game tester?
pvp στο wow λεω...........season 3 ησουν??

More
31 May 2008 15:23 #42865 by Esperos
Οχι 2, αλλα πολυ τουμπανο ετσι! Με mongoose και στα 2 gladiator με πολλα epic gems στις στολες και τα σχετικα.

More
31 May 2008 17:02 #42866 by Gabriel
kala na min milame gia tin istoria tou wow pou exei klepsei apo to warhammer mexri to forgotten realms

More
31 May 2008 17:28 #42868 by Petros

BeCaUsE\ wrote: kala na min milame gia tin istoria tou wow pou exei klepsei apo to warhammer mexri to forgotten realms

Χαχαχαχαχαχα μην λες βλακείες! Δεν υπάρχει παιχνίδι η βιβλίο που να μην έχει επηρεαστεί από κάπου έστω και λίγο!! Πάντως από Story εγώ ξέρω μια η οποία ξεπερνά όλα!