Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Now Playing: Ποια games παίζετε σήμερα?

More
19 Dec 2011 20:43 #103006 by Άγγελος Φασούλης
Αν και αυτόν τον καιρό δεν βρίσκω πολύ χρόνο για να παίξω, έχω 4-5 παιχνίδια που δεν τα έχω αγγίξει ακόμα και με βλέπω αύριο να ξεκινάω AC Revelations.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
19 Dec 2011 22:12 #103018 by Παναγιώτης Σεντουκάς

draginfable wrote: Αν και αυτόν τον καιρό δεν βρίσκω πολύ χρόνο για να παίξω, έχω 4-5 παιχνίδια που δεν τα έχω αγγίξει ακόμα και με βλέπω αύριο να ξεκινάω AC Revelations.

δεν το ζητησες αλλα...

tip :δεν χρειαζεται να αγορασεις την αγια σοφια για να πας στην αποστολη της,απλα ανεβα στην κορυφη του πυργου του viewpoint

θα με ευχαριστεις μετα :rolleyes:

More
19 Dec 2011 23:05 #103022 by Γρηγόρης Βούλγαρης
ξεκίνησα το RAGE αλλα δεν ξέρω αν θα με κρατήσει αρκετα...

More
19 Dec 2011 23:20 #103025 by eliminator
Replied by eliminator on topic Now Playing...

rjhe wrote: ξεκίνησα το RAGE αλλα δεν ξέρω αν θα με κρατήσει αρκετα...

Θα σε κουράσει λίγο αλλά ούτε εμένα δε με κρατούσε αλλά είπα θα το τερματίσω και το τερμάτισα...9,5 ώρες το έκανα, αλλά πραγματικά σε κάποια σημεία ήθελα να το σπάσω.

draginfable wrote: Αν και αυτόν τον καιρό δεν βρίσκω πολύ χρόνο για να παίξω, έχω 4-5 παιχνίδια που δεν τα έχω αγγίξει ακόμα και με βλέπω αύριο να ξεκινάω AC Revelations.

Δηλαδη τα εχεις στην ζελατινα 4-5 παιχνίδια; Καταστημα ληστεψες; γιατι τοσα λεφτα να τα αγορασεις(περιπου 60ευρω το ενα) δε του περισευουν κανενος αυτον το καιρο!

More
19 Dec 2011 23:51 #103030 by Γρηγόρης Βούλγαρης
Χθες ξεκίνησα με τις 2-3 πρώτες αποστολές, ωραία γραφικά αλλά λίγο κακέκτυπο fallout 3 ή borderlands. Ίδωμεν. Πάντως το post apocalyptic σκηνικό πάντα μου αρέσει οπότε ενδεχομένως να ψηθώ και γω να τερματίσω!!

More
20 Dec 2011 00:28 #103036 by rayden678
Replied by rayden678 on topic Now Playing...
Saints Row: The Third
Το περίμενα αρκετά διαφορετικό σε σχέση με το τρέιλερ, παρόλα αυτά δεν με απογοήτευσε καθόλου....

More
20 Dec 2011 14:57 #103048 by Άγγελος Φασούλης

eliminator wrote: Δηλαδη τα εχεις στην ζελατινα 4-5 παιχνίδια; Καταστημα ληστεψες; γιατι τοσα λεφτα να τα αγορασεις(περιπου 60ευρω το ενα) δε του περισευουν κανενος αυτον το καιρο!

Ούτε σε ζελατίνα είναι ούτε τα αγόρασα. Δανεικά και δώρα είναι κυρίως, δηλαδή άντε να έχω παίξει τρεις τέσσερις ώρες το πολύ το καθένα, αλλά Χριστούγεννα έρχονται που θα πάει;!

Edit: A, και αν ξέρεις από που να αγοράζεις δεν είναι 60, άνετα μπορείς να βρεις τα πρόσφατα με 40-45 ευρώ και τα πιο παλιά πολύ χαμηλά.

More
03 Jan 2012 13:19 #103450 by theogfilis
Replied by theogfilis on topic Now Playing...
Uncharted: Drake's fortune. Ναι, το Drake's fortune.

Πήρα καινούριο PS3 και είχα ανάγκη να το ξαναπαίξω πριν μεταβώ στο Uncharted 3.

Παιχνιδάρα είναι το άτιμο.

One more match, I promise..

More
04 Jan 2012 15:35 #103501 by Παναγιώτης Σεντουκάς
ICO απο το ico and shadow of the colossus collection

πραγματικα οι ανθρωποι αξιζουν ενα μπραβο για τη δουλεια που εχουν ριξει,απο τοτε εως τωρα,γιατι το παιχνιδι εχει ΦΟΒΕΡΑ ΓΡΑΦΙΚΑ !!! Δεν μπορω να το πιστεψω ποσο ωραιο και λεπτομερες δειχνει.Μιλαμε για ενα παιχνιδι που ξεκινησε development στο ps1,μετα πηδηξε platform στις αρχες του ps2 και ειναι αρκετα καλο για να συναγωνιζεται με παιχνιδια αυτης της γενιας(πχ Nier,αν και εκεινο εχει αλλες χαρες)

τωρα το τερματισα πολυ γρηγορα.Οπως με πολλα puzzle games ξεπεπιεται αμεσως οταν ξερεις τις απαντησεις.τωρα θα παω και για τα speedrun trophies των 2 και 4 ωρων.

More
04 Jan 2012 15:38 #103502 by Άγγελος Φασούλης
Τώρα που το λες πρέπει και εγώ να το ξαναπιάσω το ICO γιατί το έχω παρατήσει στην μέση!