Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Ειδήσεις και φήμες από την gaming βιομηχανία

More
15 May 2017 20:21 #198447 by Μάνος Γρυπάρης
Οι Top 100 χώρες στον κόσμο σε έσοδα gaming

Μία νέα έρευνα από το Newzoo απαντάει ξεκάθαρα σε αυτήν την ερώτηση, δείχνοντας ότι η Κίνα βρίσκεται στην κορυφή για το έτος 2017 με συνολικό τζίρο 27.55 δισεκατομμύρια δολάρια.

Η Ελλάδα βρίσκεται στη 50η θέση του πίνακα.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε το Top 10 των κρατών σε έσοδα από το gaming σε δολάρια, ενώ μπορείτε να δείτε όλο το Top 100 εδώ .

1. Κίνα - 27,547,039,000
2. Η.Π.Α. - 25,059,883,000
3. Ιαπωνία - 12,545,659,000
4. Γερμανία - 4,378,066,000
5. Ηνωμένο Βασίλειο - 4,217,715,000
6. Κορέα - 4,187,711,000
7. Γαλλία - 2,967,052,000
8. Καναδάς - 1,947,371,000
9. Ισπανία - 1,913,050,000
10. Ιταλία - 1,874,608,000

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
17 Jun 2017 19:37 #200115 by Μάνος Γρυπάρης
XStation: Ηλεκτρονικός δημιούργησε μία κονσόλα που συνδυάζει PS4 και Xbox One μαζί!
Η εναλλαγή γίνεται με διακόπτη πάνω στην κονσόλα και καθεμία λειτουργεί με το χειριστήριό της.
Απλά προσέξτε την εμφάνιση.

[img
[img
[img

(George M. Cohan)

More
19 Jun 2017 23:12 - 20 Jun 2017 17:25 #200200 by Μάνος Γρυπάρης
Με αφορμή την παγκόσμια ημέρα του πατέρα που ήταν χθες 18 Ιουνίου, η εταιρεία ανάπτυξης Game Grumps ανακοίνωσε ένα Dating game...που θα συζητηθεί.

Το Dream Daddy απευθύνεται κυρίως σε... "gaymers", καθώς σε αυτό οι παίκτες θα ελέγχουν τον πατέρα μιας κόρης που μόλις μετακόμισε μαζί της σε μια νέα γειτονιά στο Maple Bay. Εκεί -όλως τυχαίως- θα βρίσκονται άλλοι επτά μπαμπάδες. Στόχος σας θα είναι να φλερτάρετε με τους μπαμπάδες (ενδεικτικά από την εταιρεία ανάπτυξης αναφέρονται οι Mat, Craig, Hugo, Brian, Damien και Joseph).

Δείτε το προφίλ του παιχνιδιού στο Steam .

Υπάρχει δυνατότητα δημιουργίας χαρακτήρα με διάφορα customizations, διαφορετικά φινάλε, ένα για κάθε πατέρα, voice-ocers και όλα αυτά με απλά καρτουνίστικα γραφικά. Ως Dating Simulator το παιχνίδι έχει διάφορες επιλογές, όπως π.χ. το τι φαγητό θα προσφέρετε ή αλληλεπιδράσεις με την κόρη σας.

Το Dream Daddy: A Dad Dating Simulator θα κυκλοφορήσει στο Steam στις 13 Ιουλίου. Τα αναμένουμε κάτι αντίστοιχο και στην ημέρα της μητέρας;

[img
[img
[img

(George M. Cohan)
Last edit: 20 Jun 2017 17:25 by Πιέρρος Φουστέρης.

More
24 Jun 2017 18:49 #200422 by Πιέρρος Φουστέρης
Clan στο World of Warcraft φέρνει παίκτες απ' το Tinder

Η Clan Aphelion του World of Warcraft βρήκε έναν πρωτότυπο τρόπο να αποκτήσει νέους παίκτες.

Οι χρήστες του Tinder στην Αμερική θα τύχει κάποιες φορές να πετύχουν...avatars από χαρακτήρες του World of Warcraft αντί για ανθρώπους κι αυτό διότι η συγκεκριμένη Clan έχει φτιάξει προφίλ μελών με σκοπό να αποκτήσει νέα μέλη στην Clan της. Πατάει Like σε όλο τον κόσμο και φυσικά αρκεί να δεχτεί ένα Like ή Swipe προς τα δεξιά για να υπάρξει κοινό ενδιαφέρον και να αρχίσει το chat με...το υποψήφιο μέλος.

Αντί για διαφήμιση σε διάφορα μέσα, το Tinder είναι ένας δωρεάν τρόπος απόκτησης νέων μελών, τον οποίο πρότεινε η κοπέλα του Adam Arianord, ιδιοκτήτη της Clan. Η Clan λειτουργεί εδώ και 8 χρόνια ενώ στα μέλη της συγκαταλέγονται πολλοί από τους ιδρυτές της που παίζουν μέχρι και σήμερα.

"Once you've accepted your flaws, no one can use them against you."
"Never forget what you are, the rest of the world will not. Wear it like armor and it can never be used to hurt you."
"Death is so final, whereas life is full of possibilities."
"Most men would rather deny a hard truth than face it."
- Tyrion Lannister
Attachments:

More
25 Jun 2017 15:06 #200438 by Angel
39 Εκατομμύρια Ώρες Ημερησίως Πάιζοντας e-Sport Games

25 εκατομμύρια Τούρκοι περνούσαν 39 εκατομμύρια ώρες ημερησίως παίζοντας e-sport games σύμφωνα με ανακοίνωση του Υπουργείου Νεολαίας και Άθλητισμού στις 18 Ιουνίου.

Σε μια παρουσίαση του κοινοβουλίου, το υπουργείο είπε ότι τα ψηφιακά παιχνίδια απέφεραν κέρδη 600 εκατομμυρίων δολαρίων.

Τα e-sports απέφεραν χρηματικό κέρδος ύψους των 747 εκατομμυρίων δολαρίων σε επιχειρήσεις της Τουρκίας.

Επίσης ειπώθηκε ότι 20% των παιχτών της Τουρκίας χρησιμοποιούσαν multiplayer platforms, 17% smartphones 10% υπολογιστές και 37% κονσόλες.

Το 2014 η Newzoo, παγκόσμια ερευνητική εταιρεία, ανακοίνωσε τα εικονομικά δεδομένα της Τουρκίας για τα e-sports υποστηρίζοντας ότι 22,5 εκατομμύρια χρήστες του διαδικτύου έπαιζαν παιχνίδια στην Τουρκία.Σύμφωνα με τα δεδομένα, 61% των Τούρκων gamers ξόδευαν τα λεφτά τους παίζοντας.

Τέλος η ίδια έρευνα αποκάλυψε οτι η Τουρκία ήταν 3η στην παγκόσμια αγορά για τον χρόνο που διατέθηκε παίζοντας e-games.

The sword of destiny has two edges. You are one of them.

More
28 Jun 2017 14:50 #200623 by Aνέστης Αδαμίδης
Παιδιά βρήκα αυτό το βίντεο το οποίο δείχνει πόσο γαμάτη θα ήταν η χρήση του AR. Εάν όντως μπορεί να γίνει κάτι τέτοιο, τότε μάλλον θα είναι πιο εύκολο να βγαίνουν από τα καταγώγια τους μερικοί :P

Επιστήμονας ο τύπος, έτσι; Πρέπει να ήθελε φοβερή δουλειά για να το κάνει αυτό.
The following user(s) said Thank You: Παναγιώτης Πολυδεύκης

More
28 Jun 2017 19:03 #200633 by Giwrgos
Μόλις ανακοινώθηκαν τα παιχνίδια του PS Plus για το μήνα Ιούνιο για PlayStation 4, PlayStation 3 και PS Vita. Τα παιχνίδια θα γίνουν διαθέσιμα την Τρίτη, 4 Ιουλίου 2017. Τα PS Plus Games για το PlayStation 4, PlayStation 3 και PS Vita για το μήνα Ιούλιο είναι: Until Dawn (PS4) Game of Thrones: A Telltale Series (PS4) That's You (PS4) Tokyo Jungle (PS3) Darkstalkers Resurrection (PS3) Don't Die Mr. Robot (PS Vita, cross-buy PS4) Element4l (PS Vita)

More
30 Jun 2017 20:45 - 30 Jun 2017 20:45 #200751 by Angel
Ετοιμάζει Κάτι Διαφορετικό

Ο Fumitu Ueda παραδέχθηκε ότι "τα τρία τελευταία games που έχω δημιουργήσει είχαν ομοιότητες μεταξύ τους, κάτι που όμως δεν ήταν στις προθέσεις μου. Το ένα παιχνίδι συνδέεται με το άλλο σε θέμα gameplay, αλλά απλά συνέβη στην πορεία. Δεν ήταν κάτι που σκόπευα να κάνω εξ αρχής.

Ο Ueda κατέληξε: "Προς το παρόν, το νέο μου παιχνίδι θα είναι κάτι το διαφορετικό, αλλά δεν μπορώ να κρίνω από τώρα το τελικό αποτέλεσμα. θέλω να ολοκληρώσω το νέο μου παιχνίδι όσο το δυνατόν πιο σύντομα γιατί με το The Last Guardian είχαμε θέματα που μας κράτησαν πίσω για αρκετό καιρό."

Last edit: 30 Jun 2017 20:45 by Angel.

More
02 Jul 2017 16:40 #200841 by Πιέρρος Φουστέρης
Ο Fumitu Ueda παραδέχθηκε ότι "τα τρία τελευταία games που έχω δημιουργήσει είχαν ομοιότητες μεταξύ τους, κάτι που όμως δεν ήταν στις προθέσεις μου. Το ένα παιχνίδι συνδέεται με το άλλο σε θέμα gameplay, αλλά απλά συνέβη στην πορεία. Δεν ήταν κάτι που σκόπευα να κάνω εξ αρχής."

Ο Ueda κατέληξε: "Προς το παρόν, το νέο μου παιχνίδι θα είναι κάτι το διαφορετικό, αλλά δεν μπορώ να κρίνω από τώρα το τελικό αποτέλεσμα. Θέλω να ολοκληρώσω το νέο μου παιχνίδι όσο το δυνατόν πιο σύντομα γιατί με το The Last Guardian είχαμε θέματα που μας κράτησαν πίσω για αρκετό καιρό."

"Once you've accepted your flaws, no one can use them against you."
"Never forget what you are, the rest of the world will not. Wear it like armor and it can never be used to hurt you."
"Death is so final, whereas life is full of possibilities."
"Most men would rather deny a hard truth than face it."
- Tyrion Lannister

More
04 Jul 2017 20:19 - 04 Jul 2017 20:20 #200985 by Angel
Ο Kάτοχος του Mεγαλύτερου Gamescore Xάνει την Πρωτιά

Ο άνθρωπος με το υψηλότερο Xbox Gamescore στον κόσμο ηττήθηκε μετά από 11 χρόνια. Ο Ray "Stallion83" Cox ήταν κάτοχος του συγκεκριμένου τίτλου από τότε που το achievement hunting έγινε δημοφιλές και ήταν ο πρώτος gamer που ξεπέρασε κάθε βασικό Gamescore ορόσημο. Χαρακτηριστικά, ήταν ο πρώτος που πέρασε το 1 εκατομμύριο Gamescore το 2014.

Πλέον, η βασιλεία του Cox τελείωσε. Κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου, την θέση του πήρε ο Stephen "smernov" Rowe, ο οποίος προσπαθούσε να ξεπεράσει τον Cox εδώ και μια δεκαετία. Ο λόγος που συνέβη αυτό είναι οτι ο Cox κάνει ένα διάλειμμα από το gaming, καθώς παντρεύτηκε και έπρεπε να πάει ταξίδι του μέλιτος. Ο Rowe εκμεταλλεύτηκε την περίσταση για να τον ξεπεράσει.

Δείτε την δημοσίευση του όταν είδε πως δεν ήταν πλέον πρώτος.

Αυτή τη στιγμή, ο Cox έχει 1.585.854 Gamescore. Απέκτησε το πιο πρόσφατο achievement τρείς ώρες πριν από το indie Knee Deep. Από την άλλη, ο Rowe έχει 1.591.490 Gamescore. Το δικό του πιο πρόσφατο achievement αποκτήθηκε λίγα λεπτά πρίν γραφτεί η είδηση και είναι από το Farming Simulator 15.

Last edit: 04 Jul 2017 20:20 by Angel.