- Thank you received: 0
Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.
Please Log in or Create an account to join the conversation.
Cristiano wrote: Το Hunch αξιοποίησε τις 5 εκατομμύρια απαντήσεις που έλαβε από 700.000 μέλη του
Nikolis wrote: Εγώ έχω hotmail και απ'ότι βλέπω έχει πέσει μέσα. Άλλο όμως γεγονός με εξέπληξε:
Cristiano wrote: Το Hunch αξιοποίησε τις 5 εκατομμύρια απαντήσεις που έλαβε από 700.000 μέλη του
Ποιος ήρθε;
Cristiano wrote: Μπορεί να είχε 5 διαφορετικά accounts ο καθένας...
τοτε εχεις ολα τα χαρακτηρηστικα.και ψηλος και κοντος.και λεπτος και χοντρος.το ιδιο ισχυει και για μεναBigBoss wrote: Εγω τα έχω όλα +το account του facebook (ονομα@facebook.com) +του gameworld (ονομα@gameworld.gr) ....
Cristiano wrote: Gmail: όσοι χρησιμοποιούν Gmail είναι πιθανότερο να είναι λεπτοί (σε σώμα, όχι σε τρόπους), απόφοιτοι πανεπιστημίου, εξοικειωμένοι με την τεχνολογία, παιδιά της πόλης, πολυταξιδεμένοι, φιλελεύθεροι όσον αφορά στις πολιτικές πεποιθήσεις τους, αδέσμευτοι ερωτικά και άτεκνοι. Τα μέλη της ανήκουν κυρίως στον αντρικό πληθυσμό.
Cristiano wrote: Yahoo!: ελαφρώς μεγαλύτερης ηλικίας, παχουλοί, εξωστρεφείς, απόφοιτοι μέσης εκπαίδευσης, με πολλά παιδιά, που απολαμβάνουν την τεχνολογία και όταν δεν είναι στον υπολογιστή τους είναι σε κάποιον καναπέ με τις πιτζάμες τους και διαβάζουν περιοδικά. Τα μέλη της ανήκουν κυρίως στον γυναικείο πληθυσμό.