Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Δείξτε μας την συλλογή σας

More
20 Sep 2013 20:02 #132525 by Βασίλης Καμακάρης
Όποτε θες θα τους φτιάξω και μπισκότα. :)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
18 Oct 2013 18:00 #134210 by Παναγιώτης Σεντουκάς
Devil may Cry Rebelion Replica !!! Επιτέλους το έχω !!!

More
18 Oct 2013 20:42 #134218 by Παντελής Δασκαλέλος
Δυνατό το σπαθί σε βρίσκω Παναγιώτη. Πόσο πήγε το μαλλί;

More
18 Oct 2013 21:01 #134220 by Βασίλης Καμακάρης
Ελπίζω να μην ταλαιπωρήθηκες με τις άδειες, ωραίος!

More
18 Oct 2013 22:40 #134232 by Παναγιώτης Σεντουκάς
Συνολικά πήγε κάπου στα 110 ευρώ, 50 + 60 shipping.τα μεταφορικά ήταν περισσότερα απ την κανονική τιμή :p

Το καλό είναι ότι σαν από θαύμα δεν μου κόλλησε στο τελωνείο. εγώ έχω στείλει χαρτιά για άδεια εισαγωγής αλλά αυτή θα πάρει κάνα τρίμηνο στη χειρότερη. Το σπαθί μου ήρθε πάντως με ταχυδρομείο σαν δέμα, χωρίς να θέλει άδεια, δικαιολογητικά η παραφουσκωμένους φόρους εισαγωγής. Ίσως να έγινε έτσι επειδή είναι replica, αλλά συνήθως όλα στο ίδιο σακί τα βάζουν.

More
22 Oct 2013 23:12 #134419 by ΣΤΕΛΙΟΣ ΣΚΡΕΤΑΣ
Ύστερα από 13 χρόνια ενασχόλησης μου με την συλλογή Video Games αποφάσισα να μοιραστώ μαζί σας ένα video με αυτή.

[youtube:1uqbnf8l]
[/youtube:1uqbnf8l]

More
04 Dec 2013 13:02 - 29 Aug 2016 17:02 #136092 by Μάνος Γρυπάρης
Αν είσαι από Αθήνα σε περιμένουμε στο Game Maniacs (με email στο gm [ατ] gameworld.gr.

Τέτοιες συλλογές δεν πρέπει να κρύβονται!

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)
Last edit: 29 Aug 2016 17:02 by Μάνος Γρυπάρης.

More
04 Dec 2013 23:19 #136252 by Σπύρος
Απίστευτη συλλογή. Με μια τέτοια σε ένα υπόγειο επιζείς με άνεση από ένα πυρηνικό ολοκαύτωμα.

More
15 Jan 2014 18:43 #139203 by Παντελής Δασκαλέλος
Ξεκίνησαν οι προπαραγγελίες στα ελληνικά καταστήματα για την συλλεκτική έκδοση του Titanfall. To κόστος της θα έλεγα ότι είναι ιδιαίτερα υψηλό, καθώς κοστίζει 300 ευρώ παρακαλώ. Βέβαια η φιγούρα που έχει μέσα είναι όλα τα λεφτά. Εγώ έκανα την προπαραγγελία μου από τα Public σήμερα, αν και αμφιβάλλω αν θα έχω συγκεντρώσει ένα τόσο μεγάλο χρηματικό ποσό μέχρι τότε.

Εσείς σκέφτεστε να την τσιμπήσετε;

[center:2oi12ypr] [/center:2oi12ypr]

More
16 Jan 2014 19:14 #139242 by Γιάννης Λεv

Lordwinter wrote: Ξεκίνησαν οι προπαραγγελίες στα ελληνικά καταστήματα για την συλλεκτική έκδοση του Titanfall. To κόστος της θα έλεγα ότι είναι ιδιαίτερα υψηλό, καθώς κοστίζει 300 ευρώ παρακαλώ. Βέβαια η φιγούρα που έχει μέσα είναι όλα τα λεφτά. Εγώ έκανα την προπαραγγελία μου από τα Public σήμερα, αν και αμφιβάλλω αν θα έχω συγκεντρώσει ένα τόσο μεγάλο χρηματικό ποσό μέχρι τότε.

Εσείς σκέφτεστε να την τσιμπήσετε;

[center:1oueh29t]

[/center:1oueh29t]

Mε ψήνει απίστευτα να την αγοράσω και σκέφτομαι να πάω αύριο να κάνω προπαραγγελία, αλλά δεν ξέρω αν θα έχω τα φράγκα μέχρι τότε γιατί τα έξοδα και οι λογαριασμοί δεν μας αφήνουν σε ησυχία χεχεχ
Αλήθεια μόνο για το xbox one θα κυκλοφορήσει η συγκεκριμένη collectors ή θα βγει και για το 360? Ρωτάω γιατί ένας φίλος μου, την στιγμή που γράφω αυτό το ποστ μου έστειλε στο fb ότι τον ψήνει αν βγει για 360 να την τσιμπήσει. Πάντως προσωπικά ενδιαφέρομαι για xboxone.