Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.
aposperittis\ wrote: Το γενικά ποτε δεν ηταν ο τυπος μου! Το γενικα σημαινει ειμαι παντου και πουθενά!
Οταν βγαινει κατι καλο παθιαζομαι και το υποστιριζω στο επακρο, αν ειναι μουφα το αποφευγω και το θαβω στο επακρο!
Γιατί ειναι κακο να εισαι Funboy? Εγω διαβαζω τοσα χαζα Post (για μενα!) απο τα fanboy του ποδοσφαιρου που το θεωρω παναθλιο, πουλημενο και εξαθλιομενο και δε ξερω και εγω τι αλλο! Δε παραπονιεμαι ομως ο καθενας με οτι την βρισκει και τον ευχαριστει!
Εσυ ομως ξερω γιατι τσαντιζεσαι, γιατι σας χαλαω την χαρα και σας ξενερωνω που υποτιμαω το γουστο σας! Δε με πειραζει ομως, αφενος γιατι μαρεσει και αφετερου δε φταιω εγω αν σας αρεσουν πραγματα χιλιομασημενα που δεν εχουν πια τιποτα να προσφερουν!
Please Log in or Create an account to join the conversation.
Σου αρεσει το JJ? Σοβαρα; ειναι ενα απο τα αγαπημενα μου! καταφερα να το τρεξω επιτελους στο PC Μου!!aposperittis\ wrote: Σε πληροφορω πως μου αρεσει και εμενα παρα πολυ ο Jazz (α ρε τι μου θυμισες τωρα....) το πάλιο ειναι παντα All time classic!
BeCaUsE\ wrote: kala na min milame gia tin istoria tou wow pou exei klepsei apo to warhammer mexri to forgotten realms