Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Now Playing: Ποια games παίζετε σήμερα?

More
20 Feb 2012 16:59 #105019 by Θοδωρής Κώτσελας

geololj wrote: Μου αρέσει να κόβω βόλτες στην εξοχή με τα αυτοκίνητα και να ψάχνω για collectibles. Αυτό που μου λείπει από το TDU2, είναι το custom soundtrack :'(

το μονο κακο με τις βολτες ειναι οτι ο κοσμος μοιαζει ερημος :D :D

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
04 Mar 2012 19:20 #105501 by theogfilis
Replied by theogfilis on topic Now Playing...
Tomb Raider Trilogy (HD Classics). Συγκεκριμένα, το πρώτο απ' τα 3, το Legend.

Σχετικά καλά γραφικά, εύκολο ως προς το shooting μέρος του, μέτριας δυσκολίας bosses, αρκετά περίπλοκοι γρίφοι. Περνάει αρκετά ευχάριστα η ώρα και τα 20 ευρώ που έσκασα για την τριλογία νομίζω πως άξιζαν.

One more match, I promise..

More
05 Mar 2012 16:36 #105527 by Ανδρεας Καλογερας
Εγω ειπα να θυμηθω τα παιδικα μου χρονια(οκ, υπερβαλλω λιγο, 16 ειμαι.) και να παιξω το πρωτο παιχνιδι που αγαπησα και αγορασα στο ps2.Sly trilogy. Συν οτι δεν εχω παιξει το 3 και θα πωρωθω και σιγουρα πανε για platinum trophy :)

JAMES HETFIELD!!!!!!.
METALLICA! \m/
KΑΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ,ΘΑ ΝΑΙ ΩΡΑΙΑ, ΜΕ ΤΟ Ε- ΜΕ ΤΟ ΕΒΔΟΜΟ ΠΑΡΕΑ!!

More
10 Mar 2012 16:04 #105702 by Παναγιώτης Σεντουκάς
Μολις τελειωσα με το journey.θα επιστρεψω την αλλη βδομάδα για να παρω ενα speciall trophy και να κάνω ενα ακόμα playthrough. τωρα θα ασχοληθώ με το dark souls

More
10 Mar 2012 20:57 #105709 by Παντελής Δασκαλέλος
Καλή τύχη με το Dark Souls, έχεις παίξει το Demon's Souls η αυτή είναι η πρώτη σου εμπειρία με τη σειρά?

Εγώ παίζω Asura's Wrath για τις ανάγκες του review, για την ώρα δεν με έχει ικανοποιήσει ακόμα, έχει πιο πολλά cutscenes από το final fantasy και από δράση τίποτα.

More
10 Mar 2012 21:31 #105711 by Παναγιώτης Σεντουκάς

Lordwinter wrote: Καλή τύχη με το Dark Souls, έχεις παίξει το Demon's Souls η αυτή είναι η πρώτη σου εμπειρία με τη σειρά?

Εγώ παίζω Asura's Wrath για τις ανάγκες του review, για την ώρα δεν με έχει ικανοποιήσει ακόμα, έχει πιο πολλά cutscenes από το final fantasy και από δράση τίποτα.

ναι,εχω αρκετη εμπειρια με το demons souls,ελεγα να το κανω και plat, αλλα τα πραγματα γίνονται υπερβολικα απο ενα σημειο και μετα στο new game +,και για την ωρα το έχω αφησει.αν το ξανα αρχησω θα ξεκινησω καινουριους χαρακτηρες:roll:

More
10 Mar 2012 21:58 #105712 by Παντελής Δασκαλέλος
Εγώ το παράτησα το demon γιατί μετά από ένα διάστημα με έκανε log out συνέχεια το psn. Χαλαρά το πιο σπαστικό πράγμα είναι η απουσία ενός pause, καλό το hardκοριλίκι αλλά υπάρχει και ένα όριο.

More
10 Mar 2012 22:09 #105713 by Παναγιώτης Σεντουκάς

Lordwinter wrote: Εγώ το παράτησα το demon γιατί μετά από ένα διάστημα με έκανε log out συνέχεια το psn. Χαλαρά το πιο σπαστικό πράγμα είναι η απουσία ενός pause, καλό το hardκοριλίκι αλλά υπάρχει και ένα όριο.

μου επαιρνε ενα κοματι απο την ψυχη οποτε κοντευα να νικησω καποιο boss(ειδικά τους maneaters) και με έκανε log out

More
21 Mar 2012 05:44 #106047 by Παντελής Δασκαλέλος
Ξεκίνησα το Atelier Iris 3: Grand Phantasm.

More
21 Mar 2012 09:48 #106048 by Σπύρος Τσιμπάκης
Αυτόν τον καιρό ασχολούμαι με το Super mario Galaxy 2