Ωωωω, εξαίρετο θέμα! Πρίν 3 περίπου χρόνια άρχισα να ασχολούμαι πολύ εντατικά με το άθλημα. Γενικά, πολυ αγαπημενο μου παιχνίδι είναι το Runebound, το οποιο είναι απολυτα λογικό μιας και θεωρείται ενα απο τα τελεια gateway games στα επιτραπεζια για videogamers. Είναι rpg adventure με ενα τεραστιο και πανεμορφο ταμπλω, εξοπλιζεις τον χαρακτηρα που επιλεγεις με αντικειμενα που βρισκεις στις πολεις του Terrinoth, έχει ζάρια, έχει κάρτες, έχει στορι, έχει zombies,έχει δράκους, και τί δεν εχει. Όσοι είστε σε φάση, να το δείτε οπωσδήποτε. Ε, μετά μπαίνουμε στο απόλυτα αγαπημένο μου παιχνίδι, το Space Empires που είναι sci-fi 4x στο στύλ του Master of Orion για ΄όποιον το έχει παιξει στο pc.Απλα τεραστιο, δυσκολο, με sessions που κρατανε και 12 ωρες σε setup για 4 παικτες, απειρα ζαρια, τεράστιο χώρο για πολλές στρατηγικές μανούβρες, απλά τέλειο.Σε καρτοπαίχνιδο επιτραπέζιο, τωρα, και λογω τεράστιας αγαπης που τρεφω για το συγκεκριμενο franchise, λεω το Star Wars: The Card Game.Πιό themed παιχνίδι δεν έχω παιξει, τέλος.
Αυτα απο αγαπημένα μου.Τωρα το ποσα έχω είναι αλλη ιστορια.