Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Σε ποιο παιχνίδι θα θέλατε να ζούσατε?

More
24 Mar 2010 12:51 #69688 by gtass
Εγώ στο Kings Bounty The Legend. Αλλά να ήμουν ο παλιός χαρακτήρας (του παλιού παιχνιδιού που έπεζε παλιά ο ξάδερφός μου. O Conan the Barbarian! Απίστευτο παιχνίδι...!

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
24 Mar 2010 15:02 #69691 by Fevos Verganelakis
Εγω αν ειχα την δυνατοτητα να ζω σε καποιο παιχνιδι θα ηταν χαλαρα ενα rpg του στιλ Dragon age ή Oblivion. Αν μπορουσα να ζω σενα παιχνιδι και ναμαι κ ο πρωταγωνιστης του, τοτε χαλαρα θα διαλεγα το Legacy of Kain. :mrgreen:

More
24 Mar 2010 17:47 #69695 by pReDiCtOR
Εγώ θα διάλεγα το : The World.
Είναι απο το .hack//G.U
Εν ολίγοις (για το The World) φανταστείτε να ζούσατε σε ένα MMORPG!

p.s Θα ήμουν Adept Rogue!!!

More
25 Mar 2010 18:30 #69711 by lavezzi7
Ωραίο τόπικ.
Κάπου μεταξύ Crash Bandicoot και Spyro the Dragon. :cool:

More
26 Mar 2010 15:50 #69775 by Γιώργος Δεληγιαννίδης
θα ήθελα να ήμουν ο eddy ο χαρακτήρας από το tekken6! Μου αρέσει απ' όταν βγείτε το παιχνίδι αυτός ο χαρακτήρας.

More
02 Apr 2010 15:25 #70060 by MannyC
Ο κόσμος που μαγεύει και θα ήθελα να ζήσω είναι αυτός του Myst....οι μαγευτικές παραθαλάσσιες τοποθεσίες του είναι το απόλυτο chill out...βέβαια από την άλλη μου αρέσει εξίσου και ο πλανήτης Korriban και ειδικά η Sith Academy στο Valley of the Dark Lords!

You want to know if your free from responsibility, free to live your life. It's what all human's crave, isn't it? Freedom?"

More
02 Apr 2010 18:09 #70075 by Aνέστης Αδαμίδης
Δεν ξέρω, είναι δύσκολο. Πάντως αν φτιάξω τα μαλλιά μου διαφορετικά, θα μπορούσα άνετα να είμαι ο James Howllet Jr. Με άλλα λόγια, ή για κάνα Wolverine Origins με βλέπω ή για κάνα X-Men, αν υπάρχει τέτοιο παιχνίδι. Από κει κι έπειτα, καλό θα ήταν και το Burnout Revenge ή κάνα GTA από τα τελευταία. Πάντως υπάρχουν πολλά παιχνίδια που θα ήθελα να είμαι μέσα όπως και το Tekken ή το God of War(αν πολεμούσε μαζί μου ο Kratos δεν θα κέρδιζε!!!!! :lol: )

23/4

Βασικά τώρα που το ξανασκέφτομαι, δε θα ήθελα να ζω σε παιχνίδ αλλά σε anime και συγκεκριμένα στο Vandread. Εκεί μαζί με τον Hibiki, την Dita, την Jura, την Meia, την Barnette, την Gascogne, την Paiway, τον Bart, τον γιατρό που δεν έχω καταλάβει πως τον λένε γιατί όλοι τον φωνάζουν Doctor ή Doc και γενικά όλη την τρελοπαρέα του Nirvana.(να χτυπήσουμε και καμιά γυναίκα της προκοπής!)

More
24 May 2010 12:53 #72661 by ixor24
Θα γουσταρα πολυ να ημουν στα resi 1-2-3 και στο nfs underground για ευνοητους λογους!

More
24 May 2010 15:04 #72667 by Βασίλης Δρέττας
εγω θα ηθελα να ημουν ο master chief και να εσφαζα χιλιαδες covenants :twisted:

More
21 Jul 2010 14:53 #75441 by fbifoxgate7
:icon bow: ;abe η o klonoa μαντεψται πια ειναι....χα χα \:D/