Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Ποια Board Games έχεις παίξει ;

More
31 Jul 2014 03:46 #147353 by Στέφανος Αμπαδιωτάκης

general656 wrote:

Shallow wrote: Metin ; Όσο και αν το έψαξα δεν βρήκα κάτι τέτοιο :P Απλά παραξενεύτηκα από το MMORPG Metin 2 και λέω μήπως για αυτό είναι "Metin 2" γιατί υπάρχει όντως το "Metin 1" :P .
DnD hahah . Μου αρέσει πολύ σαν ιδέα του να το παίξω αυτό γιατί είναι RPG Board Game ενώ μπορείς να κάνεις και συνεργασία με τους φίλους σου από ότι ξέρω :D . Θα το αγοράσω όποτε μπορέσω πάντως καθώς το Arkham Horror τώρα που μου το είπες , με άφησε με περιέργεια . :-k

Μάλλον μπέρδεψα κανά τίτλο άλλου με το Metin τότε, θα σου πω αύριο στα σίγουρα τον τίτλο
Στο Αrkham Ηοrror τώρα έχει τεράστια σημασία ποιον Αncient One θα διαλέξεις ( τυχαία πάντα) για το gran boss στο τέλος, και αν είσαι απλά γκαντέμης όπως το παρεάκι μου σου κάθεται ο καταραμένος ο Αzathoth και με συνοπτικές διαδικασίες που περιλαμβάνουν όμως κλάμα και βρισίδι μετά από τουλάχιστον 2 ώρες που παίζεις, χάνεις κατευθείαν γιατί ο Αzathoth έχει σαν effect ότι με το spawn του, καταστρέφεται και ο κόσμος... ](*,)
Πάντως να ξέρεις ότι σαν παιχνίδι κρατάει πάρα πολύ ώρα γιατί έχει πολλά στάδια στη γύρα του κάθε παίκτη

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
31 Jul 2014 16:47 #147395 by Jargo Seth
Ωωωω, εξαίρετο θέμα! Πρίν 3 περίπου χρόνια άρχισα να ασχολούμαι πολύ εντατικά με το άθλημα. Γενικά, πολυ αγαπημενο μου παιχνίδι είναι το Runebound, το οποιο είναι απολυτα λογικό μιας και θεωρείται ενα απο τα τελεια gateway games στα επιτραπεζια για videogamers. Είναι rpg adventure με ενα τεραστιο και πανεμορφο ταμπλω, εξοπλιζεις τον χαρακτηρα που επιλεγεις με αντικειμενα που βρισκεις στις πολεις του Terrinoth, έχει ζάρια, έχει κάρτες, έχει στορι, έχει zombies,έχει δράκους, και τί δεν εχει. Όσοι είστε σε φάση, να το δείτε οπωσδήποτε. Ε, μετά μπαίνουμε στο απόλυτα αγαπημένο μου παιχνίδι, το Space Empires που είναι sci-fi 4x στο στύλ του Master of Orion για ΄όποιον το έχει παιξει στο pc.Απλα τεραστιο, δυσκολο, με sessions που κρατανε και 12 ωρες σε setup για 4 παικτες, απειρα ζαρια, τεράστιο χώρο για πολλές στρατηγικές μανούβρες, απλά τέλειο.Σε καρτοπαίχνιδο επιτραπέζιο, τωρα, και λογω τεράστιας αγαπης που τρεφω για το συγκεκριμενο franchise, λεω το Star Wars: The Card Game.Πιό themed παιχνίδι δεν έχω παιξει, τέλος.
Αυτα απο αγαπημένα μου.Τωρα το ποσα έχω είναι αλλη ιστορια. :P

Please Log in or Create an account to join the conversation.