Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.
Please Log in or Create an account to join the conversation.
Η Sarah Cardell, CEO της CMA δήλωσε: "Δώσαμε ένα ξεκάθαρο μήνυμα στην Microsoft ότι η συμφωνία θα μπλοκαριζόταν εκτός και αν καθησύχαζαν τις ανησυχίες μας και το κρατήσαμε. Με την πώληση του cloud streaming της Activision στην Ubisoft, βεβαιωθήκαμε ότι η Microsoft δεν θα έχει πλεονέκτημα σε αυτή τη σημαντική και διαρκώς μεταβαλλόμενη αγορά. Καθώς το cloud gaming μεγαλώνει, αυτή η κίνηση θα βεβαιωθεί ότι οι άνθρωποι θα έχουν πιο ανταγωνιστικές τιμές, καλύτερες υπηρεσίες και περισσότερες επιλογές. Είμαστε η μοναδική υπηρεσία παγκοσμίως που θα κατάφερε αυτό το αποτέλεσμα."
We’re grateful for the CMA’s thorough review and decision today. We have now crossed the final regulatory hurdle to close this acquisition, which we believe will benefit players and the gaming industry worldwide.
— Brad Smith (@BradSmi) October 13, 2023
«Η Blizzard δεν ήταν ποτέ απλώς μια δουλειά για μένα», είπε ο Didier σε μια δήλωση που δημοσιεύτηκε στο X (πρώην Twitter). Μπήκα στην εταιρεία το 1991 και έγινε αμέσως το δεύτερο σπίτι μου. Έμαθα ότι είχα μια οικογένεια που δεν ήξερα καν ότι είχα! Εκεί μεγάλωσα. Εκεί έμαθα σχεδόν όλα όσα ξέρω για τα γραφικά. Έμαθα πώς να χρησιμοποιώ έναν υπολογιστή (ήξερα μόνο το Atari 2600 και τη Nintendo), έμαθα πώς να χρησιμοποιώ το Photoshop, έμαθα πώς να δημιουργώ user interface και να φτιάχνω χιλιάδες buttons. Έμαθα πώς να δημιουργώ 3D μοντέλα, πώς να τα ζωγραφίζω και να τους δίνω ζωή, ακόμη και να τα βάζω να πυροβολούν. Είδα την τέχνη μου να ζωντανεύει! Μπήκα ακόμη και στο πρώτο μου συγκρότημα στη Blizzard. Και για να τα ολοκληρώσω όλα, άρχισα να δουλεύα σε μερικά από τα σπουδαιότερα παιχνίδια που γνώρισε ποτέ αυτός ο κόσμος. Σας ευχαριστώ Blizzard, για όλα».
What lies beyond the storm? pic.twitter.com/iQh9B2DLBZ
— Sam Are I (@SamwiseDidier) November 10, 2023