- Thank you received: 0
Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.
Please Log in or Create an account to join the conversation.
Manos wrote: Πολύ ενδιαφέρουσα έρευνα. Και κρατάμε το ότι το γυναικείο κοινό ολοένα και αυξάνεται.
Προβλέπω σε λίγα χρόνια να ρωτάμε τις γυναίκες μας "Τι θα φάμε σήμερα" και να μας απαντάνε "Μωρό μου πάρε delivery, έχω κολλήσει στην 6η πίστα του Warcraft 5".
kammeno souvlaki wrote: ωραιο θα ηταν ομως.η κοπελα μας να μας εκανε παραπονα οτι ολο βοηθαμε τους φιλους μας σε ενα παιχνιδι και αυτη την εχουμε παραμελησει.επισης θα ειναι μεγαλη βοηθεια αν παιζουν ζευγαρια που ειναι μαζι πολλα χρονια.ετσι ο αντρας θα τη σκοτωνει καταλαθος στο παιχνιδι για να παρει εκδικηση για τη χθεσινη κρεβατομουρμουρα
BigBoss wrote:
kammeno souvlaki wrote: ωραιο θα ηταν ομως.η κοπελα μας να μας εκανε παραπονα οτι ολο βοηθαμε τους φιλους μας σε ενα παιχνιδι και αυτη την εχουμε παραμελησει.επισης θα ειναι μεγαλη βοηθεια αν παιζουν ζευγαρια που ειναι μαζι πολλα χρονια.ετσι ο αντρας θα τη σκοτωνει καταλαθος στο παιχνιδι για να παρει εκδικηση για τη χθεσινη κρεβατομουρμουρα
Μπα... Συνηθως ολοι πανε να βοηθησουν τις γυναικες στα MMO γιατι είμαστε λιγούρια
BigBoss wrote: Ειδικά αν παιξεις και lineage που παντρεύεσαι κιολας
Γι' αυτό δεν ασχολούμαι με τέτοια παχνίδια. Θα βρω κάνα παιδί καμιά μέρα στο δωμάτιο μου και θα βαράω το κεφάλι μου! ](*,) :wallbash: