Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Δείξτε μας την συλλογή σας

More
09 May 2013 16:14 #123960 by Παντελής Δασκαλέλος
Όπως ήδη γνωρίζετε από το άρθρο στήλης Console Wars " Ο οδηγός του συλλέκτη " όσο καιρό ασχολούμαι με games συλλέγω πάντοτε και διατηρώ τόσο τις κονσόλες που πέρασαν από τα χέρια μου, όσο και τα games τους. Κυρίως όμως τα τελευταία χρόνια που είναι και της μόδας, έχω μια ιδιαίτερα μεγάλη συλλογή από συλλεκτικές εκδόσεις.

Σε αυτό εδώ το topic μπορούμε όλοι όσοι συλλέγουμε games (μικροί ή μεγάλοι συλλέκτες δεν έχει σημασία) να ανταλλάσσουμε απόψεις.

Δείτε εδώ δύο πρόσφατα Unboxing από τις Collector's Editions του StarCraft II και του Aliens: Colonial Marines οι οποίες βρίσκονται στην κατοχή μου.
[youtube:33jvp8n4]
[/youtube:33jvp8n4]
[youtube:33jvp8n4]
[/youtube:33jvp8n4]

Σκόπευα επίσης να αποκτήσω το Dragonborn αγαλματίδιο Skyrim που έβγαλε πριν λίγες εβδομάδες η Bethesda αλλά τελικά δεν τα κατάφερα. Επίσης εδώ και λίγες ώρες σας θυμίζω ότι υπάρχει και η συλλεκτική ρέπλικα του πιστολιού Paladin από το Mass Effect με κόστος περίπου 300 ευρώ.

Το αγοράζετε μέσω του store της BioWare . Προσέξτε γιατί θα διατεθούν μόλις 200 αντίτυπα. Μετά τέλος! Μακάρι να είχα τα χρήματα να το τσιμπήσω και μετά βουρ για cosplay John Shepard.

Περιμένουμε επίσης φωτογραφίες και βίντεο από Collector's Editions, συλλογές με games που έχετε σπίτι σας καθώς και ότι νέο συλλεκτικό αγοράσατε!

Διαβάστε επίσης αυτό το topic για το που θα βρείτε Collector's Editions

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
10 May 2013 01:28 #123997 by Μάνος Γρυπάρης

Magnavox Odyssey: Η πρώτη κονσόλα στο Ebay
Μπείτε στο Ebay.com και γράψτε στην αναζήτηση Magnavox Odyssey. Η πρώτη κονσόλα στον κόσμο που κυκλοφόρησε το 1972 και περιείχε το παιχνίδι Pong είναι πλέον...μουσειακής αξίας.

Δείτε έναν τύπο ο οποίος την έβαλε με τιμή έναρξης 1 δολάριο και μέχρι τώρα έχει 7 bids, το μεγαλύτερο 80 δολάρια. Δεν έχει πιάσει όμως την επιθυμητή τιμή η αγγελία, άρα αν θέλει δεν πουλάει την κονσόλα! Η αγγελία αυτή λήγει σε 24 ώρες.

Οι υπόλοιπες αγγελίες έχουν το Magnavox σε περίπου 300 δολάρια ενώ θα πρέπει να συνυπολογίσετε και το κόστος αποστολής άλλα 100 δολάρια. Κοινώς θα χρειαστείτε...300 ευρώ, τιμή μεγαλύτερη από ένα PS3 ή Xbox 360!

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
31 Jul 2013 17:44 #129651 by Petros
Δεν είμαι ιδιετερος συλέκτης αλλα κάποια παλια παιχνίδια που μου έχουν μίνει είναι αυτά

Επίσεις έχω PS1 και PS2 !

STEAM: TheGamerUrsoEAOrigin: TheGamerUrso
UPlay: GamerUrso Battle.net: GarfangGR

More
31 Jul 2013 18:14 #129656 by Γιωργος
Εγω τα πιο περιζητητα games που εχω ειναι η game library απο το atari(ειδικα της activision,το pacman και το ms pacman),το rayman και το controller του απο το ps one που στο ebay τα πουλανε στα 200ευρω,το απιθανο skullmonkeys στο psone απο την πλεον γνωστη dreamworks και το their finest hour:the battle of great britain που εχω στην amiga 500 απο την πλεον κλειστη lucasfilm games!

What if a child dreamed of becoming something other than what society had intended? What if a child aspired to something greater?

More
19 Sep 2013 22:47 #132481 by Nikos
Ορίστε και η δικια μου συλλογή δινω link για album γιατι είναι πολλά :)

s1353.photobucket.com/user/Bloodman224/library/Collection?sort=3&page=1

More
19 Sep 2013 23:03 #132482 by Βασίλης Καμακάρης
Πόλη ωραία συλλογή ζήλεψα μερικά πάντως η τελευταία εικόνα είναι epic!

More
20 Sep 2013 00:26 #132484 by Nikos
Ευχαριστώ πολύ :) ναι ειχα έμπνευση

More
20 Sep 2013 18:50 #132518 by Παναγιώτης Σεντουκάς

Vasilis wrote: Πόλη ωραία συλλογή ζήλεψα μερικά πάντως η τελευταία εικόνα είναι epic!

Πραγματί. Πολύ ποζεριά ο Raiden σου :p και νομιζα οτι εγω είχα λίωσει να τον φτιάχνω.

Να η δικιά μου πάνω κάτω, αγόρασα πρόσφατα και μια φιγούρα Kratos

www.gameworld.gr/community/photos/Devilhunter_PS

More
20 Sep 2013 19:19 #132520 by Βασίλης Καμακάρης
Έλα ρε την τσίμπησες ωραίος :) να τον φέρεις να κάνει παρέα στον δικό μου ή και με τους 2 :P

More
20 Sep 2013 19:46 #132521 by Παναγιώτης Σεντουκάς
Υup, το τίμησα, αλλά με χάλασε το εργοστασιακό πακετάρισμα. Τα πλαστικά ήταν σφιχτά δεμένα και είχαν λυγίσει τα όπλα. Τα διόρθωσα βάζοντας τα σε ζεστό νερό, αλλα δεν είναι τέλεια.

Αλλά θα μου πείς και ο kratos σου κουτσός είναι. Θα τον φέρω να κλαίνε την μοίρα τους μαζί :p